Päiväreissulla Ericeirassa

Viime viikon lopulla kävimme päiväreissulla Ericeirassa. Sinne ajaa täältä Penichestä aikalailla tunnin, eli ei ollenkaan paha matka ajaa pikipäin pyörähtämään. Ericeirassa kävin myös aikaisemmalla Portugalin reissulla ja onhan se kyllä hurjasti erilainen kun Peniche. Enemmän turisteja, mutta enemmän myös ravintoloita, kauppoja ja ei läheskään niin maalaiskylä kun tämä. Ericeira taitaakin olla Lissabonin lähitienoolla niitä suosituimpia surffikohteita.
Syy miksi me suunnataan tänne Penicheen on se, että itse surffi on täällä monipuolisempaa kun löytyy erilaisia spotteja. Itseäni vähän harmittaa, etten tällä reissulla itse pääse pitkästä aikaa surffailemaan.. Seuraavalla kerralla sitten 🙂 Olen toisaalta melkoinen vilukissa, joten tuonne kylmään veteen pulahtaminen jännittäisi märkkäri päälläkin. Itse kun olen aikaisemmin surffaillut pääasiassa lämpimissä vesissä, tosin Kaliforniassa olen viileämmässäkin vedessä heilunut laudan kanssa!

 

 

Mulla oli pakkomielle kuvailla näitä kaakeleita, superhienoja! Mietittiin jo että tommoisethan olisi tietynlaiseen kylppäriin tosi hienot 😀 Tai sitten semmoiset sinivalkoiset if you know what I mean..

 

 

Tuohon rantaan oli juuri rakenteilla jotain, joten näköala ei tällä kertaa ollut kauneimmasta päästä.. Tosin auringonlasku rannalla on melkeinpä aina näkemisen arvoinen 😉

 

 

 

 

 

Käytiin taas tuolla sushibuffassa. Tuolla saa siis tilata reilulla kympillä listasta ihan mitä tahansa sushilajitelmia ja teriyaki-juttuja niin paljon kun haluaa! Aivan älytöntä 😀 Käytiin tuolla myös silloin edellisellä kerralla, mutta tuo on ihan vakkaripaikka poikien surffireissuilla. Ericeirassa on kyllä muitakin sushipaikkoja, mutta käyty on vain tuolla.. Ihan hyvä kyllä tuohon hintaan nähden. Kuvia tuolla alempana!

 

 

 

Tämä muffari maksoi kahvilassa jotain 80 senttiä 😀

 

Ostettiin Tommin kanssa muuten samanlaiset tollaiset Banksin colleget 😀

 

 

 

Tuo mansikkasushi oli oikeasti ihan superhyväää!! Mukana tuorejuustoa, lohta ja seesaminsiemeniä. Siinä listassa on myös muita makeita susheja, mm. mangoa ja kiwiä. Viimeksi epäröin kovasti, mutta yllätyin silloinkin tosi positiivisesti. Hauska makuelämys! 😀

 

 

Viikko sitten piipahdimme myös Nazaressa, joka myöskin on noin tunnin
ajomatkan päässä. Snapiin (wp_aaltonen) postailinkin viime viikolla
sieltä paljon kuvia, kilometrikaupalla rantaa ja sitä rataa.. Mun kamera
oli ollut jollain ihme asetuksilla Nazaressa, joten kaikki kuvat sieltä
epäonnistuivat. Kiva juttu! No mutta vähän parempi tuuri Ericeirassa
kuitenkin ja sainpa onneksi puhelimella edes jotain kuvia napsaistua. Muista seurata matkajuttuja myös Instan puolella @iines ! 

Onkos joku muu käynyt Ericeirassa? 🙂
Ps. Oon jäänyt nyt aivan koukkuun Kim Kardashianin ryöstöön, olen koko eilisen tutkinut uutisia siitä ja nyt heräsin ihan täpinöissäni, että onko selvinnyt jotain uutta. Apua!! Mitä mulle tapahtuu 😀

2 vastausta artikkeliin “Päiväreissulla Ericeirassa”

  1. Me haaveiltiin Ericeirasta kun nyt kesällä Lissabonissa käytiin, mutta sit se tuntu jotenkin vaivalloiselta ilman auton vuokrausta. Käytiin päiväreissu Cascaisissa, jossa lienee Lissabonin lähin surffimahdollisuus, mutta ei ollu aaltoja :/ muuten oli kyllä aika kiva kylä Cascais, jos sattuu matkan varrelle niin poiketkaa. Haha mulla oli sama noiden laattojen suhteen, suurin osa ajasta meni seiniä kuvatessa! 😀 olis aivan unelmat saada samanlaiset kotikylppäriin ja keittiöön. Muutenki portugalilaistyylinen sisustus, värit jne iskee lujaa 🙂

    1. Voin kuvitella, että voisi olla melkoinen homma lähteä bussilla tuonne seikkailemaan ;D Seuraavalla kerralla sitten menette myös Ericeiraan. Caiscais on varmaan myös kiva, siellä olisi hauska käydä! Vitsi kun tietäisi mistä nämä paikalliset ostaa nuo laatat (varmaan sikahalpoja :D), niin voisi pikkuhiljaa hamstrata laatat keittiö- ja kylppäriremppaan, haha! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.