Yumilashes-kestotaivutus, kokemuksia?

Kuten jo ehdinkin snäppäämään, niin olen taas vaihteeksi luopunut ripsenpidennyksistä ja itseasiassa omat ripseni ovat taas vähäsen pidemmät! Pikkuhiljaa näköjään alkavat ne hormoonit tasaantumaan ripsissäkin.. Täysin ennalleen eivät ne edelleenkään ole palanneet ja vaikka pituutta onkin tullut lisää, ei kaarevuus ole vielä palautunut normaaliin. En nimittäin ole edes omistanut ripsentaivutinta kun omat ripset ovat olleet luonnostaan tosi kaarevat ja usein levitän ripsarinkin vielä tietyllä tekniikalla, joka tavallaan vähän taivuttaa ripsiä samalla ja tuo vähän lisäpituutta. No mutta, veikkaisin että parin kuukauden päästä ollaan jo siellä päin!

Tässä siis omat ripset nyt ja pakko edelleen hehkuttaa tuota Essencen ripsaria! 😀

Törmäsinkin eräässä Facebook-ryhmässä Yumilashes-kestotaivutukseen ja aloinkin nyt pohtia, että voisi olla hauska kokeilla kyseistä taivutusta ripsiin sen sijaan, että ottaisin taas pidennykset. Taivutus nimittäin saa ripset näyttämään hurjasti pidemmiltä jo itsessään. Yumilashesiä tosissaan mainostetaan täysin uudenlaisena kestotaivutuksena ripsille ja vaihtoehtona pidennyksille. Tehon pitäisi ilmeisesti kestää parisen kuukautta. Taivutuksen hinta on 70-80e nurkilla, joten ihan huvikseen en viitsisi lähteä testailemaan jos teho on viikon tai parin luokkaa.

kuva lainattu täältä

Kyselisinkin, että onko kukaan vielä testaillut kyseistä taivutusta? Voitteko suositella? Kauanko taivutus kesti? 🙂
Olen kuullut kavereilta tosi huonoja kokemuksia perinteisistä ripsipermanenteista, joten siksi mietinkin että mahtaako tämä tosiaan olla parempi?

21 vastausta artikkeliin “Yumilashes-kestotaivutus, kokemuksia?”

 1. Oon kokeillut kaksi kertaa tutun kosmetologin kautta, ja tulokseen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Ihmeitä ei tietenkään tee, mutta ero on selkeä 🙂 Mulla kestänyt ripsissä kuukauden hyvänä, sitten kun väri alkaa haalistua niin ei "paljaat" ripsetkään enää niin ihmeellisiltä näytä, ehkä vaatisi uuden värjäyksen. Kotona värjäämällä en oo ikinä saanu niin intensitiivistä mustaa kun ton käsittelyn yhteydessä.
  Eli ei ehkä ihan ton hintansa väärti, koska kesto ei ole toi 2kk ainakaan mulla (vaikka pidänkin omia ripsiä luonnostaankin kaarevina / en yleensä käytä ripsentaivutinta) vaan reilu kuukausi on varmaan realistisempi. Mutta johonkin lomalle lähtiessä voisin uudelleen panostaa! Ja jos on tottunu ripsariripsiin niin käsittely ei kyllä korvaa ripsiväriä 🙂

  1. Hei kiitti superpaljon kun jaoit kokemuksen! En jotenkin hoksannut että ripset tosiaan myös värjätään tuossa samalla 😀 Tuumailin että voisin koklailla, jos nyt edes sen kuukauden pysyy. Ihan mielenkiinnosta edes. Kivaa syksyä! 🙂

  2. Kysy Kauneuskeskus Kristallista tästä lisää, siellä oon itse käynyt ja voin suositella! Sijaitsee Kampissa lähellä metroasemaa.

 2. Itse olen kokeillut pari kertaa tavallista ripsipermistä ja kerran tätä Yumia, viime kesänä. En huomannut kovin paljon eroa normipermikseen verrattuna, kesti reilun kuukauden kyllä ennen kuin tartuin taas taivuttimiin. Mutta, tuossa vaiheessa huomasin myös että eihän mulla ole enää ripsiä juuri mitä taivutella, siis en tiedä oliko niitä lähtenyt yhtäkkiä vai oliko ne katkeilleet vai mitä. Ihan sama mitä ripsaria laitoin niin ei niitä ripsiä erottanut. Nyt tilanne on onneksi taas ennallaan ja ripsetkin näkyvät : )Tuosta kestotaivutuksesta on nyt aikaa lähes 4 kk. En tiedä johtuivatko nuo vauriot tuosta taivutuksesta, ennen ei noin ole kuitenkaan käynyt. Paitsi tietysti monen vuoden pidennysten jälkeen ripset oli tosi nysät, mutta niistä pidennyksistä luovuin jo kolmisen vuotta sitten. En uskalla ihan varauksetta suositella siis, mutta voihan se olla tekijästäkin kiinni ja monesta muustakin. Sit mulla vielä oli mennyt mukaan alaripsistä osa, se olikin hauskaa kun niitä ei saanut oikastua millään niin olivat aika hassun näköiset sen reilun kuukauden…
  t Kirsi

  1. Omg, nyt pisti miettimään että onko valmis riskeeraamaan omia ripsiään tuon tähden! Kyllähän ripset aina uusiutuu ja pitäisihän niiden jo olla ennallaan jos pidennyksistäkin noin kauan.. ONhan noissa permisaineissa varmasti melkoiset kemikaalit, joten eihän sitä tiedä miten ripset voi niihin reagoida :/ Tai sitten sulle on vaan sattunut tosi huono mäihä ja juuri samaan syssyyn joku ripsien normaali uusiutuminen, hmm. Alkoi kyllä vähän jänskäämään, itsellä ei siis kokemusta edes normaalista ripsipermanentista!

  2. Ei ollut tarkoitus pelotella, ja kuten tuossa aiemmin totesinkin niin ripset ovat nyt jo samassa kunnossa kuin ennen kestotaivutusta 🙂 Ja olihan ne upeat ripsarin kanssa reilun kuukauden ajan, kyllä mä varmasti itsekin voisin vielä harkita esim ennen jotain rantalomaa. Mutta sulla kyllä on upeat ripset luonnostaankin, en tiedä voisiko ne enää tuosta parantua 🙂 Itse olisin todella tyytyväinen jos omistaisin tuollaiset räpsyt!
   t Kirsi

  3. Joo hehe, täytyy harkita tuota taivutusta! Tuossa kuvassa kyllä näyttää tosi pitkiltä ja kaarevilta ripset, mutta eivät ne ihan noin näyttävät ole luonnossa. Olisi kyllä kiva, että olisivat nykyään edes vähän kaarevat ilman ripsaria 😀 Kiitos kuitenkin superpaljon kun jaoit kokemuksen tuosta 🙂

 3. Itselläni hyvä kokemus, reilu 2kk sitten ekan kerran otin ja nyt huomenna menossa uusimaan. Omat ripset pitkät ja hyvässä kunnossa olleet kokoajan. Toki vaatii n. 1kk kuluttua uuden värjäyksen niin pysyy näyttävyys. Jossakin kohti olen tarttunut taas taivuttimiin sitten 🙂 ripsistä tulee tuon taivutuksen ja iltamenoihin ripsivärin lisäämisen jälkeen tuolla ihan hävyttömän hienot!

  1. Voi vitsi! Paljon kyllä himottaisi tämä! Ja varmaan just auttaisi niinä päivinä kun ei jaksa ripsaria laitttaa kun voisi vähän fiksaa ripsiä esimerkiksi semmoisella värittömällä hoitoripsarilla 🙂 Ootko käynyt laittamassa Pk-seudulla jossain vai muualla? Mietin että onko jotain paikkaa suositella?

 4. Itselläni hyvä kokemus, reilu 2kk sitten ekan kerran otin ja nyt huomenna menossa uusimaan. Omat ripset pitkät ja hyvässä kunnossa olleet kokoajan. Toki vaatii n. 1kk kuluttua uuden värjäyksen niin pysyy näyttävyys. Jossakin kohti olen tarttunut taas taivuttimiin sitten 🙂 ripsistä tulee tuon taivutuksen ja iltamenoihin ripsivärin lisäämisen jälkeen tuolla ihan hävyttömän hienot!

 5. Mie kokeilin kerran ja mielettömän ihanathan ne oli niin kauan kunnes alkoi ripset vaihtumaan.. Osa ihanan kaarevia ja osa ihan suoria eikä niitä saanut ripsien taivuttajallakaan aisoihin. Eli ekat ehkä kolme viikkoa oli nätit ripset ja seuraavat kolme viikkoa ihan kamalat.

 6. Hei!

  Oon nyt parisen viikkoa sitten kokeillut tätä kestotaivutusta. Pari vuotta sitten kokeilin ripsipermanenttia (ja oon kokeillut pidennyksiäkin joskus haha). Kestosta en siis tietenkään osaa sanoa mitään vielä, voin kertoa vaan lopputuloksesta.
  Ripsistähän tulee tällä tekniikalla suoremmat kuin permanentissa, joka oikeestaan veti mun ripset liian kippuralle. Silloin muistaakseni myös silmien ripset oli hiukan erilaiset keskenään. Mulla on melko lyhyet ja tikkusuorat ripset luonnostaan, ei mitään näkyvyyttä. Nyt ripseni ovat taivutettuna ylöspäin, mutta ei tosiaan näytä yhtä täydellisiltä kuin tossa kuvassa 😀 kaikki ei sojota ihan samaan suuntaan, mutta luulisin tämän olevan luonnollista. Lisäksi musta tuntuu että väriaine ei tarttunut kunnolla (aika monta kertaa värjännyt ripset, oon nähny parempaakin jälkeä), eli meen ehdottomasti parin viikon sisällä uusimaan. Tällä ei saa meganäyttävyyttä kun ne on omat ripset edelleen, mutta helpottaa mun elämää paljon – tikkusuorilla ripsillä on pakko taivuttaa ja käyttää vedenkestävää ripsiväriä (muutenhan ei taivutukset pysy).Nyt voin käyttää 'veteenliukenevaa' jonka poisto kestää vähemmän & en tarvitse kuluttavaa taivutusta. Sanoisin et tästä on suuri apu meille, jotka haluaa helpotusta aamuihin ja meikinpoistoon, ja näyttää heränneeltä ilman meikkiäkin. Sulla on valmiiksi jo kauniimmat ripset, mutta uskon et tä voisi silti olla avuksi.

  Tuli varmaan tosi pitkä kommentti ups! En osaa ees neuvoa Helsingistä paikkaa kun asun Tampereella. Maksoin omastani 54€ opiskelija-alennuksella. Ens kerralla kokeilen varmaan toista paikkaa, katsotaan onko jälki erilaista.

  1. kiitos tosi paljon kun jaoit kokemuksen! Kannattaa ihmeessä kyllä käydä uusimassa jos tulos ei ole täydellinen, vitsi kun itsekin vielä saisi opiskelija-alen niin menisin ihan heti testaamaan 😀 Just semmoista itse haen, että olisi ilman pidennyksiä edes vähän siistimmät omat ripset! Auttaahan tuo kuitenkin varmaan vähän siihen? 🙂

 7. Iines, Kävitkö koskaan kokeilemassa noita Ymilashes-ripsiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.