Ihanat uudet lämpötohvelit ja höpinää

Meillä eletään tällä hetkellä jänniä aikoja. Kaikkea uutta ja jännittävää nimittäin on käynnissä, vauvauinnin aloitus, soseiden maistelu, muuttoprojekti ja mitäs vielä. Tai siis teille muille varmasti ihan tylsiä perusjuttuja, mutta meille hurjan tärkeitä. Kaikista vauvajutskista en ole vielä millään edes ehtinyt kirjoitella, mutta ehkä tästä pikkuhiljaa! Vielä ollaan vähän palailemassa tähän arkeen loman jälijiltä. En muistanutkaan kuinka paljon täällä kotona onkin tätä hommaa ja kuinka ahdasta täällä onkaan!! Siksi en ole jaksanut ottaa tällä viikolla blogistakaan mitään stressiä. Instan puolelle (@iines) on tällä viikolla tullut postailtua vähän enemmän 🙂

Syksynhän sanotaan olevan aina uuden alku kun pääsee aloittamaan asioita puhtaalta pöydältä, oli se sitten uusi lukuvuosi opintojen parissa tai vuoden kohokohdalta eli kesälomalta paluu takaisin töihin. Mulla on aina syksylle tietyt etapit, joita odotan. Koska en ole erityisemmin talvi-ihminen niin asioiden odottaminen ja muutenkin puuhastelu saa ajan kulumaan nopeammin. Kesän jälkeen alan esimerkiksi odottamaan syksyn lomamatkaa, sitten joulua ja niin edelleen.. Nyt tosin syksyn reissu reissattu, niin alan odottelemaan sitä muuttoa.

Aloin taas eilen illalla stressailemaan meidän muutto- ja remppajuttuja, eikä meinannut siksi unikaan tulla. Tällä hetkellä on rasittavaa kun ei sinänsä oikein voi tehdä mitään kun odotellaan ensin loppukauppoja ja että uusi kämppä on virallisesti kokonaan meidän, nyt kun omistetaan vasta se 10%. Mitään remppatarjouksia ei viitsi vielä ennen kauppoja pyytää tai ainakaan hyväksyä, mutta lainakuvio sen sijaan pitäisi kyllä lyödä ihan lähiaikoina lukkoon tai siis lähinnä sen osalta että paljonko budjetoimme remonttiin. 
Mä olen äärimmäisen systemaattinen tyyppi ja usein onkin tapana tehdä ihan konkreettisia to do-listoja silloin kun on hulluna asioita hoidettavana. Jotenkin se, että saa asiat järjestykseen paperille auttaa myös saamaan niitä järjestykseen pään sisällä. Se onkin sitten ihanaa kun saa viivailtua niitä sitten yli sitä mukaa kun tekee hommia pois. Vähän sama juttu vaikka ostoslistojen kanssa, ne on vaan pakko laatia kirjallisena post-it-lapulle. Olenko vanhanaikainen? Tekeekö muut ostoslistaa puhelimeen nykyään? 

Yksi juttu kuitenkin joka lämmittää mieltä tai ainakin jalkoja on tämä uusi tohvelihankinta! Puhuinkin jo aikaisemmin, että syksyksi pitäisi hommata uudet tohvelit ja olin aika varma, että hommaisin lampaannahkaiset Shepherdit. Campadressa oli ennen meidän reissua alekamppis Shepherdin tohveleista ja tuli vihdoinkin ostettua nuo. Ovat kyllä ihan paras ostos. On niiiin ihana aamulla sujauttaa nämä jalkaan (jalassa siis myös tällä hetkellä :D), ihan superpehmeät ja lämpöiset. Vähän kun sisäkäyttöiset UGGit. Tosin paljon edullisemmat kun ne UGGin tohvelit. Olisin ollut ihan ylionnellinen jos olisin saanut nämä vaikka joululahjaksi, aikaisena lahjavinkkinä siis 😉 Näitä löytyy esimerkiksi Ellokselta eri malleissa, täällä. Elloksen uutena asiakkaana saa  nyt -40% muuten tilauksesta kun rekisteröityy tänne!

Uskokaa tai älkää, mutta oltiin eilen pojan kanssa kampaajalla! Joku saattoikin huomata Snapin puolella (wp_aaltonen) kuinka stressasin, että mitä koko hommasta tulee.. Mutta se meni hyvin! Poika nukkui vajaan 30min päikkärit käynnin aikana ja esimerkiksi pesupaikalla köllötteli sylissä. Nyt on virallisesti käyty poitsun kanssa aikalailla kaikkialla 😀 Juttua tukasta myöhemmin. Tällä viikolla riittää taas menoa ja hommaa, mutta yritän kuitenkin nyt ryhdistäytyä myös tämän blogiarjen kanssa muutaman välipäivän jälkeen.

ps. kuinka siistiä, että Fox Kidsiltä tulee nykyään aamuisin yksi mun lapsuuden lemppariohjelmista ever eli Ankronikka! Se on sitä ”laatulastenohjelmaa” 😉
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Ihanat uudet lämpötohvelit ja höpinää”

  1. Ankronikka on ihan huippu 😀

    Mä oon samanlainen post-it- lappujen täyttelijä. Vanhanaikaisella tyylillä mennään! Paljon näppärämpi katsoa siitä kaupassa mitä tarvii kuin kulkea isohko älypuhelin kädessä ostoskoria kantaen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.