Näitä 13 asiaa ette ehkä tienneet minusta!

Täältä tulisi taas vaihteeksi muutama ”paljastus” minusta, listasin nimittäin 13 asiaa, joita ette ehkä minusta tienneet. Osa nyt varmasti on ennestään tuttuja juttuja, mutta veikkaisin että ainakin muutama uusikin asia tulee ilmi.. 😉

1. Tv-ohjelma jota en kertakaikkisesti voi sietää on Emmerdale. Jostain syystä olen vihannut sitä aina. En siis voi pitää sitä edes taustalla jos tv-päällä enkä seuraa, vaan pakko vaihtaa kanavaa. Voisin siis sanoa, että ei voisi vähempää kiinnostaa!

2. Vaikka yleensä olenkin melko ajantasalla esimerkiksi kaikista käytännön asioista ja usein mielellään kokeilemassa uusia juttuja, niin joihinkin vanhoihin tapoihin olen juurtunut kun mikäkin mummo. Esimerkiksi siihen yliviivattavaan pankkitunnustaulukkoon (semmoinen modernimpi sovelluskin olisi siis saatavilla) ja tosi pitkään väänsin vastaan e-laskuihin siirtymisessä, vaikka joskus vuosia sitten kuinka työssäni kannustin muita ottamaan e-laskun käyttöön ja autoin asiakkaita tekemään niitä. Eipä olisi ollut pokkaa sanoa, etten itsekään käytä 😀 Sitten tosin vaihdoinkin kaikki sähköiseen laskuun ja kylläpä helpotti! Ehkä se on se tuska vaan saada kertarykäisyllä tehtyä. Tosin tuo tunnuslukutaulukko on edelleen, haha.
3. Mun lempparisuklaapatukka on Cloettan Chocowoffel keltaisessa kääreessä ja KitKat. Välillä mietin, että miksei niitä saa ihan kokonaisinä suklaalevyinä.. Unelma olisi Fazerin sinisen kokoinen Chocowoffel! Onneksi reissussa on saanut mättää KitKat Chunkyja. Itseasiassa googlettelin yksi päivä Kitkatin historiaa, voitteko uskoa 😀 No mutta, tämänhän jo tiesittekin!

4. Bloggerin kävijälaskurin mukaan tällä blogilla on ollut vuosien varrella yli 6 miljoonaa sivunlatausta alusta laskien! Huhheijaa! Kommentteja tänne taas on tullut lähes 23 000 kappaletta ja postauksia lähes 4000.
5. Mua ärsyttää siis aivan suunnattomasti jos kävelen vaikkapa lenkillä kävelytiellä oikeassa laidassa ja joku kävelee vastaan samaa puolta ”väärällä puolella”. ARghhhh! Tekisi mieli kysyä, että ihan tahalteenko kävelet päin. Usein kun nuo on vielä semmoisia jääräpäitä jotka eivät väistä, vaikka kulkisivatkin väärin itse. Välillä liikenteessä on myös semmosia provomummoja, jotka aivan tahalteen vaikka kaupassa tulevat änkemään edestä jos olen vaikka hankalasti vaunujen kanssa ja kun oikeasti pääsisi helpomminkin kiertämään esim takaa. Selvästi yrittävät, että saisi jotain valittamisen aihetta. Just eilen oli apteekissa yksi tämmöinen.
6. En ikinä viilaa mun kynsiä. Leikkaan aina saksilla, viimeksi semmosilla askartelusaksilla. Omistan kyllä pari kynsiviilaa, mutten oikeastaan edes tiedä missä ne ovat. Nopeammin saa hoidettua homman saksilla kun mun kynnet kasvaa aina supernopsaa tosi pitkiksi, saisi muuten olla päivittäin viilailemassa.
 7. Katson nykyään kaikkia mahdollisia hömppäsarjoja. Vielä muutama vuosi taaksepäin pyörittelin vain päätäni moisille hömpötyksille, nykyään ne on ihan lemppareita. Tällä hetkellä kovin koukutus on Exiä rannalla. Myös Ensitreffit alttarilla tulee aina katsottua vaikkei ihan niin hömppäsarja olekaan. Pomo piilossa Suomea katsoin pari jaksoa, mutta se alkoi mennä niin hömpäksi etten jopa minä enää voinut.. Tai sen jälkeen kun siinä Autoliiton jaksossa oli joku feikattu tilanne ja jonkun hylätyn auton lattialta löytyi käsiase. Nauroin ihan kippurassa! Myös Ruotsin miljonääriäitien uusin tuottis on just menossa netissä, se on ihan ultimaalista viihdettä kun Gunilla ei vaan tajua….!! En ymmärrä, että eikö se itse kato tota sarjaa ja hoksaa millainen on? 😀 Tulee välillä mun äiti mieleen.

8. En voi kertakaikkiaan sietää kärpäsiä. Jos huoneessa on kärpänen, niin en yksinkertaisesti pysty keskittymään mihinkään kun se surraa ympäriinsä. En itsekään tiedä miksi raivostun niistä niin paljon. Pahin on semmoiset tosi ärsyttävät härnäävät kärpäset joita ei kunnolla välillä näe ja jotka käyvät iholle kiinni kutittelemaan. Ja sitten semmoiset tosi isot ja aggressiiviset jotka pörrää hermostuneena ympäri asuntoa 😀 Arghhhh!
9. Ennen väitin, etten luopuisi päivätyöstäni jos saisin seitsemän oikein lotossa. Huijasin! Ryhtyisin varmaankin jonkunlaiseksi yrittäjäksi ja perustaisin holdingyhtiön, jota palkkaisin jonkun neron pyörittämään enkä enää ikinä joutuisi hommiin. Jotain vapaaehtoistyötä voisin ehdottomasti tehdä tai jotain oikeasti mielekästä, jossa ei olisi niinkään väliä että tehdäänkö mitään varsinaista tuottoa vai ei.

10. Tämä on ehkä jopa noloa myöntää, mutta musta on välillä ihanaa lukea Seiskaa. Mun ystävä diilaa välillä vanhoja Seiskoja ja niitä höpöhöpöjuttuja on hauska lukea vaikka auringossa loikoillessa 😀 Myös Seiskan netti menee, tosin siellä ne juorut on yleensä tosi pliisuja, lyhyitä artikkeleita ja lopussa lukee, että katso kuvat uusimmasta Seiskasta, arghh! 😀

11. Olen ihan supersääteliäs kosmetiikan kanssa ja noin muutenkin! Välillä ärsyttää kun haluaisi ottaa uuden tuotteen käyttöön, mutta vanhassa on vielä pohjat jäljellä. Käytän nimittäin aina kaiken aivan viimeistä pisaraa myöten, leikkaan tuubit auki ja kaivan oikeasti ne viimeisetkin rippeet käyttöön. Mitäs sitä suotta roskiinkaan heittämään. Olen muutenkin tosi nuuka ja kaikkien mahdollisten bonusten perässä. Olisi ihan kamala käydä ruokakaupassa ilman S-bonusta tai Plussakorttia! Nyt just rekisteröidyin taas uuteen lentoyhtiön kantisohjelmaan, että sain mailit noista neljästä lennosta. Olisihan se tosi sääli heittää neljän lennon pisteet hukkaan 😉 Aina ennen hankintoja koluan netin alekoodien varalta, siksi jaan täälläkin ahkeraan niitä koodeja, jotta toivottavasti joku sattuisi hyötymään!

12. Vihaan leikata sipulia! Mulla valuu aina vedet silmistä kun leikkaan sipulia. En ymmärrä miten joku pystyy leikkaamaan sitä esimerkiksi työkseen, huhheijaa.  En tajua kuka ostaa pakasteesta valmiiksi pilkottua sipulia, mutta kieltämättä on joskus kyllä käynyt mielessä mullakin..

13. Ennen en ”voinut” käyttää samoja vaatteita kahta päivää putkeen, mutta nykyään käytän samoja vaatteita aina ihan superkauan. Syynä on itseasiassa mun vaatekaappi! Se on niin täynnä ja sekaisin, että sieltä putoaa vaatteita vaan kun kaapin avaakin.. Ei toivoakaan että sieltä oikeasti löytäisi mitään. Mun pukeutumisinspis on muutenkin laskenut kun lehmänhäntä sen jälkeen kun ”jouduin” sullomaan vaatteet kaappiin vaaterekin tai tangon sijaan silloin kun muutettiin tänne. Aikaisemmin mulla on nimittäin AINA ollut semmoinen tanko, siitä on niin paljon helpompi löytää vaatteita kun roikkuvat henkarissa. Mua harmitti oikeasti tosi paljon, ettei enää löytänyt vaatteitaan helposti kun pukeutuminen on ollut kuitenkin tärkeä juttu! Odottelen vaan muuttoa, että saan kaikki ihanat vanhat vaatteet järjestykseen. Siihen vaatekaappiin en aio missään nimessä alistua, ehkä just farkkujen ja t-paitojen osalta tietty.

Semmoisia juttuja 😀 Tuliko joku yllärinä?

16 vastausta artikkeliin “Näitä 13 asiaa ette ehkä tienneet minusta!”

 1. En kestä, tää oli superhauska postaus!! provomummo 😀 😀 mulla on samat lempisuklaat kun sulla, voisin syödä tota cloettaa levykaupalla. Kitkatteja ei tosin oo tullut aikoihin ostettua, enkä oo täällä niitä nähnyt kuin lidlissä. Ja luen myös seiskaa. Joka viikko. Aina niiden kääk-juorujen kohdalla kiroan että miksi tällaisestakin on tarvinnut kirjottaa mut silti sitä on vaan pakko lukea 😀

  Oli kiva lukea susta tällasia juttuja 🙂

  1. Hahhah, no kiva että oli mieleen 😉 Nyt on ollu Seiskassa niin hyvii juoruja et on melkein ollut tuskissaan kun ei oo saanut niitä lehtiä käteensä :´D

 2. Munkin mielestä Seiskan lukeminen on ihan parasta ajanvietettä! Pari tuntia parturissa vierähtää sen parissa ihan huomaamatta. 😀

 3. Kohta 5 😀 😀 Samoja tuntemuksia! Varsinkin silloin ottaa päähän, kun olen kahden koirani kanssa ulkoilemassa, ja minun on pakko väistää jääräpäitä koirieni kanssa. Eikö jäärät voisi sen verran ottaa huomioon muita, että tajuaisivat heidän olevan helpompi väistää. Välillä tekis mieli näille väärän tien puolen kulkijoille napauttaa, että "Suomessa on oikeanpuoleinen liikennekulttuuri". Tuskin edes tajuaisivat 😀

  1. SIIS TODELLAKIN!! munkin tekisi aina mieli sanoa 😀 sen vielä ymmärrän jos joku aasialainen turisti kävelee vastaan kun heillä oikeasti vasemmanpuoleinen liikenne, mutta sit joku ihan perus teppo! Ja sit just toi jos on itse just se jolla on oikeasti hankalampi alkaa väistämään..

  2. Vastaantulevan kaistalla kävely ärsyttää muakin aivan sunnattomasti! Yhden poikkeuksen anna kuitenkin hyvillä mielin anteeksi: koirienulkoiluttajat, jotka kävelee pientareen puolella vaikka olisivatkin väärällä puolella. Kivempi koiran siellä haistella kuin ihan autotien vieressä. 😀

 4. Pakko vinkata. Olen itse ihan hirveä sipulisyöppö, lisätään sipulia varmaan lähes kaikkeen mahdolliseen ruokaan miehen kanssa, mutta se silppuaminen. Vedet valuu ja näkö sumenee. Äitini vinkkasi http://www.orthexgroup.fi/tuotteet/keittio/keittiovalineet/leikkurit-ja-survimet/sipulileikkuri ja on jokaisen muutaman euron arvoinen! Kunhan oppii tekniikan niin saa tosi pientä silppua ja kyynelehtimisen sijaan ihan mielellään pesen vähän ylimääräistä tiskiä… Omani ostin muistaakseni Prismasta.

  1. Tähh! Oikeasti! 😀 Siis se fosforipää suusta ulos siis? apua! Pakko kyllä testata ihan mielenkiinnostakin jo 😀 Kiitti vinkistä!

 5. Suomessa ei ole oikeanpuoleinen liikenne kävelijöille. Mua ärsyttää se, että monet luulee niin. 😀

  Jalanpulkijan paikka -kohta osoitteessa http://www.liikenneturva.fi/fi/kysymykset-ja-vastaukset/kavely-ja-pyoraily

  "Onko meillä suomessa vielä oikeanpuoleinen liikenne kävely- ja jalkakäytävillä?
  Nykyjään kaikki vastaantulijat tulevat vastaan vasenta puolta ja jos en anna tietä niin kyllä ne jotenkuten väistävät ja heti ohituksen jälkeen siirtyvät vasemmalle puolelle.

  Vastaus
  Jalankulkijalla ei ole nykyään velvoitetta kulkea oikeassa reunassa jalkakäytävällä. Ajoneuvoilla kuten polkupyörällä on edelleen liikuttava oikeassa reunassa.

  Ajoradalla jalankulkijan on ensisijaisesti käytettävä sen vasenta reunaa. "
  Lisäksi "Jalankulkija kulkee oikeassa tai vasemmassa reunassa. Pyöräilijä ajaa oikeassa
  reunassa."

  Sori, oli pakko avautua. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.