Yves Rocherin kosteuttava ihonhoitosetti 19,90e

Kesän jäljiltä monen iho kaipaa reipasta kosteutusta ja syksy onkin hyvää aikaa hemmotella ihoa esimerkiksi kosteutustankkauksen avulla! Se on nimittäin selvää, että talvi-ilma on myös paha ihon kuivattaja. Siksi iho tarvitseekin myös talviaikaan huolellista hoitoa, sekä nimeenomaan sitä kosteutusta. 
Ne kesän Yves Rocherin setti-kampanjat ovat meneen talven lumia, mutta sain teille vinkattavaksi tällä kertaa juurikin ihonhoitoon keskittyvän tuotekampanjan. Tämä postauksen setti sisältää nimittäin melkeinpä kaiken, mitä ihon hoitoon ja puhdistukseen tarvitsee 🙂

Nyt on pakko mainita, että en ollut aikaisemmin testannut näitä YR:n kosteuttavia Hydra Vegetal-tuotteita, mutta nämä on aivan huippuja! En uskonut, että tuo päivä/yövoide voisi olla omaan käyttööni tarpeeksi tuju myös yökäyttöön, mutta yhdessä kosteuttavan seerumin kanssa kyllä ehdottomasti täydellinen parivaljakko kosteutta tarvitsevalle talvi-iholle. Itse tykästyin erityisesti juuri tuohon seerumiin ja voiteeseen. Suosittelen! Hintaan nähden nimittäin tosi kivat tuotteet!

Setti on nyt tilattavissa hintaan 19,90e, arvo näille neljälle tuotteelle on nimittäin reilu 70 euroa.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
Päivä- ja yövoide. Tehokkaasti kosteuttava geelivoide. Tämä voide on taivaallinen!! Koostumus on aivan ihana, iho on tämän jälkeen todella sileä ja kosteutettu. Soveltuu tosi passelisti sekä yö-, että päivävoiteeksi. Voide lupaa iholle kosteutusta jopa 24h ajan. Iho on täyteläisempi ja sen raikas kuulaus palautuu.
Moisture boost-seerumi. Tehostaa ihon luonnollista kosteudensaantia. Iho saa uutta voimaa ja kuulautta syvältä, ja hoitovoide tai geelivoide
vahvistaa kosteuttavaa vaikutusta. Tulos tuntuu ja näkyy heti!
Täydellinen 7 päivän tehokuuri kosteutta kaipaavalle, todella janoiselle
iholle.

Seerumi levitetään tuon voiteen alle, jättää ihon jo yksinään kivan kosteutetuksi, mutta ihan megaihanan tuloksen saa käyttämällä noita molempia yhdessä.

Puhdistusgeeli. Raikas ja kosteuttava pois pestävä puhdistusgeeli vaikuttaa syvällä poistaen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Samalla sen
sisältämät vaahteranmahla ja taikapähkinäuute kosteuttavat ihoa. Ihosi
tuntuu puhtaalta ja miellyttävän pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta.
Puhdistusvesi. Puhdistusaine ja kasvovesi samassa. Micellar 2 in 1-puhdistusvesi poistaa meikin
ja epäpuhtaudet ja tekee ihosta raikkaan ja kimmoisan. Vaahteranmahla ja
sininen agave kosteuttavat ja heleyttävät ihoa. Sopii erityisesti
normaalille ja sekaiholle. Meikinpoistovesi sisältää mikrohiukkasia, jotka magneetin lailla imevät itseensä epäpuhtauksia ja puhdistavat ihoa.
 

Tämän suhteen on sama käytäntö kuin aikaisempienkin diilien kohdalla. Setti on siis myynnissä ainoastaan erillisellä kampanjasivulla, joka löytyy täältä. Tätä ei siis ole mahdollista ostaa YR:n omien sivujen kautta.
Tilaus tapahtuu yksinkertaisesti vain täyttämällä tietosi tuonne sivulle ja paketti toimitetaan sinulle postimaksutta. Ei siis tarvitse edes rekisteröityä! Helppoa kun mikä! Setin hinta on siis 19,90 euroa (arvo 70,60e). Kampanja on voimassa aina 16.11.2016 saakka.
Setin saat siis tilattua täältä!
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

2 vastausta artikkeliin “Yves Rocherin kosteuttava ihonhoitosetti 19,90e”

  1. Hei Iines, kulutin loppuun Lumenen silmänympärysvoiteeni. Nyt tarvitsisin uuden. Onko sulla ehdotuksia? 🙂

    1. Hmm, mikä Lumene sulla oli? Ainakin se 360 on tosi hyvä jos haluaa jonkun edullisemman, sit kans Cliniquen all about eyes on hyvä mut aika semmoinen rasvainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.