Musta asu ja UGGsien kauden avaus

Hellurei! Meillä on alettu heräilemään sinnikkäästi samoihin aikoihin kun Tommi heräilee töihin eli jo kuuden jälkeen. Eilen onneksi nukahdettiin molemmat uudestaan ja nukuttiin jopa tunti vielä. Oikeasti yöunissa ihan pienetkin jaksot merkkaa paljon ja itselleni ainakin se jos saa nukkua yön ekan unijakson edes muutaman tunnin yhtäjaksoisesti, ei ole läheskään niin väsy vaikka loppuyö olisikin katkonaista.
Synkästä päivästä huolimatta meillä oli pojan kanssa kiva päivä! Aamulla salit ja puolenpäivän jälkeen lähdettiin kotoa liikenteeseen. Käytiin ostamassa Hakaniemen torilta risottoa varten suppilovahveroita, värjäämässä Duin Lauralla ripset ja hakemassa vielä Hakiksen kauppahallista itselleni pihvin viikonlopuksi, eka pihvi nimittäin aikoihin 😀 Tuumailin, että menen varmaan marras- tai joulukuussa testailemaan sitä Yumilashes-taivutusta! Katselen vielä sen aikaa miten omat kasvavat vielä vähän pituutta.

Nyt on tullut huomattua, ettei tämä bloggailu sujukaan enää ehkä niin helposti vauvan kanssa kun ennen. Aiemmin kun poika nukkui ihan pikkuisena kuitenkin päivisin vähän enemmän, mutta nykyään ei juurikaan, ainoastaan jos mennään vaunuilla jonnekin. Pääasiassa semmoisilla 15min tirsoilla siis mennään ja silloin harvemmin ehtii oikein kunnolla mihinkään keskittyä. Ennenhän poika jäi vielä aamulla tunniksi-pariksi nukkumaan kun nousin, mutta  nykyään herätään molemmat yhtäaikaa, tehdään aamuhommat ja lähdetään salille. Sen jälkeen sitten jatkuukin päivän puuhat!
Lenkeille ei olla päästy tällä viikolla ollenkaan kun mulla on kantapäässä joku inhottava rasitusmurtuma ja poika on ollut reissun jälkeen ekassa nuhassa, sen takia onkin ollut päivisin vähän huonolla tuulella jo useita päiviä. Käytiin eilen illalla Jumbossa kiertelemässä (löysin ehkä itselleni uuden talvitakin, jess!!), Tamarinissa syömässä ja kierroksen kruunasi aivan ihana ostosreissu Prismaan 😀 Oli melkoinen voittajafiilis kun selvisi kotiin sieltä kaaoksesta. Olen vakavasti harkinnut alkavani käyttämään sitä Prisman kauppakassipalvelua, harmi etteivät kuljeta kotiin kun ainoastaan Kannelmäen ympäristöön ja sinne ei siis olla muuttamassa 😀

UGGit ovat lähteneet käyttöön tällä viikolla ja olleetkin sitten ahkerassa käytössä joka päivä. Ihanaa! Eniten ehkä odotan syksyissä juuri sitä kun pääsee laittamaan UGGsit jalkaan. Vanhat töppöset kaipasivat vähän päivitystä ja ostin niiden classicien ohelle mustat bailey buttonit Havaijilta. Lisäksihän mulla on vielä vaaleanpunaiset minit ja hemmetti soikoon, olisi pitänyt eilen laittaa ne jalkaan Roosa nauha-päivän kunniaksi! Noita mustia löytyy esimerkiksi Booztilta täältä ja just noissa bailey buttoneissa on kiva kun varren saa joko käännettyä tai sitten pidettyä varsi ylhäällä. Haaveilen taas uusista UGGseista, niitä on nimittäin tullut vaikka mitä uusia malleja nyt lähivuosina ja oikeasti ei voi kyllä omistaa liian monia 😀

Tämä on ihan kamalaa, mutta sen jälkeen kun sai vauvan niin musta on tullut aivan vainoharhainen kaiken suhteen. Toisaalta olen kyllä äitinäkin semmoinen, etten kyllä aivan ”turhista” jutuista ala panikoimaan, mutta lähiaikoina on alkanut pelätä ihme juttuja. Kaikista isisjutuista ja terrori-iskuista saa kuulla uutisista niin paljon, että pyrin nykyään jopa välttämään uutisten lukemista etten alkaisi suotta panikoimaan. Nykyään mua nimittäin pelottaa esimerkiksi lentokentillä ja tarkkailen jatkuvasti ympärilleni yrittäen spottailla jotain epäilyttäviä joukkioita. Eilen menin taas sitten kauppakeskuksessa aivan psyykkeeseen epäilyttävästä tyypistä joka haahuili ympäriinsä ja asettui kassin kanssa pitkäksi aikaa tarkkailemaan ympärilleen. Olin ihan varma, että kohta pamahtaa ja tosisssaan hiipi semmoinen pieni paniikkikohtaus. 
Tiedän, että nämä pelot (onneksi) ovat äärimmäisen epätodennäköisiä, mutta juuri tätähän terroristijärjestöt hakevatkin, että ihmiset olisivat pelon vallassa. En olisi voinut kuvitella, että alkaisin pelkäämään jotain tämmöisiä juttuja, mutta nyt kun jotenkin joutuu ajattelemaan myös poikaa niin on jatkuvasti kaikesta paniikissa. Toivottavasti ette pidä mua aivan höpsähtäneenä 😀 En varmaan muuten olisikaan niin paniikissa, mutta työni puolesta olen joutunut perehtymään vaikka nyt sitten noiden järjestöjen toimintaan tarkemmin ja ehkä siksi jotenkin onkin niin psyykkeessä kun tietää asioista, tieto lisää tuskaa ja niin edespäin.

Olipas historiallinen momentti kun oli taas asukuviakin pitkästä aikaa! Musta tuntuu, että mulla on aina jalassa nuo mustat H&M:n farkut. Hennesin farkut on nykyään kyllä aivan parhaita kun löytyy pientäkin tuumakokoa ja sitä lyhyttä 30 tuuman lahjemittaa. Niitä ihan parinkympin farkkuja en ole testaillut vuosiin, mutta ainakin nuo muotoilevat farkut ovat ihan superlaadukkaita ja hyviä jalassa. 
Myös Balenciaga oli kyllä ihan best ostos, mahtuu oikeasti hyvin kamat ja vielä vauvankin 😀 Ihan järkyttävä fakta on, että olin haaveillut tuosta niin pitkään että tällä hetkellä en edes osaa sanoa mistä laukusta haaveilisin seuraavaksi! Ehkä siis ihan hyvä keskittyä tuohon ihan täysin siemauksin. Ei ole paljoa tarvinnut vanhoja kulahtaneita Miu Miun laukkuja kaivaa kaapin perukoilta tuon jälkeen 😀
Tulipas samalla tässä kattavat kuulumiset päivitettyä.. 
Kivaa lauantaita!! 🙂
postaus sisältää kaupallisen linkin.

8 vastausta artikkeliin “Musta asu ja UGGsien kauden avaus”

  1. Nomppis syntyi heinäkuussa ja ekat hyvät (2h) unet nukkui joskus kylmän tultua. Ehkä loka/marraskuussa? Ennen sitä nukkui vain liikkuvissa rattaissa. Että vielä ne unet voi löytyä teilläkin ?

  2. Itse olen paniikissa jo välillä siitä, kun tulen käymään kaverin luona Helsingissä 😀 en siis asu siellä. En vaan voi sille mitään, että pelkään epäilyttävän näköisiä tyyppejä esim metrossa. Itse asun sen verran käpykylässä, että jos tänne tulisi terroristit niin olisi maailmankirjat jo sekaisin.

    1. Olen mäkin paniikissa metrossa!! Ja nimenomaan pelkään kaikkia epäilyttäviä, joten et ole yksin, kyllä meitä helsinkiläisiäkin pelottaa 😀

  3. Mä rupesin pelkään ihan kaikkea kun tulin äidiksi, vaikka muuten en oo mikään "hössöttäjä". Välillä oon vähentänyt uutisten lukemista, jos se auttaisi.

  4. Kuinka paljon noi H&M:n farkut venyy? Taidan ostaa semmoiset, mutta oon koon kanssa kahden vaiheilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.