Uusi syysblondi ja alennuskoodi pidennyksiin

Käytiin poitsun kanssa alkuviikosta ekaa kertaa yhdessä vakkarikampaajallani Johannalla ja tuo oli samalla myös semmoinen testikerta, että miten homma sujuu. Mua nimittäin jännitti jo ennakkoon, että joudunko lähtemään kiljuvan naperon kanssa kesken pois 😀 Kaikki kuitenkin meni tosi hyvin ja kuulemma en ollut todellakaan ensimmäinen, jolla vauva mukana kampaajalla. Nyt on siis taas tyvi värjätty ja uudet teipit päässä. Blondasin silloin huhtikuussa radikaalina pään superblondiksi kertaheitolla ja sen jälkeen kävinkin kerran raidoittamassa päätä tässä välissä muistaakseni heinäkuussa. Oma väri olikin taas kasvanut ihan senttikaupalla, joten raidoitus ei olisi välttis enää pelastanut ja vaalensimme taas koko tyven kirkkaaksi.

Mulla oli keväällä kauheita sopeutumisvaikeuksia kirkkaaseen vaaleaan tukkaan kun olin niin pitkään ollut sillä omalla tyvellä ja silloin tällöin lähinnä raidoittanut. Nyt on onneksi taas tottunut ja onhan tämä niin paljon kivempi kun se kellastunut raitablondi. Ja pakko mainita, että käytän nykyään jokaisella pesulla hopeashampoota. Jossen yksinään, niin ainakin tilkan toisen shampoon seassa. Se onkin pitänyt sävyä oikeasti tehokkaasti kirkkaana! Eipä siihen oikein muu autakaan. Hanavedessäkin saattaa olla kaikenlaisia metallikertymiä, jotka värjäävät hiusta punertavaan tai muihin sävyihin taittaviksi. Mulla ainakin on järkky taipumus semmosille kellertäville ja punertaville sävyille, superärsyttävää!

Nyt on päässä siis Simply Naturalin 30 senttistä superkylmää silver-teippihiusta vajaa paketti. Eli käytännössä siis ihan tuuhennos. Näillä 30 senttisillä teipeillä on nyt menty jo jonkin aikaa kun oma tukka on melko lyhyt edelleen (tai siis aikalailla leukaan saakka ja takaa ehkä hartioihin), mutta odottelen että se tästä pikkuhiljaa kasvaisi ja pääsisi taas vaihteeksi laittamaan vähän pidempää pidennystä päähän. Ikävä pitkää tukkaa vaikka tämä lyhyempi tietty onkin vähän luonnollisempi!

Tuo tosi kylmä sävy on blondauksen jälkeen aina kiva! Ostin eilen semmoisen sävyttävän hiusnaamion, jolla pitäisi myös saada vähän tuommoista sävyä. Postailen myöhemmin kun olen testaillut 🙂

Rapunzelilla ei aikaisemmin ole ollut samanlaista silver-hiusta kun Simplyllä ja siksi en viitsinyt vielä edes Rapunzelin valikoimaa teipeistä vilkaista. Nyt kun menin kurkkimaan, niin tosi kylmää silver-blondia on tullut! Jee! Kyseessä siis tämä light grey original-teippi. Lähtee ehdottomasti tilaukseen seuraavalla kerralla ja vielä tuossa 40cm mitassa sitten kun oma tukka on vielä muutaman sentin tästä kasvanut 🙂 Sineteistä käytin aina tuota 40 senttistä ja on ihan super kun haluaa pitkän, muttei silti semmoista ylipitkää tukkaa. Itselläni esimerkiksi 50 senttinen pidennyshius on niin pitkälle selkään saakka, että olisi kertakaikkisesti jo liian pitkä joten jos joskus on ollut sen mittaista niin siitä on aina lähtenyt samantien kyllä ainakin 5-10cm saksilla pois.
Jos jotakuta muuten kiinnostaa alennuskoodi Rapunzel of Swedenille, niin koodi IINES10 antaa -10% alennuksen heidän valikoimaansa ja on voimassa 23.10 saakka. Voin suositella, mulla nimittäin on tosi hyvät kokemukset noista hiuksista. Sinetit ovat ehdottomasti parempia kun Simplyn (eivät ole semmoisina paksuina klimppeinä, vaan sulautuvat hyvin pohjoismaiseen hiukseen, varsinkin se European-hius) ja teipitkin aikaisemman kokemukseni mukaan vähintään yhtä hyviä, huomattavasti edullisempia vaan. Myös muotoilutuotteet on nykyään tosi hyviä!
Sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Uusi syysblondi ja alennuskoodi pidennyksiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.