Luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidon lemppareita Jolielta +alekoodi!

Raskauden myötä vaihdoin monia kosmetiikkatuotteita luonnollisempiin ja nykyään tulee muutenkin aiempaa enemmän kiinnitettyä huomiota tuotteiden ekologisuuteen ja raaka-aineisiin. Tietysti niitä normaaleitakin tuotteita on käytössä paljon, mutta jos on mahdollista valita kahdesta tuotteesta luonnonkosmetiikan ja ei-luonnonkosmetiikan välillä, valitsen ehdottomasti sen luonnollisemman.

Olenkin huomannut, että monet kosmetiikkamerkit ovat lähivuosina alkaneet yhä enemmän huomioimaan tuotteiden ekologisuutta ja luonnollisuutta, josseivat sisällön suhteen niin ainakin kierrätettävällä pakkauksella. Hyvä alku sekin!  Voipi olla, että luonnonkosmetiikan markkina-asema on niin hurjasti kasvanut, että suurtenkin brändien on reagoitava muutokseen.

Jossain vaiheessa raskautta olin kertakaikkiaan niin hysteerinen kaikista parabeeneista sun muista kemikaaleista, että pelotti käyttää vakiokosmetiikkaani. Sain onneksi järjen äänen takaisin sen suhteen, ettei raskaanakaan kosmetiikan normaalin käytön pitäisi olla pahitteeksi, tietysti on silti hyvä olla tietoinen mitä kaikkia kemikaaleja kosmetiikka oikeasti voi sisältää. Joku aika takaperin vaihdoin esimerkiksi dödönkin alumiinittomaan eko-versioon ja tarkoitus olisi postailla siitäkin.

Itseruskettavista pidin esimerkiksi taukoa koko raskauden ajan, enkä ole sen koommin niitä muutenkaan enää käyttänyt kun ihan pari hassua kertaa. Muutamia kertoja taisin levittää kasvoille jotain self-tanneriä, mutta siinä se sitten olikin. Ajattelin tosin syksymmällä taas kokeilla palata itseruskettavien maailmaan, koska ei viitsisi solkussakaan ravata (ja löytyyhän niitäkin muuten luonnonmukaisia!).

Sain joku aika taaksepäin testiin ylellistä kosmetiikkaa Jolie Shopilta, joka on Suomen johtava luonnonkosmetiikkatalo. Heillä tärkeimpänä arvona on juurikin sekä sisäinen, että ulkoinen luonnonmukainen kauneus. Valikoimista löytyy luonnollista kosmetiikkaa alan arvostetuimmilta merkeiltä ja itse olen ehdottomasti  vakuuttunut näistä ylellisistä tuotteista. Jolie Spa-hoitolan lisäksihän Jolielta löytyy myös luonnonkosmetiikan putiikki Uudenmaankatu 26:sta, sekä tietysti myös verkkokauppa.


Tässä postauksessa esittelenkin muutaman luonnonkosmetiikan lempparini ihonhoidon saralta. Uusi suosikki nimittäin esimerkiksi kasvonaamioista on ehdottomasti löytynyt 😉 Kannattaa muutenkin pysyä lähiviikkoina kuulolla, koska kerron testikokemuksia myös luonnonmukaisesta Warpaint-hampaidenvalkaisutuotteesta ja meikeistä kunhan vain ehdin niisä kirjoitella!

Tämä Absolutionin Le Soin Purifiant- syväpuhdistava ja kirkastava naamio on ollut käytössä nyt muutaman viikon. Tuote supistaa ihohuokoisia, säätelee talintuotantoa ja rauhoittaa
ihoa. Koivunmahla silottaa ja puhdistaa, valkoinen savi imee itseensä
liiallista talia sekä supistaa ihohuokosia. Sisältää myös lakritsia,
viilentävää piparminttua sekä luonnollista salisyylihappoa sisältävää
paju-uutetta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivemmille
ihotyypeille, sillä naamio ei ole tehokkaista puhdistavista
ominaisuuksistaan huolimatta kuivattava. Vegaaninen tuote. 
En muista milloin olisin käyttänyt viimeksi poispestävää naamiota! Hauska juttu, että saa viimeinkin pimeneviin iltoihin semmoisen kasvonaamiohetken, olen jo pelkästään innoissani tuosta rutiinista 😀 Tätä suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikkoon, noin 10 minuuttia kerrallaan. Olen itse käyttänyt kahdesti viikkoon ja tykkään kyllä hurjasti. Voin allekirjoittaa myös tuon ominaisuuden, ettei tuote kuivata ihoa, varsinkaan kun hellii ihoa vielä tämän perään seerumilla ja yövoiteella. Tosi ihana tuote, joka löytyy Jolie Webshopilta täältä.

Patykalta on ollut käytössä kuorinta vartalolle, sekä kosteusvoide.
Ennen reissua tuli ahkerasti kuorittua ihoa tuolla suolakuorinnalla ja
bruna tarttui kyllä tosi hyvin reissussa! Eli karoteenitabletit ja
kuorinta tekivät varmasti tehtävänsä 🙂

Patyka Marine Crystals Body Scrub – vartalokuorinta on merellinen suolakuorinta ylellisiin hemmotteluhetkiin koti-spassa.
Tehokkaasti ihoa kuoriva rae koostuu suolakiteiden lisäksi
unikonsiemenistä ja sopii myös herkälle iholle. Hyvin levittyvän
koostumuksen avulla on helppo kuoria koko vartalo. Kuollut ihosolukko
poistuu ihon pinnalta ja tuloksena on pehmeä ja tasainen iho. Raikas
tuoksu herättää kehon lisäksi myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille.
Vegaaninen tuote. 
Tuoksu on tässä todella miellyttävä ja koostumus todella ylellinen, iho on kuorinnan jälkeen todella ihanan pehmeä ja sileä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikkoon. Itse käytin ennen reissua tätä kahdesti viikkoon, jotta sai enimmän kuolleen ihosolukon kuorittua ja nyt jatkan kerran viikkoon. Kuorinta löytyy täältä.

Patyka Almond Blossom Body Milk-vartalovoide. Silkkisen pehmeä vartalovoide jättää iholle kevyen, ylellisen
mantelipuun kukan tuoksun. Nopeasti imeytyvä koostumus pitää sisällään
mm. aloe veraa, karitevoita ja aprikoosinkiviöljyä. Voide ravitsee,
suojaa, uudistaa sekä tarjoaa pitkäaikaista kosteutusta vartalon iholle.
Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta sopii myös herkälle iholle. Uudistaa
ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille
ihotyypeille.
Tuoksu on tässä todella ihana! Tuote ei missään nimessä ole liian tuju tai lähmäinen ja mielestäni sopii myös niille, jotka eivät kovin rasvaisista voiteista välitä. Kosteuttaa nimittäin ihoa hyvin vaikka koostumus onkin kevyehkö. Voide löytyy täältä. 

Iroisie Le Sérum Précieux -Seerumi. Ihoa tehokkaasti kosteuttava anti-age seerumi kaikille ihotyypeille.
Sopii myös herkälle iholle. Runsas määrä antioksidantteja korjaa ihoa
syvältä, heleyttää, kirkastaa ja pehmentää. Merilevä kosteuttaa,
vähentää ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle suojaa ulkoisia
ärsykkeitä vastaan. Auringonkukka ravitsee, kosteuttaa ja silottaa.
Ylang ylang rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Ihanteellinen
tasapainottamaan stressaantunutta tai hormonitoiminnan epätasapainon
takia oireilevaa ihoa. Vegaaninen tuote.

Olen itse käyttänyt tätä yhden painalluksen pääasiassa illalla yövoiteen alla, välillä myös aamuisin. Tekee ihosta todella kauniin ja heleän. Loistotuote! Seerumi löytyy täältä.

Haastankin jokaisen vaihtamaan kosmetiikka-arsenaalista edes muutaman tuotteen luonnollisempaan. Oli se sitten dödö, ripsiväri, kuorinta tai kasvoseerumi. Ja tosiaan, pyrin piakkoin esittelemään myös sen tuotteen hampaiden valkaisuun. Itse ainakin odotan sitä innolla 🙂
Sain teille myös jakoon alennuskoodin Jolielle. Koodi IINES15 antaa siis -15% alennuksen valikoimasta ja on voimassa 6.11.2016 saakka.
Jolien verkkokauppaan pääset tästä! 

(Alennuskoodi ei koske merkkejä May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, Pai Skincare, eikä Jolie boxia tai lahjakortteja.)

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.