Hulluttelua Hullareilla ja uusi Balmuir ♥

Väsyttää!! Meillä on ollut nyt jo jonkin aikaa niin levottomia öitä ettei mitään rajaa. Poika heräilee aivan jatkuvasti ja yleensä yöt siitä kahdesta eteenpäin on semmoista vispaamista käsillä ja jaloilla. Olen ollut iltaisin superväsy kun öisin harvemmin on nyt nukkunut kovin pitkää pätkää putkeen. Ne joskus aikoja sitten mainitsemani ”hulinat” taisivat olla vaan alkusoittoa tulevalle! Onneksi tämäkin nyt on luultavammin vain joku vaihe ja voisivat ne yöt kai pahempiakin olla. Onneksi täällä kotona pyöriessä nyt ei paljoa haittaa vaikkeivat aivot ihan täysillä toimisikaan.. Meillä muuten tuli tänään joku arjen nukkumisennätys kun herättiin vasta puoli yhdeksältä 😀

Uskokaa tai älkää, mutta meidän poitsu sai lauantaina ensikosketuksensa Stockan Hulluihin päiviin kun lähdettiin ystävien kanssa pitkästä aikaa kaupungille kiertelemään. Vaikka pikkuinen ei osaakaan vielä puhua (tai ainakaan meidän kieltä :D), sen verran kuitenkin osaan omaa vauvelia tulkita ettei kyllä kovin mieluisa kokemus ollut. Ei oikeastaan meille kummallekaan. Liikaa ihmisiä, kuuma, huhheijaa! En toisaalta kyllä edes muista milloin olisin viimeksi ollut Hullareilla, jokatapauksessa siitä taitaa kuitenkin olla vuosia aikaa. Tänä vuonna en itseasiassa edes selaillut tarjouksia, aikaisempina vuosina kun on ainakin tullut ajankulukseen selailtua se katalogi läpi. Nyt voikin sitten hyvin mielin pitää taas ainakin muutaman vuoden tauon.

Ja kuinka oikeasti sattuukaan aina, että päätyy kiertelemään keskustaan
ehkä yhtenä vuoden pahimpana ruuhkapäivänä ja löytää tietty sitten
jotain joka tietysti ei ole alennuksessa. Perusjuttu! En nimittäin
voinut lähteä noutamaan uuteen kotiin sitä Balmuirin kid mohair-huivia
milloinkaan muulloin. Mutta jokatapauksessa, nyt se ihana ja
superlämmmin huivi onkin sitten hommattu 🙂

Aikaisemmin pohdiskelinkin
niiden sävyjen välillä ja lopulta päädyin siis sävyyn Mink joka on
tuommoinen vaalea hiekka sanoisinko. Tykkään tästä aiva hurjasti! Jos joku muu ihastui, niin löytyy Stockan valikoimista täältä siis.

Tämä on kyllä ihan hurjan pehmeä ja kuten joku teistä kommentoikin niin myös ihan megalämmin! No eipä tarvitse pakkasilla värjötellä. Melko massiivinen tämä on ja saa kahdesti kiedottua kaulan ympäri ihanaksi mytyksi 🙂

Myin juuri sopivasti pois toisen Acnen huiveistani, jota en sävyn puolesta kertakaikkiaan jotenkin vaan kokenut omakseni. Se menikin sitten näppärästi kun tuli melkein lennosta vaihdettua tähän mieluisampaan. Olihan tätäkin tosissaan harkittu jo reilusti yli vuosi, joten ehdottomasti oikeutettu ostos!

Voisin yrittää jossain vaiheessa saada jotain asukuviakin uuden huivin kanssa 😉 Tilasin juuri yhden ihanan paitamekon, jonka itseasiassa haluan myös pikimmiten esitellä!

Loppukevennyksenä mun on vielä pakko hehkuttaa mun lempiherkkua ever! Joskus Snapissa postailinkin noista Fazerin uusista mansikka berry pearlseistä, aivan superhyviääää! Kokeilkaa!  Olin perjantaina aivan tuskissani siellä Prismassa kun nuo oli jossain tarjouksessa ja oli vaan niitä karpalo-versioita jäljellä. Onneksi sitten meidän lähikaupasta löytyi ja lauantai-ilta oli pelastettu 😀

Kivaa tiistaita!!
 
sisältää kaupallisen linkin

Yksi vastaus artikkeliin “Hulluttelua Hullareilla ja uusi Balmuir ♥”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.