Flunssapäivän pölinät ja kuvia

Nyt se on iskenyt muhunkin! Syysflunssa nimittäin. Heräsin eilen aamulla järkyn räkäisenä ja kurkku kipeänä. Terveiset siis täältä räkäpaperivuorten keskeltä! Viimeiset kaksi yötäkin on pyöritty varmaan tunti-pari hereillä, joten ei siitäkään syystä ole mikään ihan maailman energisin olo. Jokatapauksessa viimeksi sairastettu viime tammikuussa Havaijin/Kalifornian reissulla, joten taitaa olla joku ennätysaika ilman flunssaa 😀 Se tästä vielä puuttuisi, että tämä räkätauti tarttuisi poikaan juuri kun toinen on selvinnyt ekasta pienestä nuhasta. Pidetään peukkuja!

Eilen oli illalla menoa Jutan kanssa ja flunssakin itseasiassa helpotti vähän kun pääsi tekemään jotain. Nyt sitten herättiinkin kahta kauheammin räkäisenä, joten sitä rataa. Nyt vaan suihkimaan sinkkisuihketta flunssaan, yöh. Huomenna olisi I love me-messut, harmittaa kyllä jos flunssa tästä vielä pahenee enkä pääse messuilemaan. Onneksi nyt ei sentään ole kuumetta, mutta voimaton olo, ultimaalinen räkäinen/tukkoinen olo ja naperon hoito ilman kunnon yöunia on kyllä ihan tarpeeksi tällä hetkellä.

Tämä flunssa tuli siinä mielessä tilauksesta, että kerrankin oikeasti
kunnon syy ottaa chillisti ja vaan loikoilla. Oon taas vaihteeksi
aloittanut uuden kirjankin lukemisen, joten viime päivät ovatkin olleet
aikalailla lukupäiviä. Ostin lentokentältä tuon myyntilistojen kärjessä
roikkuneen Nainen junassa, mutten sitten saanut edes aloitettua sitä
koko reissun aikana kun jahkailtiin Tommin kanssa siitä, että panttaanko
kirjaa niin kauan että katsotaan tuo sama leffana. Todettiin sitten
kuitenkin, ettei tulla kyllä vielä aikoihin pääsemään yhdessä leffaan,
joten ehkäpä ei jäädä sitä odottelemaan.. Siinä ajassa tuo ehtii jo
tulla varmaan Netflixiinkin 😀

Nyt on tullut litkittyä teetäkin ihan urakalla. Normaalisti en
juo teetä melkein koskaan, mutta flunssassa se kuitenkin uppoaa. Pakko kohta taas pistää teevesi kiehumaan!

En nyt edes muista, että kerroinko täällä ollenkaan tilanneeni uuden puhelimen?! Kyllästyin odottelemaan, että iPhone 7 ilmestyisi omalle operaattorille Tele Finlandille, niin päädyin sitten tilaamaan sen Soneralta. Ei enää älli kestänyt olla sillä vanhalla. Kylläpä nyt on taas astunut aivan uuteen maailmaan kun on puhelin joka toimii ja vielä sutjakkaasti. Otin siis rosekultaisen 128gt muistilla. Aiempi puhelin oli 64gt, mutta sitä ei taida enää ollenkaan olla noissa uusissa.. Apple pakottaa siis päivittämään myös muistin isompaan, aika ovelaa! Ei nimittäin olisi puhelimen sisältö mahtunut siihen pienempään 32gt.

Kerrankin tuli jopa hyviä kuvia kun eilen paistoi aurinko 🙂

Blogissa luvassa vielä tällä viikolla kivaa arvontaa, joten pysykää kuulolla! Ehkäpä vielä tänään jos ennätän räkäaivoineni postauksen julkaisemaan. 
Ihanaa päivää! ♥

2 vastausta artikkeliin “Flunssapäivän pölinät ja kuvia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.