Uusi kalenteri-ihastus Nunucolta ja ARVONTA!

Olen kyllä ehdottomasti kalenteri-ihminen ja vieläpä semmoinen, jolla kertakaikkiaan on oltava ihan se konkreettinen kalenteri. Moni kun on nykyään siirtynyt puhelimen kalenteriin tai sinnittelee jollain työpaikan Outlookin kalenterilla, itse en vain kykenisi. Vähän sama juttu kun sen kauppalistan tai pankin tunnusluvun kanssa, ne on ihan konkreettisesti oltava eikä sähköinen versio vaan ole sama asia 😀 Tästä muuten tulikin mieleen, että pankki ei meinannut eilen päästää mua kirjautumaan nettipankkiin vaan heitti jonkun ärsyttävän kyselyn ruudulle, että miksi kirjaudun sillä paperisella taulukolla. Haha! Olen varmaan oikeasti viimeisiä alle kolmikymppisiä jotka sitä taulukkoa käyttää.. Kai se on kohta yksinkertaisesti pakko siirtyä sen suhteen nykyaikaan!
Mulla on rehellisesti ollut kalenteri jokainen vuosi aikalailla siitä saakka kun olin lukiossa. Sieltähän sai (ainakin silloin muinoin :D) semmoisen hienon lukiolaiskalenterin! Joskus teininä myös ne kaikki Mixin, Suosikin yms kalenterit oli niin hienoja, itsellä ei tosin usein tainnut semmoista olla, mutta muilla kyllä ihailin. Ja muuten, vaikkei ehkä uskoisi niin kyllä sille kalenterille vaan löytyy käyttöä myös tämmöiselle äitiyslomalaiselle. Yllättävän paljon tässä kuitenkin on kaikkea muistettavaa ja menoja, joita en kyllä ikimaailmassa muistaisi ilman että kirjaan kaiken ylös. Muisti nimittäin pätkii nykyään pahasti..

Sain
yhteistyön merkeissä valita pari mieluista tuotetta Nunucon
valikoimista ja päädyin tuohon vuoden 2017 Marmori agendaan, sekä
kaupunkimatkailija-passikoteloon. Passi onkin meillä kuitenkin melko
aktiivisessa käytössä, joten kotelo tulee kyllä tarpeeseen. En muuten
tiedä miksen ole hoksannut semmoista ennen hommata! Tuo kalenteri on
ihana!!! Jos etsit ensi vuodelle erikoisempaa kalenteria ja jotain
uutta, niin harkitse tätä. Kuvitus on nimittäin ihan mieletön. Odotan jo
sormet syyhyten, että pääsee käyttämään tuota. Löytyy Nunucon
valikoimista täältä.

Nyt kelpaakin sitten reissailla passi tyylikkäänä! 😉

Jokaiselle kuukaudelle on ihan mielettömän ihana kuvitus ♥ Kuvailin näitä niin maailman hämärimpänä päivänä tällä viikolla, mutta nuo kalenterin kuvitukset kyllä piristivät päivää!

Ja tietty tosi kivasti tilaa muistiinpanoille! 
Sain myös teille arvottavaksi pari tuotetta! Nämä allaolevat ihanuudet lähtevät nimittäin arvottavaksi yhdelle onnekkaalle 🙂

Kyseessä on siis tämä tumbler-muki lempparijuomalle, sekä samaa kuosia kuoret iPhone6/s:lle (kokeilin itseasiassa ja sopivat myös iPhone 7:lle).

Mulla on aikaisemmin ollut edelliselle puhelimelle Nunucon kuoret ja ne oli ihan lemppareimmat ikinä. Laatukin on noissa ihan huippua, eli voin omankin kokemuksen perusteella kyllä suositella. Täytyy alkaa kurkkia kuoria myös sille uudelle iPhonelle!

Arvonnan lisäksi sain teille jakoon alekoodin Nunucolle. Koodi IINES antaa koko valikoimasta -15% alennuksen ja on voimassa 30.10 saakka! Verkkokauppa löytyy täältä.

Ja sitten siihen arvontaan!

Voit siis osallistua vastaamalla seuraavaan kilpailukyssäriin: 

Eli, mikä on lempivinkkisi syysväsymyksen selättämiseen? 🙂
Täällä siis ollaan ehdottomasti vinkkien tarpeessa, joten lempparijutut kehiin! Ainakin tuo muki ja kuoret tai ylinpäänsä näiden kuvien katsominen kohotti omaa mielialaa.
Muistathan liittää kommenttiin mukaan myös nimimerkin, sekä sähköpostiosoitteen jotta saan voittajaan yhteyden! Osallistua voit lauantaihin 22.10 keskiyöhön saakka, jonka jälkeen arvon voittajan.
Arpaonnea!!

30 vastausta artikkeliin “Uusi kalenteri-ihastus Nunucolta ja ARVONTA!”

 1. Eikä, ihana toi mukin ja kuorien kuosi 😀

  Syysväsymys selättyy D-vitamiini annoksen nostamisella, ja eritoten seuraavan ulkomaan reissun suunnittelu piristää! Sen odottelu muutenkin lämmittää mieltä.

  eskola_laura@hotmail.com

 2. Mäkin kyllä niitä vinkkejä kaipaan niin että! Luin jostain, et kaikki aistit pitäis aamulla herättää mahd. nopee. Yks aamu kokeilin; laitoin heti täysvalaistuksen, pesin kasvot kylmällä vedellä, söin ja join kahvin. Kyllä tepsi! Yleensä oon torkuttelija ja kun herään hiivin puol unessa hämärässä 😀

  heidiruokonen@hotmail.com

 3. Airiina
  Keksin ihan äsken mikä auttaa ettei tulisi syysväsymystä, se on leipominen iltaisin, eli leivon yksin tai mieheni kanssa suolaista tai makeaa, sitä nautitaan sitten aamu- tai iltapalalla yhdessä.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

 4. Tämän syksyn parhaat syysväsymyksen selättäjät ovat ehdottomasti rennosti ottaminen, hetkessä eläminen sekä siihen keskittyminen sekä luonnossa liikkuminen! Näihin vielä aamuiset vitamiinipommit eli tyrnishotit niin ah!

 5. Maitotuotteiden käytön vähentäminen (tai niistä kokonaan luopuminen)! Ja sellainen peruspositiivinen asenne: Nautitaan hämärän tunnelmallisuudesta ja lähestyvästä joulusta koristevaloineen… Kyllä ne valoisat päivätkin sieltä taas tulevat. 🙂
  minkamaaria@suomi24.fi

 6. Torjun syysväsymystä lenkkeillen, kuntonyrkkeillen ja yrittäen pitää säännöllisen vuorokausirytmin + syödä säännöllisesti & monipuolisesti. Joskus käytän kofeiiniakin sisältäviä vihreätee-kapseleita, mutta en ole niistä huomannut merkittävää vaikutusta olevan. 🙂

  riikka.e.raty@gmail.com

 7. Ulos ihanaan syystuuleen ja mikä sen parempaa kun nähdä tähdet kirkkaalta tähtitaivaalta 🙂 Lisäksi on ihanaa laittaa takkaan tuli, pari kynttilää ja käpertyä lämpimän viltin alle 🙂
  anna_88@luukku.com

 8. En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta kommentoin silti tätä postausta. Olen nimittäin myös kalenteri-ihminen! En yhtään tykkää käyttää puhelimen kalenteria. Mäkin käytän noita verkkopankin paperitunnuksia (En edes tiedä, onko OP:lla olemassa sähköiset tunnukset…).

 9. Henna28
  Osallistun arvontaan, hmmm…syysväsymykseen auttaa se kun on ystävien ja perheen kanssa paljon tekemisissä, haravoidaan pihat ja laitetaan kanervat ja valot ulos, haetaan kaupoista uusia lamppuja vanhojen, toimimaatomien tilalle ja sitten juodaan iltakahveet, vaikka näin.

  henna.holappa1@luukku.com

 10. niinkin yksinkertanen kun positiivinen ajattelu:D ite tälleen syysmasennuksen aikaan oon oppinu että mikäli alkaa kauheesti masentaa tai itkettää ni laitan kaiken syysmasennuksen piikkiin ja samantien alkaa oleen parempi fiilis:D sillon jotenkin tajuaa et ehkä se oman pahan fiiliksen aiheuttaja onkin vaan väsymyksen aiheuttamaa liiottelua ja oma elämä onkin ihan kivaa silti:D

  maisa_nororaita@hotmail.com

 11. Just tollasista kuorista oon unelmoinut? Niin söpöt! Oman väsymyksen selättää kun tiedän että tulee vapaa vkloppu ja saan tehdä mitä huvittaa. On ihana nukkua jopa niin myöhään että herää valoon. Piristää myös ajatella tulevia pikkujouluja? ilonahokkanen84@gmail.com

 12. Peppinen
  Ihana arvonta, en osaa sanoa oikein mikä auttaa mutta pitää syödä monipuolisesti ja paljon hedelmiä ja marjoja, niistä saa hyviä vitamiineja.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

 13. Mua piristää ehdottomasti erilainen hemmottelu, vaikka uuden kasvonaamion kokeilu tms 🙂 Plus tietysti riittävä uni ja liikunta!

 14. Vitamiinipommihedelmät ja -marjat! Riittävä vedenjuonti, itsensä hemmottelu.. Kirkasvalolamppu olis varmaan ihan huippu, pitäisi varmaan hankkia. (Jettapeipi@hotmail.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.