Shoppailuja ja kuulumisia

Heipskukkuu! Extreme-räkäisenä ollaan täällä edelleen, mutta ehkä aavistuksen vähemmän nuutunut olo kuitenkin kun eilen. Tulipa vaihteeksi vietettyä päivä  tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Tai siis lähinnä tuli makoiltua sängyssä ja selailtua somea. Ja niistettyä ja tietty luettua sitä Nainen junassa, se on jollain piinaavalla tavalla tosi jännä kyllä, puoleenväliin olen suunnilleen siinä päässyt. Mulla iski eilen illalla aivan järkyttävä herkkunälkä! Kerrankin olisi ollut hyvä syy herkutella keskellä viikkoa flunssan piikkiin, mutten jaksanut kuitenkaan sitten lähteä sompailemaan kauppaan enää. Onneksi tänään on perjantai, pakko saada niitä Fazerin Berry pearlsejä, mmm…

Tein pari viikkoa taaksepäin tilauksen Junkyardille, pipoa, paitaa ja sen semmoista. Mulla oli jemmassa sinne saatu lahjakortti, niin tarttui sitten samalla useampikin juttu mukaan. Mulla on jotenkin kamala pakkomielle hamstrata pipoja! En tiedä miksi 😀 Mulla on jotenkin aina tosi turvallinen olo kun laittaa pipon päähän. Esimerkiksi jos lähtee käyttämään koiraa ulkona, niin pipo on aivan pakollinen. Vaikka multa löytyy esim Acnen ”parempi pipo” niin silti käytän aina tuommoisia rentoja pipoja! Junkyardilla on muuten alkanut myös mid-season sale, eli kannattaa kurkkia myös se 🙂

Näistä kahdesta ehkä tykkään tästä mustasta enemmän, mun pieni pää ei aivan huku tuonne sisään 😀 Musta pipo löytyy täältä.

Ja harmaa löytyy täältä. 

Samalla tilasin myös tuommoisen kivan rentoilupaidan Vansiltä. Tuo on ollut päällä koko viikon täällä kotona 😀 Löytyy Junkyardilta täältä.

Poika on muuten hyvää vauhtia lähdössä liikkelle! Sen jälkeen kun kuukausi takaperin käännyttiin selältä vatsalteen, niin nyt ollaan sitten hoksattu ettei tässä nyt voi paikallaankaan möllötellä. Sen jälkeen kun käännytään niin alkaa ihan vimmattu räpistely käsillä ja jaloilla kun yritetään päästä eteenpäin 😀 Vielä ei kylläkään mihinkään liikuta, mutta yritys on kova! Aivan älytöntä muutenkin, että viikon päästä vietetään 5kk ”synttäreitä. Tuntuu kun ihan vasta pari viikkoa sitten olisi tullut se 4kk täyteen.. Jotenkin tämä viimeisin kuukausi on mennyt jopa nopeammin kun aikaisemmat. 
Tällä viikolla olin pitkästä aikaa muutaman tunnin erossa pienestä kun kävin asioilla. Viime aikoina nuo kahdestaan olemiset isän kanssa ovat kai menneet vähän paremmin kun aikaisemmin, mutta edelleen täällä ollaan kiukkupussia sillä aikaa kun olen pois. Kun poika ei enää syökään aivan niin usein kun ennen niin kai se sitten on vaan sitä ikävää, luullaan että mami on hylännyt toisen. Äidin pieni poika siis ♥
Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Huomiseen asti vielä aikaa osallistua eiliseen Nunucon arvontaan ja lauantaina luvassa täällä myös toinen pika-arvonta, joten pysykää kuulolla 🙂
 Sisältää kaupallisia linkkejä ja tuotteet tilattu saadulla lahjakortilla.

3 vastausta artikkeliin “Shoppailuja ja kuulumisia”

  1. Heei Iines! Tuli tässä illankähmössä mieleen postausehdotus: Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka aikoo alkaa kirjoittaa omaa blogia? Kun katsot taaksepäin, onko jotain, mitä itse olisit halunnut kuulla ennen bloggauksen aloittamista? Lukisin mielelläni ja oma lehmähän minulla tässä ojassa tunnetusti on, sillä ajatus omasta blogista on kytenyt jo jonkin aikaa mielessäni. Tykkään kirjoittaa ja postausideoita onkin alkanut putkahdella joka kulman takaa, mutta nyt vain tarvitsisi ottaa se ratkaiseva askel 🙂

    Ps. Kiitos ihanan elämänmakuisesta tyylistäsi kirjoittaa! Blogiasi on ilo seurata:)

    1. Kiitos hei hauskasta postausideasta! JOs maltat jonkun aikaa odotella, niin voisin yrittää moisen postauksen kyhätä tai ainakin jotain ajatuksia? 🙂 Täytyy hieman nimittäin tuumailla! Ja kiitokset <3 tsemppiä hurjasti blogin aloittamiseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.