Kreisi alekoodi! Sportamore -30% !!

Hellurei! Mun oli lauantai-illan kunniaksi PAKKO tulla vinkkaamaan teille yhdestä alekoodista, jonka juuri bongasin netistä aivan sattumalta kun etsin itselleni uutta untsikkaa syksyksi/talveksi. Nimittäin alekoodin Sportamorelle! Olen itse kurkkinut nyt pari viikkoa netistä Patagonian ja Peak Performancen untsikoita talvipakkasille. Tai siis yleisestikin nyt syksyn ja talven ulkoiluita varten. Helsinkiinhän aukesi tällä viikolla Peakin liike ja alunperin ajattelin, että lähtisin tutkailemaan sieltä uutta takkia kun avajaisviikolla tarjotaan -20% ale. Nyt kuitenkin löysin jotain vieläkin parempaa, nimittäin -30% alekoodin Sportamorelle.
Pistin tilaukseen tuon allaolevan Peakin Frost Down Jacketin, jota siis olin jo jonkin aikaa tuumaillut. Uutuus-takista lähti hinnasta nimittäin tuolla koodilla pois 118e!!

Kyseinen takki löytyy täältä!
Ja noin yleisestihän merkkejä löytyy tuolta vaikka millä mitalla! Kannattaa oikeasti kurkkia. Alekoodi WEEKEND antaa siis tuon -30% ja on ainakin tällä vielä tänään (ehkä huomennakin?) voimassa vähintään 59 e ostoksista 🙂

Aivan älytön koodi!!! 😀

Sportamorelle tästä!
Sisältää kaupallisia linkkejä.

3 vastausta artikkeliin “Kreisi alekoodi! Sportamore -30% !!”

  1. Minäkin innostuin, mutta olivat nostaneet haluamani tuotteen hinnan 59,90 eurosta 79,90 euroon, josta -30%. Tulisihan siinä 4 euroa säästöä, mutta meni vähän maku 🙁 Täytyy miettiä.

    1. Täh, ihanko totta! :/ Aika kettuja! Mulla kävi onneksi tuuri, että oli toi takki ihan samanhintainen kun Peakin omassakin verkkokaupassa, tai vielä muutaman euron halvempi ihan normaalihintaisenakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.