Voita 50 euroa shoppailurahaa Ellokselle!

Tällä viikolla onkin ollut ennätys arvontojen kanssa, nyt lähtee nimittäin käyntiin viikon toinen arvonta. Sain teille arvottavaksi 50 euron lahjakortin Elloksen valikoimaan ja samalla keräilinkin verkkokaupan valikoimista omia suosikkijuttujani.. 🙂
Arvontaohjeet siis postauksen lopussa!

1. Sophie by Sophie ranneketju hopean sävyssä täältä 2. Sophie by Sophie ranneketju kullan sävyssä täältä 3. Vincent-torkkupeitto villaa täältä 4. Harmaa lampaantalja täältä 5. Essie-kynsilakat täältä 6. Käsinmaalatut kulhot täältä 7. Shepherd-lampaannahkatohvelit täältä 8. C3 Mix&go-blenderi täältä 9. Marmorinen leikkuulauta täältä 10. Paimentolaistyylinen ryijymatto täältä

Mullahan on muuten tuo C3 Mix&go-blenderi ja se on aivan huippu! Ostin sen jo joskus 6 vuotta sitten, mutta edelleen toimii hyvin 🙂 Siinä on kätsy kun saa irrotettua tuon muki-osan ja otettua vaikka smoothien mukaan 🙂

Osallistua voit seuraavanlaisesti: Valitse Elloksen valikoimista lempparituotteesi ja linkitä se tämän postauksen kommenttiboksiin sp-osoitteesi kera. Voittajan tulee arpaonnen osuessa kohdalleen rekisteröityä Ellokselle, jonka jälkeen lahjakortti lisätään asiakastilille.

Aikaa osallistua on huomiseen sunnuntaihin 23.10 klo 20:00 saakka!
Sain teille myös taas alekoodia jakoon. Koodi 345437 antaa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta, myös merkkituotteet. Koodi voimassa huomiseen 23.10 saakka. 
Ellokselle tästä!

Alekoodin ehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee
normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä,
sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 23.10.2016
asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen
loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai
tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä
tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, Spanx tai Vagabond.

Postaus toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa ja sisältää kaupallisia linkkejä.

38 vastausta artikkeliin “Voita 50 euroa shoppailurahaa Ellokselle!”

    1. En julkaise erikseen enää voittajia kun ei tässä tohinassa ehdi! Tämän arvonnan voitti nr5 ja voittajalle siis jo ilmoitettu eilen 🙂 Raportoin yleensä postausten lopussa, että milloin ilmoittelen voittajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.