I love me-messujen löytöjä ja superhelpon chiapuuron ohje

Poikkesimme perjantaina pojan ja Jutan kanssa I love me-messuilla ja pakko kyllä sanoa, että nuo ovat kyllä ehdottomasti lempparimessuni! Nämä taisivat olla nyt neljäs kertani tuolla messuilemassa ja tuntuu, että vuosi vuodelta siellä on enemmän porukkaa. Nytkin oli jo melkoinen operaatio päästä käytävillä etenemään matkarattaiden kanssa 😀 
No mutta löytyihän sieltä kuitenkin jotain tänä(kin) vuonna. Esittelinkin jo Snapchatin puolella perjantaina messusaaliini, mutta koska messut ovat vielä tänäänkin käynnissä, niin ajattelin jakaa vinkin chiasiementen suhteen täälläkin! Mulla on nimittäin ollut kookosöljy ja chiansiemenet loppu jo pari kuukautta, jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi niitä ostaa. Ne olivatkin itselläni ykkösbongattavana tuolta messuilta. Kiertelin vertailemassa hintoja ja ehdottomasti edullisin tarjous chiasta oli Foodinilta, 1kg luomu-chiaa 12e! Ostinpa vielä sitten sen kookosöljynkin siitä samasta vaikkei nyt ihan eurolleen halvin hinta siitä ollutkaan. (Halvin kookosöljy oli ehkä Puhdistamon? :D)

Jos joku on vielä menossa messuilemaan ja keittiöstä uupuu chia niin käykää ihmeessä nappaamassa tuo kilon pussi jos niitä vielä on jäljellä! Ihan superhalpa! Katsoin juuri Hyvinvoinnin tavaratalosta, että tuo kilon pussi on normaalisti 29,90e! Muutenkin nuo superfoodit olivat oma tärppini messuille, vaikken sitten pystynytkään keskittymään että olisin saanut enemmän niitä haalittua 😀

Tosiaankin nuo mun Fazerin lemppariherkut oli myös siellä tarjouksessa ja tulihan niitäkin ostettua! 2pussia/5e. Mussutin eilen tuommoisen pussillisen kun luin sitä Nainen junassa. Sain sen muuten eilen kokonaan luettua, en malttanut illalla lopettaa kun kävi niin jännäksi. Suosittelen! Ei nyt ehkä top 3-listalla lukemissani kirjoissa, mutta erilainen kuitenkin kun useimmat lukemani kirjat ja yllättävän jännä/yllätyksellinen.

Nyt kun on chiavarastot täydennetty, niin pääsen pitkästä aikaa
keittämään lempparipuuroani!! Ohje nyt on nähty täällä jo aikaisemmin,
mutta kerrataanpa vielä. Aivan superyksinkertainenhan tämä jokatapauksessa on. Ja muutenkin huomattavasti ravintorikkaampi versio perus-kaurapuurosta jota itse ainakin syön aikalailla viikon jokaisena aamuna.. 😀

Eli! Kattilaan siis vettä. Koska chia turpoaa reippaasti niin laitan vettä lirauksen enemmän kun laittaisin tavalliseen puuroon ja voihan sitä vielä vähän aina lisätäkin sitten keittiovaiheessa jos tuntuu, että puurosta tulee liian jähmeää. On vähän makuasia, että haluaako turvottaa chian ennakkoon vai antaa sen turvota tuossa puuron kiehuessa, itse en yleensä turvota ennakkoon. Turvotessaanhan chia muuttuu semmoiseksi geeliksi. Chiaa jokatapauksessa ehkä 2 rkl.

Chian sekaan heitän lorauksen kaurahiutaleita ja ruokalusikallisen kookosöljyä, annan kiehua ihan hetken jonka jälkeen lisään mukaan viipaloidun banaanin. Sitten vaan keitellään miedolla lämmöllä kunnes banaani alkaa hajota tuonne puuron sekaan, tuo nimittäin kivasti makua ja makeutta, varsinkin tuon kookosöljyn kanssa. Itse en nimittäin lisää mihinkään ikinä sokeria, joten nuo ajavat tavallaan sen asian. Joskus olen laittanut sekaan vielä myös esim tyrniä tai mustikoita, superhyvää! Tai cashewpähkinöitä ja jopa kreikkalaista jugua. Jokatapauksessa aivan superhelppo ja täyttävä aamupala.

Eilen huomasi, että täyttyi nopeammin ja pysyi kauemmin nälkä kun söi chiapuuron normaalin kaurapuuron sijaan. Chiassahan on paljon Omega3:sta ja proteiinia 🙂

Pharma Nordin messupisteeltä kävin hakemassa pari valmistetta, jotka nyt flunssakauden kourissa ja muutenkin nyt inhottavan räkätaudin jälkimainingeissa tulevat ehdottomasti tarpeeseen.

Bio-Selen+Sinkki sisältää sinkin ja seleenin lisäksi myös C- ja E-vitamiineja, sekä beetakaroteenia, jotka tukevat immuunijärjestelmää. Ehdoton flunssan ehkäisijä siis! Jos tuote kiinnostaa, niin löytyy täältä.

Bio-C taas sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka myös ylläpitää immuunijärjestelmää, sekä hermoston toimintaa. C-vitamiini myös auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, sekä aktivoi luonnollista kehon kollageenin tuotantoa. Ehdoton siis myös flunssakaudella ja muutenkin nyt pimeään aikaan. Tuote netistä täältä.

Toivottavasti näillä kahdella ehkäistään nyt sitten ainakin tulevat flunssat. Vieläkin järkyn räkäinen olo 🙁 Nuo Pharma Nordin valmisteet muuten tutkitaan tieteellisesti, joka siis tarkoittaa että esimerkiksi valmisteiden imeytyvyys on oikeasti tieteellisesti testattu 🙂

Niistä Snapissä esitellyistä Biozellin tuotteista kerron täällä sitten enemmän kun ehdin testailemaan! Huomatkaa muuten myös eilien postaus illalta ja se -30% älytön alekoodi Sportamorelle. Postaus koodeineen siis täällä! Olen koko yön miettinyt mitä kaikkea tarvitsisin kun kerta nyt saisi oikeasti noin halvalla, eikä siis edes mitään poistokamaa vaan ihan syksyn uutuuksia.
Kivaa sunnuntaita! Ilmoittelen Nunucon arvonnan voittajalle tänään 🙂
Pharma Nordin tuotteet saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.