Syksyinen paitamekkoasu ja viikonlopun kuulumiset

Vasta ihan lähiaikoina olen alkanut saada takaisin vanhaa intoa pukeutumiseen. Ihan liian kauan nimittäin tuli löntysteltyä lähinnä juoksutrikoissa ja ihan kyllä siitä syystä etteivät vanhat farkut mahtuneet jalkaan.. Ja eipä niiden trikoiden kanssa kyllä kauheasti mitään muita kenkiä käytetä kun lenkkareita! 😀 Ihanaa kuitenkin kun alkaa pikkuhiljaa olla jo vanhassa vaatekoossa ja pääsee viimeinkin käyttämään vanhoja kenkiä, takkeja jotka jopa mahtuvat kiinni ja lempparifarkkuja. Sitä uutta kämppääkin innolla odotellen, en nimittäin malta odottaa että pääsen tekemään inventaariota vaatteisiin (ja meikkeihin!! :D) ja pistämään kaiken järjestykseen. Aaah! 
Jos yksi kiva juttu pitää syksystä keksiä, niin se on kyllä pukeutuminen. Ja nimenomaan nämä kelit kun tarkenee vielä vaikkapa nahkatakilla, sukkahousuilla, tennareilla, mutta saa kuitenkin luvan kanssa kääriytyä ihaniin lämpöisiin huiveihin ja neuleisiin. Ihan parasta aikaa. Tänään tosin herättiin sadepäivään, joten UGGsit eivät ainakaan tule kysymykseen. Pakko myös mainita, että tämä aika syksystä on myös aivan paras ja ehdottomasti kaunein aika asustella täällä Käpylässä. Haikea juttu, että tämä kolmas Käpylän syksy on meidän viimeinen :/ Pääseehän tänne onneksi aina piipahtamaan takaisin. Ihan huisia kyllä että sai asua näin kauniissa paikassa.

Taas olisi jonkunnäköistä asukuvaa ja tuota Balmuirin huivia in action,
himottaisi kyllä niin paljon ostaa toinenkin Balmuir. Ei tietty tuota
samanlaista, mutta joku eri malli kuten se Milan. Se on vähän
samantyyppinen kun LV:n  se shawl 🙂 Ja jos joku ei ole käynyt vielä
siellä Stockan uudistetulla asusteosastolla, niin käykää! Tosin se siis
on kai jo kesällä uusittu, mutta itse huomasin sen siis joskus ehkä
elokuussa kun en kuitenkaan ihan niin usen käy keskustassa, ehkä kerran
kuussa. Kuitenkin, se Balmuirin osastokin on aivan superihana!

En muista olenko vielä ikinä edes esitellyt täällä tuota mun Peak Performancen kevytuntsikkaa? Vanha takki tuo jokatapauksessa on tai nyt kaksi vuotta ollut käytössä. Ihan superhyvä kyllä! Kevytuntsikalla kun pärjää tosi pitkällä sääskaalalla ihan semmosista loppukesän vähän viileistä illoista ihan pikkupakkasille eli ihan ehdoton kyllä jokaisen naulakkoon. Omani on ei-sporttimallistoa tuommoinen vähän bomber-tyylinen, jonka valkkasin siksi että sopii hyvin ihan ”normaaliinkin” asustukseen töihin yms siistimpään menoon eikä ainoastaan mihinkään sporttailuun. Sen uuden Peakin untuvatakin tilasinkin sitten nimenomaan enemmän ulkoiluun ja muutenkin kovemmille pakkasille. Ikivanha Canada Goosen Trillium parkahan multa löytyy, mutta sekään ei ehkä ole aktiiviseen liikkumiseen mikään ihan paras.

Jos se superhyperkoodi sinne Sportamorelle vielä houkuttelee, niin urkin äsken että se on vielä tämän päivän voimassa! Koodi WEEKEND siis antaa kaikesta yli 59 eurosta ylöspäin -30% alea, siis kaikesta ihan paria merkkiä lukuunottamatta. Sportamoren valikoima löytyy täältä. Ihan älytön kyllä 😀 Itse olen ihan supertyytyväinen, että sain oikeasti hyvän hankinnan tehtyä noinkin roimalla alella! Kyseessä kun oli kuitenkin Peakin uutuustakki, eikä mitään poistokamaa. Itsehän tilasin Peakin tämän frost-untsikan. Jos esimerkiksi kevytuntsikka houkuttelee, niin suosittelen oikeasti kurkkaamaan Peakin valikoiman, voin suositella. Ennen tuota omaani mietin pitkään esimerkiksi Helium-takkia (tämä).

Mun ehdoton lempparijuttu syksyyn (ja oli itseasiassa viimekin syksynä/talvena) ovat polvisukat sukkisten ja paitamekkojen tai pitkien neuleiden kanssa. Tässäkin semmoiset on, muttei niitä tietysti huomaa kun helma on juuri liian pitkä 😀 Tilasin joku aika taaksepäin Junkyardilta tuon Vansin ruudullisen paitamekon ja se on ihan lemppari! Olen itseasiassa tosi pitkään etsinyt semmoista kivaa pitkää paitamekkoa, mutta nyt se vasta löytyi. Tuon kangaskin on kivan jähmeää, ettei ole mikään semmoinen lirukankainen. Materiaali on 100% puuvillaa ja myös pituus on hyvä, ettei tosissaan persuus vilku! Nappilöytö! Jos kiinnostaa niin mekko on tämä 🙂

Ja jos jotakuta nyt kuitenkin kiinnostaa, niin: 
Huivi, tosiaan se Balmuir kid mohair 
Mekko, Vans TÄMÄ
Kengät, Isabel Marant
Laukku, Rebecca Minkoff (lähes sama malli kun tämä)  
Kevytuntsikka ylemmissä kuvissa, Peak Performance
 Pari kertaa ainakin viime vuonna myös niistä polvisukista kysyttiin, niin itse löysin tosi hyvät H&M:ltä 😀 Taisivat olla jotai 10e luokkaa eli ei ihan halvimmat mitä valikoimista löytyy,  mutta ehdottomasti tosi hyvät!

Eilen tapahtui muuten jotain historiallista. Kävin nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä Ikeassa ostamatta mitään. Voitteko uskoa! En edes tiennyt että se olisi mahdollista tai lähinnä omalla kohdallani. Tai siis jossei ostoksia siinä kassojen ulkopuolella olevassa kahviossa ei lasketa (nimittäin  pehmis ja kierrepulla :D). Lähdettiin ihan extempore meidän ystävien kanssa piipahtamaan Iksussa ja kun päästiin sinne niin meillä oli aikaa noin 30min ennen tavaratalon sulkeutumista, joten siinä ei paljoa jäädä haahuilemaan turhia. 
Muutama kysymys ehdittiin esittää keittiöstä ja koeistua meidän tulevaa sohvaa, siinäpä se sitten olikin. Sitten kun on muutto hoidettu pois niin pääsee shoppailemaan kunnolla 😉 Nyt oli vaan pidettävä pintansa ja välttää katsekontaktia niihin kaikkiin laareihin! 
Kivaa maanantaita!
Ps. Arvonnat on nyt suoritettu ja ilmoitan Elloksenkin arvonnan voittajalle sähköpostilla nyt aamupäivän aikana kunhan tästä meidän härdellistä ehdin 😀
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.