Testissä Ecocert-meikit Jolielta

Arvatkaa mitä! Olen viime aikoina innostunut hurjasti meikkitestailuiden kanssa ja tänne on luvassa useampikin meikkipostaus. Itsestäni on jotenkin alkanut tuntua, että täällä on ollut nyt ihan viimeaikoina ennätyspaljon ”vanhan blogin juttuja”, juuri kosmetiikkaa, meikkejä sun muuta! Onhan kosmetiikka ja meikit aivan lempparijuttuni edelleen, vaikka muuten olenkin aivan (melkein ainakin) mamma 😀 Ne jotka seuraavat minua Snapissä (wp_aaltonen) ovat ehkä huomanneet, että olen sinne pävittänyt välillä päivän ”ripsieitä” (eli mikä ripsari käytössä :D) ja muita meikkijuttuja. Myös instaan (@iines) on jotain tullut laitettua, muutenkin siellä tietty tulee vähän reaaliaikaisempaa postausta mikä ei ehkä koskaan tänne asti päädy ;D Nyt tosin pari viimeistä päivää pitänyt (taas vaihteeksi) kiirettä, mutta eiköhän se taas tästä.
No mutta sitten takaisin asiaan. Sain Jolielta testiin luonnonkosmetiikkaa meikkien muodossa ja pakko tunnustaa, että vaikka olenkin luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa käyttänyt, niin meikkien saralla en muistaakseni ikinä. Syitä tähän on ensinnäkin varmasti se, että olen sinänsä melko juurtunut omiin meikkimieltymyksiini ja jos ostan jotain niin tulee useimmiten ostettua niitä tuttuja ja varmoja tuotteita. Toisekseen, saan täältä blogin kautta testiin melkoisen paljon meikkejä, joten kovin usein ei tarvitse meikkiostoksille lähteä, varsinkin kun meikkaus nykypäivänä on loppupeleissä melko vähäistä. Mikä tarkoittaa, että tuotteet siis kestävät mulla ikuisuuden 😀 Varsinkin kun tosissaan olen niin nuuka, että käytän niitä loppuvia aina ihan sinne viimeiseen pisaraan asti.

Kyseessä siis varsin perusmeikki, jolla nyt voisi mennä vaikka mihin. Töihin, asioille yms.. Älkää kiinnittäkö huomiota tuohon huonoon hiuspäivään pari viikkoa taaksepäin ;D

Meikkiin käytin siis seuraavia meikkituotteita Jolien valikoimista:
Alima Pure rajauskynä, sävy Ink (musta). Löytyy täältä.

Absolution meikkivoide. Hoitaa ihoa, sekä suojaa ilmansaasteilta ja auringolta. Jättää iholle kuultavan pinnan ja levittyy täydellisesti. Sekoitin tätä semmoiseen bronzing-päivävoiteseen, jotta sävy tuli lähelle omaa ihonväriä ja käytin kevyenä peiteaineena silmien alle ja nenänpieliin. Itse kun käytän meikkivoidetta äärimmäisen harvoin, joskus saatan jonkun voiteen sekaan tosin laittaa muutaman tipan jos haluaa peittävämmän tuloksen. Tämä sopi siihen oivallisesti peittämään ihan pikkuvirheitä ja korjaamaan ihonsävyä. Löytyy täältä, myös muita sävyjä!
Kjaer Weis -ripsiväri. Pieni kuminen harja pidentää ripsiä ja levittyy ripsiin paakkuuntumatta. Tähän on saatavilla täyttöpakkauksia, eli joka kerta ei tarvitse ostaa uutta hylsyä. Kuulemma tämä on todella suosittu ripsiväri ja nimetty luonnonkosmetiikan kulttumaskaraksi. Löytyy täältä.
Alima Pure poskipuna, sävy Garnet. Tuote täältä, löytyy tämän lisäksi supermonessa sävyssä!

Pahoittelen näitä hämäriä kuvia! Meillä on siis kertakaikkiaan pilvisinä päivinä niin hämärää, ettei voi mitään kuvailla! Argh! 


Vaikka meikki noin muuten olikin varsin peruskauraa, oli tässä yksi suuri poikkeus. Nimittäin poskipuna! En edes muista milloin olisin viimeksi laittanut poskipunaa, jotenkin ajatuksissaan tulee aina jynssättyä sitä aurinkopuuteria. Nyt jätin arskapuuterin nimittäin kokonaan pois ja tilalle poskipäille tuota Alima Puren poskipunaa, ihan superihana tuote ja hienostunut lopputulos sen kanssa. Äärimmäisen riittävä ja pigmenttinen tuo on, tämä tulos nimittäin tuli ihan tosi pienellä määrällä.

Rajauskynässä
oli hyvä pigmenttinen sävy ja se levittyi hyvin, ei tarvinnut jynssätä
kuten joidenkin rajauskynien kanssa että saisi väriä tarttumaan.
Rajaskynä siis myös jatkoon! Tiedätte varmaan, että ripset ovat minulle se
juttu, niiden täytyy nimittäin olla näyttävät. Tuo ripsiväri ei tuonut
omaan makuuni ehkä tarpeeksi volyymia, mutta ehdottomasti pisteet siitä, että värimassa ei
kyllä paakkuuntunut. Hyvä perusmaskara kuitenkin! Hienostunutta pituutta tuo nimittäin toi ja sitähän se lupasikin, kyseessä kun ei ollut tuuheuttava maskara. Sopii varmasti erityisesti niille, jotka tykkäävät
juuri kumisista harjoista ja pidentävistä ripsareista. Tuntuu, että olen muutenkin poikkeustapaus mun ripsimieltymysten kanssa, jos siis kavereita kuuntelee. Onhan ne nyt tärkeä juttu, haha 😀

Jännä kyllä kuinka pelkällä poskipunalla saa jo aivan erilaista ilmettä perusmeikkiin verrattuna. Täytyy alkaa käyttämään useammin siis! En muutenkaan muista milloin olisin viimeksi tehnyt tuommoiset ”kissarajaukset”, ennen nuokin olivat töihin ihan perussettiä!

Alekoodi IINES15 antaa tosiaan koko Jolie Webshopin valikoimasta -15% alennuksen ja on voimassa vielä ensi viikkoon, 6.11 saakka. 
Jolie Webshopiin tästä.
Ihonhoidon luonnonkosmetiikan lempparithan listailin aikaisemmin tässä postauksessa 🙂
 
Ps. Tuli tässä noin muuten mieleen, että ajattelin itse jossain välissä varmaan pistää testitilaukseen tuon Jolie boxin! Kyseessähän on siis LivBox-konseptin tyyliin kuukausittainen ylläripaketti luonnonkosmetiikkaa, ihan huippuidis kyllä että tuommoinenkin löytyy! Tutkin yksi päivä instasta noiden boxien sisältöä ja näytti ihanalle 🙂

(Alennuskoodi ei koske merkkejä May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, Pai Skincare, eikä Jolie boxia tai lahjakortteja.)

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.