UGG-mania + alennuskoodi!

Kukaan ei varmasti ole täällä päässyt välttymään vuosien UGG-hehkutukseltani. Minä nimittäin rakastan niitä! Vaikka kaapista jo löytyykin kolmes UGGsit, niin jos olisi pakko selvitä kenkävalikoiman suhteen pelkillä niillä, sopisi se kyllä minulle erinomaisesti. Maailman ihanin juttu on haaveilla uusista UGGseista, semmoiset nimittäin keksisi aina!
Itse en edes tiennyt, että Elloksen valikoimista löytyy UGGseja, kunnes sen viime viikkoisen arvonnan tiimoilta kävin selailemassa omia lempparihimotuksiani Elloksen verkkokaupasta. Itsehän esittelin jo muutama viikko taaksepäin ne uudet lempparini, mustat Bailey buttonit. Koska UGG-kausi käy nyt kuumimmillaan, niin ajattelin koota omat lempparini superlämpöisistä töppösistä Elloksen UGG-valikoimista 🙂 Meidän perheessähän kaikilla on omat UGGsinsa. Poika tosin ei vielä ole omiaan päässyt käyttämään, mutta toivottavasti jo pian  ♥
 1. UGG Australia Mini bailey button harmaana täältä 2. UGG Australia Mini bailey button mustana täältä 3. UGG Australia Classic mini vaaleanruskeana täältä 4. UGG Australia classic short vaaleanruskeana täältä 5. UGG Australia Classic mini ruskeana täältä 6. UGG Australia tohvelit täältä
Näistä ylläolevista ehdottomat lempparini ovat nr 1 ja 2. Niitä normaaleita Bailey buttoneita ostaessa mietin nimittäin pitkään ensin noita mini-versioita. Classic shortit ovat olleet mulla niin kovassa käytössä neljän vuoden ajan, että ne ovat nykyään aika paljolti koiranulkoilutuskengät, mutta äärimmäisen kestävät (ja ehdottoman lämpimät!) ovat kyllä olleet.
 Nuo classic minithän mulla on ennestään vaaleanpunaisena ja niiden seuraksi esimerkiksi koralliset Bailey button minit olisivat UNELMA. Tietty myös käytännöllisemmät kuten nuo harmaat tietty kelpaisivat 😀 Aah! Seuraava oma hankintani onkin todennäköisesti juuri Bailey button mini!
Jakaisin myös pari alekoodia!

Ellos nimittän antaa uudelle asiakkaalle (tai jos edellisestä tilauksesta kulunut yli 2v), -40% alennuksen rekisteröitymällä tänne! Tarjous voimassa vuoden loppuun saakka.

Koodi 345403 taas antaa -30% alennuksen kalleimmasta tuotteesta ja on voimassa 30.12 saakka.
Ellokselle tästä!
Onko siellä muita UGG-hulluja? 😀
Ps. Jos tätä lukee joku mies, niin ihan ehdoton joululahjahankinta naiselle on UGGsin tohvelit. Oikeasti! Mun työkaveri osti semmoiset viime talvena vaimolleen ja ette usko kuinka kade ja vaikuttunut olin tästä oivasta lahjakeksinnöstä kun kuulin! 😀
Alennuskoodien ehdot: 

40%ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut
koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta
(viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta). Alennus koskee
normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä,
sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25
euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Edut ovat voimassa
31.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin
toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan
toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan
2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin,
ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä
Ei alennusta -tuotteisiin. 
 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee uutta tilausta
Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita,
kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja
mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on
voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei
voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja
kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin
ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta
-tuotteisiin.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “UGG-mania + alennuskoodi!”

  1. Noissa näky olevan se "ei alennusta"-merkki. Mulla on alkanut ärsyttää toi elloksen mainonta noista isoista alennuksista. Sähköpostiin ku tulee se mainos ja sit innoissaan menee jtn tuotetta ostaan mikä ei oo ees mikään merkkituote (tai sit on jos ne mainostaa, että koskee myös merkkituotteita) niin sit siinä on toi "ei alennusta"-merkki. Eli en oo kertaakaan onnistunu saamaan sitä alea ja nykysin ei sit enää viitsi ees mennä selaileen ku kuitenkaan mun tuurilla siitä just mun haluamasta tuotteesta ei saa alea.

    1. Hmm, arvaa mitä! Koska kokeilin itse laittaa ostoksen loppuun asti ja sain tuon -40% alen! Siksi ilman muuta ajattelin, että se tulee.. Onkohan se sitten virheellisesti! Koska nyt kans itse huomasin tuon ei-alennusta 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.