Meikkihöpinää ja testissä Yves Rocherin syysuutuudet

Lähiviikkoina olen huomannut kuinka ihan pienellä asialla voi piristää omia päiviään täällä kotona. Nimittäin meikkaamalla 😀 Onhan nämä kotiäidin päivät aikalailla semmoista samojen rutiinien toistamista ja kotona kyhnyttämistä tiettyjä epäsäännöllisiä menoja lukuunottamatta. Varsinkin synkkinä syyspäivinä saattaa oikeasti olla melko melankolista löntystellä takkuisella tukalla ja verkkareissa ympäri tätä meidän pientä asuntoa pyykkejä järjestäen. Jotkut äitithän ovat ehdottomia siitä, että itsensä on fiksattava aina aamuisin. Itse en siis todellakaan kuulu niihin! Välillä jopa miettii, että mihin tässä on tultu. Toisaalta käytännöllisyys ennen kaikkea! Jos aamupäivä vierähtää salilla ja tiedossa on päivä ihan vaan kotosalla babyn kanssa, niin eipä sillä nyt ihan aina ole väliä miltä sitä näyttää.. Öhöm 😀 Toisaalta en kyllä ennen vauvaakaan meikannut vapaapäivinä, joten ei kai tämä nyt mikään shokkimuutos todellakaan ole.
Nyt olen puuhaillut kuitenkin muutamia meikkipostauksia ja testaillut jotain uusia meikkejä, sen myötä on kyllä muutenkin saanut vähän innostusta noihin päivittäisiin meikkirutiineihin! Usein meillä on viikolla menoa ihmisten ilmoille ainakin yhtenä tai kahtena päivänä, tuolloin tulee usein tietty vähän enemmän panostettua. Ihan superkiva kyllä muutenkin kun äippälomalla pääsee ja ehtii hyvin kaikkiin blogitapahtumiin ja presseihin. Ne on nyt tavallaan meidän harrastus ;D Ehkä pahin olisi nimittäin jotenkin jumittua viikkokausiksi kotiympyröihin. Musta tuntuu, että iskee jo pieni masennus kun pyörii kotona muutamia päiviä putkeen, vaikka siis kävisikin salilla, kaupassa, yms..

Jokunen viikko sitten sain postin mukana testiin muutamia Yves Rocherin meikkiuutuuksia ja kyllähän näitä kelpasi testailla! Olen aina äärimmäisen skeptinen esimerkiksi uusia ripsivärejä kohtaan, mutta ihan lähiaikoina ne ovat oikeasti kehittyneet monella merkillä ihan hurjasti. Ennen en esimerkiksi välittänyt Lumenen ripsareista lainkaan, kunnes tuli se Mystic Volume, joka oli aivan täysin erilainen kun aikaisemmat. Näiden YR:n ripsareiden kanssa on ollut vähän sama juttu. Nimittäin vaikka hurjasti tykkäänkin tosi monista merkin tuotteista, niin ripsiväri ei ole merkillä aiemmin valitettavasti mennyt jatkoon… Ennen kuin nyt!

Tässä siis seuraavat meikit:

Vertige Longeur ripsiväri, musta. Pidentävä ja taivuttava ripsiväri antaa ripsille ryhdikkyyttä. Miniharja antaa maksimaalisen tuloksen tavoittaessa kaikkein lyhyimmätkin ripset. Löytyy täältä.

Illuminating Powder Duo-aurinkopuuteri. Tuo iholle aurinkoista heleyttä. Toinen sävyistä on helmiäisen hehkuva ja toinen taas tummempi, kevyttä rusketuksen hehkua tuova. Löytyy täältä.

Radiant Lip crayon. Kynän kosteuttava koostumus sulautuu huuliin ja puna on erittäin helppo levittää. Hyvä pigmentti huulikiiltotuotteeksi! Löytyy täältä.

Botanical Color Eye Pencil. Erittäin voimakaspigmenttinen rajauskynä tekee todella intensiivisen rajauksen. Voidemainen koostumus levittyy helposti ja pysyy erinomaisesti. Löytyy täältä.

YR:n rajauskynät ovat ihan priimaa myös! Tykkään ihan hurjasti noista kaikista savuisista ja utuisista sävyistä, joiden myötä on hauska kokeilla sen tavallisen mustan rajauksen lisäksi muitakin sävyjä rohkeasti. Esimerkiksi tuohon luumun sävyiseen kynään tykästyin niin, että tein sillä kaksi päivää putkeen rajaukset 🙂 Jälki on niillä tosi siistiä, levittyvät hyvin ja ehdoton plussa myös pienestä hinnasta! Pysyvät myös, eli eivät liukene pitkin päivää.

Tuo hohde/aurinkopuuteri on tosi kiva tuote hehkua rakastavalle, sitä se nimittäin tuo! Itse sivelin myös kulmaluulle tuota vaaleampaa puolta, tummempaa sitten ihan aurinkopuuterin tavoin 🙂

Ajattelin ensin, että onpas ärsyttävä harja. Pienistä harjoista on jostain syystä nimenomaan semmoinen kuva, että niillä ei saa näyttäviä ripsiä. Tuo on kuitenkin aivan huippu! Ja ripsari oikeasti myös tekee mitä lupaa. Itse en taivuta ripsiäni saati edes omista ripsentaivutinta, joten tuo todellakin toi tosi hyvin kaarevuutta, mitä itse ainakin juuri ripsarilta haen.

Superhyvä levittyvyys tuolla pienellä harjalla, eli ehdottomasti ripsiväri jatkoon. Tuo ei klimpannut ripsiä yhteen ja vaikka itse tykkäänkin, että
ripset ovat melko näyttävät eivätkä super-erotellut, niin oli tulos
tällä äärimmäisen siisti ja suhteellisen eroteltu, mutta silti näyttävä! Myös nämä muut meikit kyllä erittäin kivoja ja edullisia tuotteita.
YR:llä muuten lähti tänään myös käyntiin tuo vanha ja tuttu supersuosittu Halloween-kamppis, joka tarjoaa ostoskoriin ensimmäisenä klikatun tuotteen tilaajalahjaksi tilatessa vähintään 9,90eurolla!! Ihan huippua 🙂 Kampanja on voimassa 1.11 saakka. 

Ilmainen tuote tulee kassalla koodilla TREAT16

Yves Rocherille pääset hyödyntämään kamppistarjouksen tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Meikkihöpinää ja testissä Yves Rocherin syysuutuudet”

 1. Heippa Iines!!

  Ei liity postaukseen, mutta oletko tilaillut viime aikoina iherbistä jotain?
  Oli niin kiva se sun edellinen postaus aiheesta että tuli mieleen mahtaako olla sulla suosituksia. 🙂

  1. Vitsiläinen! Nyt en ole hetkeen tilannut, mutta joskus kesästä tilailin. Sillon tilasin mm. supervahvaa biotiinia http://uk.iherb.com/Natrol-Biotin-Maximum-Strength-10-000-mcg-100-Tablets/25842 ja sit näitä ihania öljyjä http://uk.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Apricot-Oil-4-fl-oz-118-ml/14301 ja http://uk.iherb.com/Cococare-100-Natural-Moroccan-Argan-Oil-2-fl-oz-60-ml/50488. Noi on superhyviä ja halpoja! Käytän ihan joka päivä toisen seerumin kyljessä kasvoille voiteen alle 🙂 Muutkin noista cococaren öljyistä on hyviä! En nyt muista just että oliko nuo siinä postauksessa 😀

  2. Okke!

   Jos tulee sit joskus tilailtua enemmän niin pistä postausta kehiin!!!
   Kiva lukee mitä löytöjä muut on tehny 😀

   Terveisin,
   Iherb-haukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.