Blondin pidennystukan parhaat kaverit

Tämän blondin tukan kanssa olen puolen vuoden aikana joutunut jonkinverran muuttamaan hiustenhoitorutiinejani ja kuvioihin on myös tullut uusia tuotteita, joita aikaisemmin käytin melko harvakseltaan.. Mun hius on äärimmäisen takkuuntuvaa tyyppiä vaalennettuna ja varsinkin suihkun jälkeen käytän aina reippaasti kaikenmaailman silottavia seerumeita ja voiteita, jotta saisin tukan selvitettyä! Toinen vitsaus onkin sitten vaalennetun hiuksen kellastuminen, joka on ainakin itselleni harvinaisen tuttu juttu 😀

Normaalisti käyn kampaajalla suunnilleen 1,5-2kk välein, joka on kyllä melko usein jos alkaa miettimään. Ennen pidennyksiä kun tuli käytyä kampaajalla ehkä 1-2kertaa vuodessa! Jokaisella kerralla ei kuitenkaan väriä läntätä päähän vaan useimmiten vain tehdään pidennysteippien nosto ja ehkä semmoinen kirkastuspesu, joka oikeesti auttaa kyllä pidentämään vaalennusväliä huomattavasti! Siitä pesusta en itse sen tarkemmin tiedä, mutta luulisin että se on jotain niinkin simppeliä, kun hiustenpesu shampoolla, johon on laitettu sekaan vaalennusjauhetta?

No mutta! Tukka tulee kunnolla vaalennettua ehkä 2-3 kertaa vuodessa ja noiden värjäyskertojen välissä pelaillaan sitten aikalailla raidoituksen kanssa. Sillä kun saa ihan kivasti tyvikasvua kirkastettua ja pakko myöntää, että itse tykkään kyllä eniten semmoisesta blondista, jossa on kasvanut omaa sävyä 2-3cm, jota sitten vähän ”mukautetaan” siihen kokoblondiin reippaalla raidoituksella! Huomattavasti luonnollisempi kun kokoblondi, vaikka sekin kyllä kiva on. Vaihtelua tuleekin siis aina tukkaan 😀 Nyt viimeksi alkoi jo edellisestä raidoituksestakin olla aikaa kolmisen kuukautta, joten helpoin tapa tasaisen vaaleaan ilmeeseen oli vaalentaa koko tyvi. Superblondina mennään siis seuraaviin raitoihin saakka.

Jotenkin sitä vaaleaa tukkaa tulee kotonakin huoltaa, jotta sävy
säilyisi kirkkaana. Olen tämän superblondin kanssa päässyt siitä
kellastumisesta eroon vasta sillä, että aloin käyttää keltaista
taittavaa hopeashampoita ja muita tuotteita oikeasti jokaikisessä pesussa.
Sen eron oikeasti huomaa ja niin huomaa kampaajakin! Ellen pese tukkaa
pelkällä hopeashampoolla, nin ainakin lorautan sitä normaalin shampoon
sekaan ja sekin toimii! Osa hopeashampoista nimittäin ainakin itselläni
takkuunnuttaa tukkaa jopa entisestään, joten suihkun jälkeen jo
valmiiksi huokoiseen blondiin saa kyllä laittaa litrakaupalla
selvittäviä ja silottavia tuotteita. Myös hellävarainen harja on
ehdottomasti tärkeä juttu!

Stockan hulluilta päviltä tarttuikin
kympillä mukaan tuommoinen KC:n sävyttävä hiusnaamio. Mun ystävä
suositteli juuri tuota sävyä Pearl tämmöiselle
superblondille ja se onkin ollut sävynä täydellinen! Se antaa hiukselle vähän semmoista kylmää roosan tai lilan sävyä, vähän samaan tyyliin kun olisi juuri käynyt kampaajalla blondaamassa. Tähän asti olen kyllä
nähnyt jo ties kuinka kauan jokapuolella hehkutusta noista naamioista
enkä ymmärrä miksi herään tähän vasta nyt?! Apua! 

No mutta, miksi se sitten on kaiken hehkutuksen arvoinen? Sen lisäksi, että tuo naamio nimittäin taittaa niitä ei-tervetulleita sävyjä tukasta, niin se jättää tukan myös ihanan hoidetun sileäksi. Ei enää siis sitä samanlaista kuivaa hamppua kun joidenkin kuivashampoiden jälkeen, vaan täydellinen ja helposti selvitettävä tukka. Kuulin, että tuon saman sarjan pearl-shampoo on vieläkin tujumpaa kamaa! Jos jostain syystä en olekaan maailman viimeinen tuota testaava, niin voin lämpimästi suositella 🙂 Huomasin, että Rapunzelilta löytyy oma versionsa tuosta Pearlista, sitä en ole testannut, mutta voisin kuvitella olevan melko samantyylinen. Jos kiinnostaa, niin se löytyy täältä!

Pesun jälkeen laitan märkään tukkaan pari painallusta tuota Rapunzelin arganöljyä, koostumukseltaan tuo on vähän samantyylinen kun se Paul Mitchellin Super Skinny serum, mutta lisänä vielä sitä arganöljyä. Näppärä selvittämään märkää tukkaa, aamupöhöä tai kuivia latvoja 🙂

Harjaamiseen käytän nykyään aina pidennysharjaa. Tuo isompi on Simply Naturalin pidennyksille tarkoitettu harja, jonka olen ostanut kampaajalta jo joskus lähes 10v sitten ja tuo pienempi taas on Rapunzelin samantyylinen minikoossa. Tuo pikkuharja kulkee mulla aina mukana käsilaukussa ja reissuissa kun ei viitsi isoa harjaa pakata mukaan. Nuo luonnonharjakset selvittää takkuja tehokkaasti ja repimättä. Voin lämpimästi kyllä suositella. Myös Rapunzelilta löytyy tämä täysikokoinen pidennysharja.
Sain teille muuten taas jakoon alekoodia Rapunzel of Swedenille ja koodi 10IINES antaa tuotteista, sekä pidennystukasta -10% alen 3.11 saakka 🙂
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

2 vastausta artikkeliin “Blondin pidennystukan parhaat kaverit”

  1. Ah mun on tehnyt mieli ostaa toi naamio niin pitkään mutta en ole uskaltanut just siks että suurin osa hopeashampoista on ihan kamalia mun tukalle (siis ne takkuunnuttaa ihan värjäämättömänkin hiukset niin jumalattomasti). Mutta nyt on ehkä pakko kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.