Instalately ja kuulumisia

Ihanaa perjantaita! Oma aamuni alkoi tänään jo normaalia aikaisemmalla herätyksellä seiskalta kun hamuilin kädellä puhelimen yöpöydältä, menin katsomaan yön actionin somesta ja huomasin, että Facebook suosittelee muistoksi seuraavaa kuvaa kuuden vuoden takaa:

Jos saisin päättää missä olisin tällä hetkellä, olisin tuolla. Tahitilla. Ehkä ihanin maisema jonka voisin tällä hetkellä kuvitella. Kyllähän se mieliala vähän kohenee jo aamusta kun voi katsella tätä kuvaa sen sijaan, että tuota vesisadetta ja raivolla lentäviä lehtiä ulkona 😀 Aaah! Usein jos mua ahdistaa joku tai on muuten mieli maassa, niin etsin googlesta paratiisisaarten rantakuvia ja jopas heti piristää! Suosittelen joskus testaamaan.

Meidän piti tällä viikolla lenkkeillä pitkästä aikaa taas reippaasti, mutta kun katsoo tuota keliä niin eipä aivan kamalasti rehellisyyden nimissä kiinnosta raahata vaunuja ja koiraa tuonne sateeseen. Nyt alkaa olla pikkuhiljaa hollilla se ärsyttävin vaihe syksyssä, kun on oikeasti pimeää ja märkää. Tai pahimmillaan se on varmasti siinä marraskuun lopussa. Onhan siinä tietty semmoinen jännä tunnelma kun tietää ulkona myrskyävän ja voi olla kotona lämpimässä peiton alla. Rakastan semmoista! Vielä kun kuuluisi se sateen ropina ja tuulen ujellus sisälle, niin kylläpä tulisi illalla uni. Kun asuin yksin, niin tuli kynttilöitäkin poltettua usein, mutta nykyään ei oikeastaan ollenkaan. En tiedä mikä siinä on. Taidettiin polttaa kynttilöitä viimeksi viime jouluna!
Viime viikot on eletty taas jotenkin niin putkiaivoilla, että tajusin vasta viime viikolla Halloweenin lähestyvän. En tosin itse ole useinkaan sitä sen koommin juhlinut, mutta teininä muistan kun Halloween oli kova sana. Tuli aina valvottua myöhään ja telkkarista tuli vaikka mitä kauhuleffoja, joita sitten katsottiin. Ja lähdettiin jonnekin ulos huhuilemaan 😀 Aikuisena olen tainnut Halloweeninä polttaa jotain kynttilöitä, syödä herkkuja (mikä siis on mulle aika perus muutenkin viikonloppuna) ja katsella juuri jotain kauhuleffaa telkkarista. Toissavuonnahan oltiin itseasiassa juuri Loseissa Halloweeninä ja se oli kyllä hauska kokemus, amerikkalaiset kun hoitavat tuon homman vähän eri tavalla. Panostus on oikeasti ihan kympillä ja ne valmistelut alkavat jo useita viikkoja ennen kohokohtaa. Saa nähdä keksitäänkö me jotain jännää viikonlopuksi, mulla olisi kamala himo pukea vauva johonkin söpöön naamiaisasuun!! Mistäköhän semmoisia saisi ihan pikkuiselle, pakko tutkia?!

En muista olenko maininnut, että meidän uudessa kodissa on takka? Tuntuu kyllä aivan luksukselta, että jatkossa tullaan pääsemään meidän lauantain tunnin saunavuoron lisäksi omaan saunaan milloin tahansa ja talvipakkasilla pääsee myös polttamaan takkatulta. Jouluksihan meillä pitäisi olla muuton lisäksi myös remontti ja kaikki muukin finaalissa, joten jännä nähdä tuntuuko joulu erilaiselta isommissa puitteissa. Tietysti se on varsin erilainen tänä vuonna jo senkin puolesta, että poika on mukana, mutta varmasti vasta ensi vuonna vasta joutuu sinänsä panostamaan enemmän kun pieni alkaa enemmän tajuamaan tätä maailman menoa. Täytyy hommata joulupukki, jonkunnäköinen joulukuusikin ja sitä rataa.

Poika nukahti juuri aamun pikapäikkäreille (eli torkahtaa usein näihin aikoihin noin 15minuutiksi) ja yritän saada pikaisesti vähän järjesteltyä tavaroita täällä paikoilleen. Meillä ei ole varmaan ikinä ollut niin sekaista kun nyt lähiviikkoina. Jotenkin ajattelee kokoajan, että kohta muutetaan ja siksi ei haittaa vaikka joka nurkka pursuaa kaikenmaailman romusta.. Tottahan se tietty on, mutta pitäisi silti saada jotain tolkkua tähän sekamelskaan 😀
Instan ja Snapin puolella vilautin viime viikolla sitä essencen muutaman euron tuotteilla tehtyä meikkiä, se siis vielä tällä viikolla blogissa kunhan ehdin julkaisemaan!
Ihanaa perjantaita kuitenkin. Me juuri tuumaillaan, että uhmataanko säätä ja lähdetään kävelylle vai kuitenkin salille. Vai jäädäänkö vaan suosiolla kotiin kuivaan ja lämpimään jotain muuta puuhaillen. Hmmm!

4 vastausta artikkeliin “Instalately ja kuulumisia”

  1. Harmaus ja sade on sulkenut mutkin sisälle viime päivinä. Ei yhtään ylimääräistä tule näillä keleillä tehtyä. Onneksi koirakaan ei tykkää ulkoilusta tällaisina päivinä, niin ei siitä tuu huono omatunto 😀

    Tosi ihanat vaatteet sulla näissä kuvissa ja aivan ihana tosiaan tuo Balmuirin pörröinen huivi! Tekisi mieli itsekin käydä hakemassa mustana vastaava. Saas nähdä 🙂

    1. Osta ihmeessä tuo Balmuir, aivan ihana! Ja hei bongasin netistä, että nyt viikonloppuna on Halloween-tarjouksena -20% ale kaikesta normaalihintaisesta Balmuirin omassa verkkokaupassa 😉 Ja kiitokset vaatekehuista <3

  2. Olet ainut jonka blogia olen lukenut jo vuosia, eikä vähiten näiden herkkujen lomakuvien takia! Itse en ole koskaan käynyt etelässä, mutta sinun innoittamana ehkä lähdenkin 😉 Harmaus ja kylmyys kyllä väsyttää ja masentaa ihan hirveästi, onneksi on lapset kirkastamassa päivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.