Alle vitosen budjettimeikeistä tehty meikkilook + pitkien ripsieni salaisuus

Kävin pari viikkoa takaperin meikkimerkki essencen lanseeraustilaisuudessa ja sieltä kannoinkin kotiin kassillisen merkin tuotteita, joita onkin nyt innolla tullut testailtua. Muistatte kun hehkutin aikaisemmin sitä Livboxin mukana tullutta alle 4 euron essencen Forbidden volume-ripsaria, nyt onkin sitten aika kehua myös näitä muita juttuja! Olen ehdottomasti superinnoissani näistä testailuista, koska en oikeasti vieläkään voi uskoa että 3-5euron hinnalla löytyy tämmöisiä tuotteita! Extrainnostuneena testailen tietty noita ripsivärejä, joten mikäli höpinä niistä kiinnostaa niin kannattaa pysyä hollilla täällä ja Snapin puolella lähiaikoina 🙂

Moni varmasti miettii näiden tuotteiden hintoja ja sitä, että mikä ihme mahdollistaa kosmetiikan myymisen muutaman euron kappalehintaan. essencen motto onkin tarjota paljon iloa pienellä hinnalla ja ehdottomasti laadusta tinkimättä. Yritys ei käytä rahaa hinnakkaisiin mainoskasvoihin- tai kampanjoihin, vaan käyttää nämä varat nimenomaan tuotekehitykseen ja uusiin nerokkaisiin keksintöihin.

Nämä keinot siis mahdollistavat hinnat, joilla kenen tahansa on mahdollista hankkia merkin tuotteita meikkipussiinsa! essencene sanoo myös ehdottoman ei:n eläinkokeille, eikä käytä tuotteissaan ainesosia, joiden käyttökelpoisuutta parhaillaan tutkitaan. essence kertoo aina avoimesti tuotteisiin käytetyt ainesosat. Kuulostaa siis omaan korvaani melko hyvältä!

Kuvat Janica Lönn

Pienten hintojen ja laadun lisäksi ehdoton plussa on valtava sävyvalikoima, sekä monipuoliset tuotteet! Esimerkiksi peiteaineita ja huulituotteita löytyy vaikka minkä tyylisiä, ehdottomasti jokaiselle jotain. Myös sävyt kulkevat trendien mukaan ja ovat aina ajankohtaisia.

 Postauksen meikkiin on käytetty seuraavia essencen tuotteita:
Get picture ready- brightening concealer. Tehokkaasti peittävä koostumus ja valoa heijastavat pigmentit piilottavat tehokkaasti ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset. Pallonmuotoinen sieniaplikaattori helpottaa levitystä. Hintasuositus 3,70e.
Stay natural- peiteaine. Valokynän tyylisestä putkilosta annostellaan peiteainetta peitettäviin kohtiin tarkasti. Luonnollinen sävyvalikoima takaa erinomaisen tuloksen.


Eyeshadow & primer 2 in 1. Luomiväri ja pohjustus samassa tuotteessa, luomivärinä käytettäessä antaa luomelle kevyen nuden sävyn, pohjustusaineena taas kestävän silmämeikin. Hintasuositus 3,50e.
Sun club Matt bronzing power. Mattainen aurinkopuuteri, joka antaa kasvoille luonnollista auringon hehkua.
Extreme lasting eye pencil. Vedenkestävä ja erittäin pitkäkestoinen, helposti levittyvä rajauskynä. Hintasuositus 2,50e.
Lash princess false lash effect mascara. Ripsiväri lupaa ripsille lisää pituutta ja dramaattista tuuheutta, juuri irtoripsi-tyyliin.
Matt matt matt lipstick. Mattapintaisessa helposti levittyvässä huulipunassa on kermainen ja samettinen koostumus. Sävy 02. Hintasuositus 2,90e.
Eyebrow designer-kulmakynä. Sopiva pigmentti, luonnollinen sävy. Fiksausta helpottaa korkin harjaosa.
Hintatiedot sain tähän hätään vain noista uusimmista tuotteista, mutta melko samaa luokkaa ovat kuitenkin kaikki!

Tuon mattapunan testausta odotin innolla, en ole nimittäin ihan kamalan montaa mattapunaa aikaisemmin testannut. Omasta kosmetiikkavarastosta taisi löytyä tätä ennen tasan yksi Macin mattapuna. Verrattuna ”kalliisiin” puniin ei pigmentti ole ehkä aivan yhtä runsas, mutta mielestäni kyllä ehdottomasti alle 3 euron arvoinen. Siis aivan heittämällä! Tuo puna levittyy hyvin ja tuntuu mielestäni huulissa kivalta, ei mitenkään erityisen kuivalta tai muuta. Toisaalta en tosiaan ole mikään kovin hc-huulipunien tai saati mattapunien käyttäjä, joten vaikea vertailla muihin. Useimmiten tulee itse käytettyä ehkä kiiltoja ja värillisiä huulivoiteita.

Peiteaineista on pakko sanoa sen verran, että sävyt on näissä kyllä aivan loistavia. Ei yhtään oranssiin taittavia tai luonnottomia vaan nimenomaan luonnollisia. Itse olen tykästynyt kovasti tuohon get picture ready-concealeriin, joka kyllä tekee mitä lupaa eli peittää ja antaa tietynlaista kirkkautta kasvoille. Ihossani ei ole mitään merkittävää peitettävää, joten sen voin sanoa, että tuommoiset perusongelmat kuten tummat silmänaluset tai punottavat luomet peittyvät erinomaisesti. Aikaisemmin olen käyttänyt vuosikaudet Make up storen sitä peiteaine-trioa ja mielestäni nuo peittävät kyllä omaan tarpeeseeni ihan yhtä hyvin kun ne triosta käyttämäni peitenapit.

Tuo 2 in 1 luomiväri/pohjustus on myös kiva! Tykkään nykyään melko luonnollisista luomiväreistä, joten tuo antaa kivan semmoisen nude-tuloksen ja tietty sitten halutessaan voi käyttää myös pohjustukseen.

Se on pakko kyllä sanoa, että nämä merkin ripsivärit ovat oikeasti ihan priimakamaa! Tykkään aivan hurjasti!! essencen edustaja suositteli juuri omaan tarkoitukseeni tuota Lash Princess false lash effectiä ja sitten toista the false lashes-maskaraa. Molemmat ovat ihan huippuja! Tai nimenomaan ainakin antamaan semmoiset ripset, jotka itse haluan eli hurjasti volyymiä pituutta ja mielellään myös kaarevuutta. Tuo massa on tarpeeksi kosteaa, jotta väri levittyy tasaisesti sillä samalla harjanvedolla ihan koko ripseen tyvestä kärkeen saakka.

Ainut miinus, jonka näistä keksin on ehkä sottaisempi puhdistus joihinkin ripsiväreihin verrattuna. Kastelen kasvoja pestessä aina ensin pelkällä vedellä ja olen huomannut, että nämä eivät pelkällä vesipesulla lähde siististi vaan silmämeikki täytyy puhdistaa erikseen myös vanulla tai pesuaineella myös silmistä. Kosteanakaan päivänä eivät nämä ole kuitenkaan lähteneet mitenkään erityisemmin tosiaan leviämään, joten erityisplussa siitä!

En osaa oikein vertailla kulmatuotteita, koska loppupeleissä fiksaan kulmat todella harvoin. Nyt olen jotenkin kuitenkin enemmän innostunut senkin suhteen ja ei mitään huonoa sanottavaa tuosta kulmakynästä, sävykin on omaan tarpeeseeni tuossa ruskeassa tosi nappi. Myös rajauskynä ehdottomasti jatkoon 2,50 euron hinnallaan. Hyvä pysyvyys ja tuolla ruskealla saa hyvän utuisen rajauksen, kokeilin myös mustaa tuosta ja sillä sai kyllä ehdottomasti pigmenttisemmän rajauksen.

Mun missio tällä hetkellä on testailla noita kaikkia saamiani ripsareita läpi ja raportoida tälläkin, että mikä niistä on mielestäni paras. Tietty ihmisillä on eri mieltymyksiä ripsien suhteen, mutta kuitenkin. Kyllähän noita ripsareitakin löytyy tuolta valikoimista vaikka millä mitalla eri mieltymyksiin! Itseäni houkuttavat tietty kaikki, joissa vilahtaa sanoja extreme, false lashes tai volume 😀

Itse en ikinä taivuta ripsiä tai saati edes omista taivutinta, joten tosi tärkeää on se, että ripsiväri/harja levitysvaiheessa taivuttaa ripsiä vähän jo itsestään ja varsinkin se, että tuo tulos pysyy! Mulla on todella erikoinen (ja aikaavievä) tapa muutenkin levittää ripsaria, sitä on todella hankala selittää sanallisesti, mutta vedän tuolla harjalla aina sieltä ihan ripsen tyvestä kärkeen asti ja samalla tavallaan työnnän ripsiä vähän taaksepäin. Näinollen ne ripset myös vähän juuri kuivuvat semmoiseen taivutettuun muotoon. Yleensä samaa kohtaa tulee aina työstettyä hetki, jotta tulos on täydellinen. Voin joskus vaikka kuvailla Snapiin tuota tekniikkaa videolle jos se kiinnostaa 😀 En voisi kyllä levittää ripsaria millään muulla tavalla, hahah!

Ripsistä on muutenkin sadellut lähiaikoina hurjasti kyselyitä. Moni varmaan muistaa kun kriiseilin vielä kuukausi-pari takaperin raskauden lyhentämiä ripsiäni ja vaikka tuo ongelma nyt olikin varsin mitätön monen muun asian rinnalla, mutta itse olen juuri näyttävien ripsien perään ja muutenkin tottuut siihen, että omat ripset ovat aina olleet todella pitkät, kaarevat ja tuuheat. Onhan se superärsyttävää kun ne sitten yhtäkkiä lyhenevätkin puolella ja muutenkin muuttuvat itsepäisiksi ja suoriksi.

Siksi sorruinkin heti kesällä ripsenpidennykseen, kunnes omat ripset alkoivat ilmoitella taas paluustaan tässä kuukausi sitten. Tuon jälkeen en enää ripsihuoltoon mennyt, vaikka ripsenpidennys tietty helpottaakin arkea tietyllä tavalla ja ihanat ovatkin, pidän huomattavasti enemmän kuitenkin omista ripsistäni. Ihanan huoletonta kun voi nukkua miten vaan, kastella suihkussa koko kasvot ja lotrailla öljyillä ilman että ripset varisee.

Hormonit tosiaan ainakin itselläni vaikuttivat hurjasti myös ripsiin ja suuri sillä tavoin, etteivät ne ikinä ehtineet kasvaa täyteen pituuteen vaan ripsi aina putosi nopeammin pois ja siksi koko yleinen ripsien ilme oli huomattavasti lyhyempi. Myös pidennyksen pysyminen oli koetuksella kun ripset uusiutuivat todella usein, vasta nyt ovat ne siis alkaneet kasvaa taas täyteen pituuteensa ja sanoisinko, että aikalailla se 4kk siihen meni synnytyksen jälkeen. Enää en siis muuten edes harkitse sitä kestotaivutustakaan kun tajusin kuinka hyvällä mallilla ollaan 😀

No, mikäs niihin ripsiin sitten itselläni vaikuttaa suotuisasti? Ripsiseerumeita en voi vielä hetkeen käyttää, mutta Talikan ripsihoitoainetta olen välillä käyttänyt meikittöminä päivinä laittamaan ripsiä ohjennukseen. Myös sinkkiä ja biotiinia sisältäviä vitamiineja on tullut syötyä, ihon ja hiusten lisäksihän ne vaikuttavat myös ripsiin. Voin väittää, että varmasti suurin vaikutus on oikeasti ollut niillä NU3:n Tuuheat hiukset-kapseleilla, jotka ovat ikäänkuin Priorinin halpa versio, suosittelen oikeasti!! Ovat nyt näköjään -20% alessa. Myös tukka on kasvanut hurjaa vauhtia. Noiden lisäksi olen syönyt kalaöljykapseleita ja levitän päivittäin kasvoille öljyä, jota tietty menee myös ripsiin, joten voin väittää senkin vaikuttaneen ripsien kuntoon! Lisäksi vielä hyvä ripsiväri ja tuo oma levitystyylini, niin hyvä tulos on taattu! 😉

Aurinkopuuterin sävy oli myös todella luonnollinen ja tuo mattaversio onkin hyvä löytö semmoiselle, joka haluaa bronzerin ilman hileblingiä!
Ja vaikka itse sanonkin, niin tällä tuli kyllä aivan superhienot ripset!! Pari viikkoa sitten väitin, ettei mikään ripsari pärjää sille Sensain volumisoivalle, mutta kyllä niitä upeita tuloksia saa näköjään alle 4 e tuotteellakin. Mutta oikeasti tulos on kyllä rehellisyyden nimissä huomattavasti täydellisempi kun monilla yli 25e ripsareilla, uskokaa! Mistään tuotteesta ei tähän mennessä kyllä tosiaan ole mitään huonoa sanottavaa, parin tuotteen kohdalla oli listattu tuolla ylempänä pieniä miinuspuolia, mutta niitähän löytyy kaikista tuotteista ja jos nyt vaikka ripsari maksaa 3,50 euroa niin en kyllä valita siitä, että joudun käyttämään sen puhdistukseen 15 sek enemmän aikaa iltaisin.
Essenceä myyvät esimerkiksi Tokmanni, Halpa-halli, Minimani, Citymarket ja netissä löytyy valikoimaa Pretty.fi:ltä täältä!

Voin äärimmäisen lämpimästi suositella näitä!! Kiinnostaisi myös kuulla, onko teillä vinkata jotain omia suosikkejanne essencen tuotteista? Ajattelin ensi viikolla testata myös merkin kehuttuja kynsilakkoja, joten stay tuned! 
Tuotteet saatu. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Alle vitosen budjettimeikeistä tehty meikkilook + pitkien ripsieni salaisuus”

  1. Hei! Minkä sävyinen/niminen tuo huulipuna on? Aivan ihana sävy! Yritän juuri tuollaista etsiskellä itselleni 🙂

  2. Itselläni se Essencen ripsiväri, joka punaisessa "putkilossa". Ihan luottoripsari ja just sopiva hoitovapaalla olevan äidin budjetille! Pesee mennen tullen monta kertaa kalliimmat ripsivärit! Ton ripsarilöydön myötä oon siirtynyt myös Essencen luomiväreihin, huulikiiltoihin ja puuteriin. Harmi vaan kun mun suosikkihuulikillon sävy niiltä poistui just valikoimista.

    1. Ehdottomasti kyllä pesevät monet kalliimmat!! Ja nuo muutkin tuotteet on yllättävän hyviä. Toivottavasti sun lempparisävy palaisi valikoimiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.