Sunnuntain höpinät + viikonlopun kuulumisia

Hello! Pitkään aikaan en ole muuten tehnyt throwback-postausta, mutta voisin taas jossain välissä ottaa viikonlopun jutuksi. Söin eilen muuten semmoiset herkkuähkyt, ettei mitään rajaa 😀 Eilinen oli kyllä muutenkin mahtava päivä, olen nimittäin nyt pari viikkoa ollut ihan ennätyspaljon vauvan kanssa tai siis en ole nyt lähiviikkoina kamalasti käynyt missään ilman tätä. Sehän nyt on tietysti varsin normaalia olla vauvansa kanssa, mutta useimmiten kun olen käynyt viikon aikana kerran-pari esimerkiksi lenkillä ilman pikkuista. Nyt onkin ollut kaikenlaista kiirettä ja ollaan oltu pienen kanssa ihan together 🙂

Eilen olikin sitten ennätyspäivä kun pääsin yksin salille, illan suussa Bixun kanssa kahdestaan 6km juoksulenkille ja vielä illalla saunaankin yksinäni kun jaettiin meidän saunavuoro Tommin kanssa niin, että kummatkin ehtivät piipahtaa. Olipas hauska levittää kasvonaamio ja heittää hiusnaamio päähän! Enää pari kuukautta, niin saunotaan siellä omassa saunassa. En ole ikinä nimittäin asunut kämpässä jossa olisi oma sauna, jossei siis lasketa lapsuutta tai nuoruutta.

Kyllä sitä ihmeesti saa ajatuksia kokoon kun edes muutaman viikon välein saa sen muutaman tunnin omille ajatuksilleen. En ollut käynyt kunnon juoksulenkillä Portugalin jälkeen ja tuntuipa superhyvältä! Saa nähdä jos myös tänään innostuisi lähtemään juoksemaan. Tuolla on nyt ollut aivan optimaalinen juoksukeli kun ei ole vielä pakkasta, että ottaisi keuhkoihin, mutta semmoinen kivan hapekas kuitenkin.

Tuosta uudesta toppiksesta muuten tuli Snapissä hurjasti kyselyitä. Nyt olen sitä muutaman kerran käyttänyt ja aivan huippuostos kyllä! Tarkoitushan oli ostaa talveksi joku vähän sporttisempi toppis, jolla voi liikkua ”tyylikkäästi” palelematta ja sitten muutenkin käyttää pakkasilla jos lähtee asioille tai muuta, näyttämättä siis miltään perinteiseltä tuulipukukansalaiselta. Ainakaan toivottavasti en näytä :’D Vielä ei ole ehkä ihan tarpeeksi kylmä keli tuolle, mutta eipä se päällä ole kyllä hiostanutkaan.
Kyseinen takki on siis viime viikonloppuna tilaamani Peak Performancen Frost Down jacket. Sportamorella on taas joku -25% takkiale ja tuo oma takkini, sekä lähestulkoon kaikki muutkin Peakin takit ovat tuossa alessa vielä huomiseen saakka. Löytyvät täältä. Suosittelen kyllä tosi lämpimästi ja siis kirjaimellisesti on kyllä lämmin takki! Alen myötä tuosta uutuustakista lähtee hinnasta 100e pois. Tuossa -25% kamppiksessa on alessa hurjasti takkeja myös muilta merkeiltä, ei vain Peakilta.

Tässäpä mun herkkupläjäystä, huhhuh! Jos on valittava Fazerin levyistä joku lemppari perinteisen sinisen lisäksi, on se ehdottomasti hasselpähkinä. Niiiin hyvääää! Joskus tässä taannoin ostin ihan vaan huvikseen testiin Maraboun vastaavan ja ei se kyllä ehkä ole yhtä hyvä. Tiedättekö kun joskus tulee pohdittua Fazerin ja Maraboun suklaiden välillä, että kumpi on parempi. Tosi vaikea valinta oikeasti, koska ovathan ne melko erilaisia ja kummatkin hyviä, mutta kyllä se Fazer ehkä vie voiton! Mikäs on teidän mielipide? 😀
Mielenkiinnolla testailin tänä syksynä noita Estrellan sadonkorjuusipsejä ja vaikka nuo ovatkin kivaa vaihtelua sipsivalikoimaan, niin ei kyllä mene jatkoon. Jotenkin kanttarelli ei ehkä sovi sipseihin ja se toinen, karhunlaukka oli myös vähän vaisu. Vuosi toisensa jälkeen jaksan myös ihmetellä, että mikä siinä on kun jokaiseen uuteen makuun täytyy tunkea se kermaviili! Hemmetti! Jos tulee myyntiin joku uusi ja muuten kiinnostava maku niin se on tietty aina pilattu tuolla sourcreamillä. Eikö suomalaiset muka suostu syömään kun ainoastaan sourcream-sipsejä?? Mun mielestä parhaat sipsit löytyy edelleenkin Rainbowlta 😉 Jos bongaatte kaupasta tuota Suomen jäätelön pistaasijäätelöä, niin ostakaa! Aivan superhyvääääääää! Jouduin tyytymään tuohon mustikkaan kun pistaasia ei ollut, mutta kokeilkaa oikeasti jos bongaatte.
Ja loppuun hehkeä pupukuva 😀

Tätä filteriä enempää ei ollut Halloweeniä mun viikonlopussa 😀
Ja hei! Muistakaa, että vielä tämä päivä ja huominen aikaa hyödyntää tuo Yves Rocherin Halloween-kamppis. Tilatessa yli 9,90 eurolla lähtee ostoskoriin ensimmäiseksi klikattu tuote siis tilaajalahjaksi koodilla TREAT16. Kannattaa ihmeessä hyödyntää!

Yvesille pääset tästä!
Rentouttavaa sunnuntaita!! <3

Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Sunnuntain höpinät + viikonlopun kuulumisia”

  1. Mä ostin itselleni aiemmin syksyllä Peakin Helium -toppiksen ja se on aivan huippu! Ajattelin sen juuri sellaiseksi sporttisemmaksi takiksi, mutta varsin usein se on valikoitunut päälleni asun kuin asun yhteydessä :))

    1. Mun piti myös toissasyksynä ostaa se Helium, se on tosi kiva! Yllättävää tosiaan kuinka siihen sitten koukuttuu mukavuudenhaluisena, eikä enää muita tahtoisi käyttää ;D

  2. Luin jostain että Fazer käyttää aitoa maitoa suklaissaan, ei siis maitojauhetta vaan ihan "aitoa maitoa", en ihan tarkasti muista että minkälaista maitoa mutta kuulemma se ero on tossa maidossa. Marabousta en tiedä käyttääkö maitojauhetta vai mitä mutta artikkelissa väitettiin eron olevan Fazerin suklaissa vs. muut niin juuri tuo maito. Maraboun pähkinäsuklaa on kyllä musta myös aika hyvää. Paras on myös Kindersuklaa 😛 Vaikka ei noita suklaita nyt niin paljon tule edes syötyä mutta aina joskus pakko herkutella.

    1. Aijaa, tästäpä opittiin uutta! On se maraboun suklaa kyllä myös ihan superhyvää, ei sillä 🙂 Ja kinder on myös aivan super 😛

  3. Ihana toppis! Oli pakko tulla kommentoimaan, kun äsken selasin tota postausta ja katoin nopeesti tota sipsikuvaa. Luin siitä sipsipussin kyljestä "perunalastuja huostaanotetuista perunoista" ja ihmettelin että no jopas on 😀 Oon selkeesti ollu liikaa töissä. Äkkiä lomalle!!

    Jii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.