Kauluspaitailua ja ajatuksia unelmaopinnoista

Luulin jotenkin, että kelloja oli siirretty sillä aikaa kun oltiin Portugalissa, mutta ei sitten vissiinkään. Tänään herättiin jo kuudelta tuon ”aikaeron” vuoksi, joten semmoista tänne! Vietettiin eilen kunnon laiskapäivää ja haettiin illalla pizzat kun ei jaksanut enää alkaa kokkailemaan. Käytiin myös meidän uudella kämpällä tekemässä vähän mittauksia keittiön ja kaappien suhteen, joten toivottavasti lähtee nyt pikkuhiljaa keittiösuunnitelmat etenemään! Edes sillä, että saadaan päätettyä että uusimmeko pelkät kaappien ovet (ja tietty lisäksi tasot+kodinkoneet) vai pistetäänkö koko hökötys uusiksi. Jotenkin olisi ihanaa jyrätä se 15v vanha keittiö maan tasalle ja tehdä vaan kokonaan uusiksi. Saisi ainakin tismalleen semmoisen kun haluaisi, tietty sekin on sitten vähän kustannuskysymys! Kun tarkoitus olisi fiksata muutakin kun keittiö. Mutta sitten siitäkin tietää enemmän kun saadaan vähän kustannusarvioita kasaan 🙂

Kamala stressi koko ajan siitä remontista. Varsinkin kun en itse tosiaankaan ymmärrä remonttien päälle, joten ainoa asia jota itse osaan tämän koko homman tiimoilta tehdä on suunnilleen etsiä googlesta tietoa, että millainen keittiö, millaiset kaiteet portaisiin, millaiset portaat ja osoitella kuvista, että tuo pois, tuo jää. Pelottaa, että lopputulos on aivan karsea 😀 Remppa muutenkin nyt vissiin alkaa suunnilleen samoihin aikoihin kun muutetaan tavarat, joten voipi olla että tulee pojan kanssa eteen joku päivä Tukholmassa-risteily siksi aikaa niin ollaan ainakin pari päivää remontin jaloista pois. Muutaman viikon päästähän tässä voi alkaa jo pakkailemaankin!

Nyt on kaivettu varaston perukoilta myös tuo mun talven lempparitakki. Pörrötakki on ostettu viime syksynä H&M:ltä ja sinne mahtui hyvin muuten mun jättivatsa koko viime talven! Ihanaa ettei tarvinnut ostaa erikseen mitään äitiystakkia.. Ihan superhyvä ostos kyllä tuo takki, oli nimittäin sopivan lämmin ihan läpi talven. Tuohon on jotenkin niin helppo ja turvallista kääriytyä.
En muuten millään jaksaisi näitä hämäriä päiviä kun ei meinaa valo riittää kuviin vaikka ulkona kuvaisi!! Ihan superturhauttavaa ja välillä on semmoisia päiviä kun tekisi mieli paiskata tuo Olympus seinään,  vaikkei pimeys nyt tietty sen kameran syy olekaan.. Varmaan jo se paremman objektiivin hankinta auttaisi asiaan ellen nyt jostain syystä vaan osta kokonaan uutta kameraa. Jotenkin tuon PEN:in kanssa on ollut harmia alusta asti, ihme kosketushäiriötä sun muuta. Mun ystävällä juuri hajosi ammattitason roiskeenkestävä Olympus sillä, että siihen tippui tippa kahvia 😀 
Tuo E-PL 5 on kyllä ollut tosi hyvä semmoiseen peruskuvaukseen lomalla ja tänne niin kauan kun riittää valoa, mutta onhan se nyt tosiasia ettei tuommoiselta vajaan 500 euron kameralta nyt liikoja voi odottaa ottaen huomioon olosuhteet. Kamerat kun kehittyy jatkuvasti ja tuollakin alkaa olla ikää 4v. En tosiaan tiedä saisiko sillä uudella objektiivilla tilannetta jonkin verran pelastettua! Olisi kurja toisaalta ostaa kallis objektiivi vain todetakseen olleen täysin turhaa 😀 Jonkin verran on tullut lähiaikoina niitä kameratarjouksia tiirailtua kyllä sillä silmällä! Tällä hetkellä ykkösvalinta on vanha tuttu Canon.

Näillä releillä käytiin viime viikolla piipahtamassa pressipäivillä. En voi uskoa, että mulla mahtuu jalkaan nuo vahapintaiset mustat housut! Muistaakseni en saanut niitä jalkaan kunnolla edes ennen raskautta, se niistä herkkupäivistä sitten 😀

Arvatkaa muuten mitä! Löysin eilen unelmieni koulutusohjelman, nimittäin Helsinki Design Schoolin muotimarkkinoinnin 11kk kestävän yksityisen opinto-ohjelman. Tuo tähtää nimenomaan PR-puolelle ja tuumailin, että varsinkin kaupallisen amk-tutkinnon ja yleisesti 8 vuoden blogikokemuksen kanssa voisi olla sopiva lisätutkinto. En siis oikeasti voisi kuvitella tutkintoa, joka olisi enemmän oma juttuni ja oikeasti kiinnostaisi!! Miksen käynyt tuommoista jo vuosia sitten? 
Ainut vaan mikä kirpaisee, on tuo yli 3000 euron hinta tutkinnolle. Lisäksi tuo ei ihan nyt ensi keväänä tule varmaankaan kysymykseen kun olen vielä vauvan kanssa kotosalla, mutta ehkäpä sitten kevään jälkeen. Onko jollakulla tästä kokemusta tai tunteeko jonkun kuka noita Helsinki Design Schoolin opintoja on käynyt? Saakohan tuon ohjelman kautta oikeasti arvokasta kättä pidempää jos ala on ennestään jo jonkin verran tuttu? Noihin yksityisiin opintoihin ei ilmeisesti ole mahdollista Kelan opintotukea saada, mutta tietty varmasti sitten aikuiskoulutustukea kuitenkin. Myös Markkinointi Instituutin opintoja olen kurkkinut, mutta niilläkin on melko suuri hintalappu. Useimmilla kun varmaan työnantaja osallistuu opintoihin, niin ei ole niin väliä noilla kurssimaksuilla. 
Vielä täytyy kyllä säästellä, että raaskii noin suuren summan heittää koulutukseen. Tuollahan lähtisi jo sinne Tahitille luksuslomalle ;D Ne avoimen viestinnän opinnot ainakin ovat budjettivalinta noille opinnoille, mutta saahan sitä aina haaveilla! On se kumma kun monissa maissa saa maksaa lukuvuodesta viisinumeroisia lukuja ja täällä heti kitistään jos joutuu maksamaan mitään, haha! Olen kyllä ehdottomasti kyllä onnellinen, että on laadukkaan peruskoulutuksen lisäksi saanut myös ”ilmaisen” alemman korkeakoulututkinnon, harvemmin sitä pysähtyy miettimään kuinka arvokkaita juttuja nuo oikeasti on 🙂 
Kuten olen täällä moneen otteeseen sanonutkin, niin tähän asti on tuo käytännönläheinen tradetutkinto ollut ainoastaan eduksi omalla urallani, että siltä kantilta en voi kyllä mennä sanomaan että kaduttaisi valinta opintojen suhteen. Vaikka nyt jälkeenpäin niitä kurssivalintoja vähän muuttaisikin. Ennen tradenomiopintojahan opiskelin vuoden kuluttajarestonomiksi, mutta Jamkin maralla ei kyllä jotenkin hommat pelanneet, niin siirryin uuden haun kautta liiketalouden puolelle. Johan alkoi opinnot kiinnostaa aivan eri tavalla!  Olisipa hauska tietää missä olisin nyt, jos olisin käynyt restonomiopinnot loppuun. 
Useimmat yhdistät restonomin tutkinnon aina ravintola-alaan, vaikkei useimmilla restonomi-tutkinnoilla ole sen kanssa välttämättä mitään tekemistä! Itseäni ei kyllä sinne alalle kovin helpolla saisi, joitain harjoitteluita tullut tehtyä hotellissa ja ravintoloissa ja ei kyllä ole oma juttuni. Onpahan sekin kuitenkin plussaa, että on itsekin tullut tehtyä monentyyppistä hommaa ravintolaharkoista, Gina Tricotista ja Glitteristä sun muista aina pankkiin ja vakuutusyhtiöön saakka, työkokemus on nimittäin aina plussaa, oli ala mikä tahansa! Jossei jää muuta käteen, niin ainakin varma tieto siitä, että joku ei ainakaan ole se oma unelmajuttu. Lisäksi on saanut lukuisia ihania läheisiä ystäviä juuri töiden kautta 🙂

idiines

En olekaan ehtinyt vielä esittelemään mun uusia tennareita! Laitan tällä viikolla niistä myös parempaa kuvaa, mutta etsiskelin vanhojen Conssien tilalle jotain samantyylisiä, mutta eri merkiltä ja löysin Junkyardilta nuo puuterinroosat Vansit. Ovat nyt alessa täällä jos kiinnostaa. Ihan superkivat!! 🙂 Aluksi piti laittaa jalkaan mun Acnen Cypressit, mutta mua ahdistaa kulkea koroilla jos joutuu kantamaan vauvaa. Kokoajan pelkää kompastuvansa johonkin.
Tämä asu on muuten yksi mun muinaisten työasujen lemppareita. En ole pitänyt tuota Ralph Laurenin kauluspaitaa varmaan yli 1,5 vuoteen! Muistan kun jahtasin tuota Jenkeistä joskus kissojen ja koirien kanssa kun halusin juuri tosi slim fit-kauluspaidan valkoisena. Ralph Laureniltahan löytyy Suomenkin verkkokaupoista tuota vaikka millaisena, tuo omani on ostettu RL:n liikkeestä Rodeo Drivelta. Ihan kamala Kalifornia-kuume muuten.. Ei varmasti yllätä ;D

Takki (eka kuva), H&M
Laukku,  Balenciaga
Housut, Gina Tricot
Kauluspaita, Polo Ralph Lauren täältä
Tennarit, Vans täältä

Olipas aikamoiset jorinat! Nyt niiden kotihommien kimppuun, bebe juuri vetää aamupäivän sikeitä. Saako seuraavaa lomaa alkaa odottamaan jo siinä vaiheessa kun siihen on 3kk jäljellä? ;D

Tsemppiä maanantain selättämiseen! 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Kauluspaitailua ja ajatuksia unelmaopinnoista”

  1. Tosi hyvältä näyttää tennarit ja kauluspaita yhdessä! Ihana asu 🙂
    Ja noista matkajutuista tulikin mieleen, et olis kiva jos tekisit jonkun matkapostauksen! Lähinnä siis siitä mistä varaat majoitukset, ostat lennot jne.. kiinnostaisi lukea kun ite oon ollut vaan kaksi kertaa pakettimatkalla enkä sellaselle haluais lähteä enää 😀

    Ja nyt kun luen tätä mun kommenttia, niin tuli olo et oot jonkun tällasen varmaan joskus kirjoittanutkin.. enkä kyllä tiiä saiko tästä mun kommentista ees mitään selkoa 😀

    1. Mä en just nyt muista olitko just sinä vai joku muu joka sitä toivoi! Tein siis siitä ihan postauksen tai jonkun muun matkapostauksen yhteydessä siitä kirjoittelin, en nyt tosin onnistunut nopeasti sitä löytämään :/ Aika usein lentoihin käytetään Momondoa ja sitten majoituksiin esim booking.com jos meinaa hotellissa yöpyä, jos etsii sitten jotain ihan taloa tai asuntoa, niin googlaillaan vaan jotain "paikka x apartment/rentals" yms 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.