Yliluonnollisia juttuja, kynsiä ja bataattirandejen ohje

Tiistai on nykyään mun lemppari tv-päivä kun illalla tulee Ensitreffit alttarilla ja pääsee pötköttelemään sänkyyn tyynyjen sekaan, aivan parhautta! En ehkä pärjäisi enää ilman tv-sänky-yhteyttä. Mehän kytkettiin vasta alkuvuodesta toinen telkkari kiinni makkariin, toivottavasti saadaan myös uudessa kämpässä pikku-tv kytkettyä meidän yläkerran valtakuntaan ;D
Muistin illalla vielä mun viime viikon Fazerin jämät, jopas kelpasi mussuttaa. Muistan jo joskus ihan aikoja sitten kun kaikki parhaat telkkariohjelmat tuli juuri tiistaisin, en nyt muista tarkalleen muita kun X-filesin, joka tuli aina tiistaisin joskus 22.35. Se oli kyllä kaikista lempparein, aina ei tosin millään jaksanut sitä katsoa kokonaan vaan oli pakko nauhoittaa, VHS:lle! Olin tuolloin kylläkin siis ala-asteella, haha! Muutenkin olen miettinyt, että jos esimerkiksi Sinkkuelämää pyörii varmaan kymmenettä kertaa tv-uusinnassa alusta loppuun, miksei X-files voisi tehdä paluuta? Toisaalta olen nähnyt kaikki jaksot 2-3 kertaan, mutta kyllä ne ehdottomasti uppoaisi taas muutaman vuoden tauon jälkeen. Mulder on vaan niin paras.
Tämä seuraava juttu saattaa kuulostaa aivan älyttömältä, mutta kerronpa
silti! Mulla nimittäin tällä viikolla taas vaihteeksi alkoi
mietityttämään kaikenmaailman kummitusjutut, jossain määrin kun
niihin uskon ja parapsykologia on muutenkin varsin mielenkiintoinen aihe.
Vähän sama juttu niiden tarot-juttujen kanssa, muistatte ehkä kun
postasin kokemuksia joskus elämäni ensimmäisestä tarot-”ennustuksesta”, joka teki kyllä suuren vaikutuksen. Mun työkaveri on kova kertomaan kaikenlaisia kummitusjuttuja ja tässä parin vuoden aikana olen niiden vuoksi menettänyt useat yöunetkin kun olen jäänyt öisin pyörimään sänkyyn kun ei saa unta kun ”pelottaa”. Hahha! Se on kaikkein pahin jos toinen on jo nukahtanut ja on ainut hereillä ahdistavan tunteen kanssa, yäk. Tiedän, että olen vähän hassu näiden juttujen kanssa, mutta koittakaa kestää 😀

Siitä asti kun jäin huhtikuussa äitiyslomalle, aloin kiinnittää huomiota erääseen asiaan. Nimittäin tiettyyn kellonaikaan, joka tuntui jotenkin toistuvan kokoajan. Aina kun päivisin katsoin kelloa, oli se tuon tietyn verran, minuutilleen! Aina kun tuli semmoinen fiilis, että nyt lähdetään koirien kanssa ulos ja katsoin kelloa, oli se minuutilleen aina ajan x. Enkä edes kuitenkaan jatkuvasti katso sitä kelloa.. Tuo tietty tarkka aika on seurannut mun arkea nyt jo yli puoli vuotta. Ainakin pari kertaa viikossa kun päätän katsoa kelloa, on se iltapäivällä minuutilleen tasan tuon tietyn. Keväällä tuo toistui jo niin usein, että aloin ensimmäistä kertaa pähkäillä mitä tuo tarkoittaa. Ensin olin varma, että se ennustaa vauvan syntymäkellonaikaa. Kun se tuli kumottua, en enää sitten keksinytkään mitä tuo kellonaika meinaa. Usein törmään tuohon minuutintarkkaan lukuun juuri täällä kotona, en itseasiassa muista onko luku seurannut muuallekin.

Maanantaina
hääräilin kuitenkin iltapäivästä vauvan kanssa, enkä ollut aikoihin
katsonut kelloa kunnes yhtäkkiä tuli outo olo, että nyt kello on aivan
varmasti tuon tietyn ajan klo 14 jälkeen. Avasin läppärin luukun ja
katsoin kelloa, jolloin seuraava minuutti löi juuri kelloon ja huomasin,
että läppäriä avatessa ja tuon tunteen iskiessä kello oli oikeasti
ollut tuon ajan!!! Menin jotenkin aivan pois tolaltani, enkä uskaltanut
alkaa esimerkiksi tutkimaan noita numeroita, että onko niillä joku
tarkoitus. Miettikääs nyt omalla kohdallanne vastaavanlaisessa
tilanteessa kun selviäisi jotain karmeaa noiden numeroiden takaa, eipä
siinä varmasti hetkeen nukuttaisi öisin 😀 Mun ystävä kuitenkin
loppupeleissä oli googlettanut nuo numerot ja numerologia kertoo niistä
pelkkiä hyviä juttuja. Sen verran tutkin, että noiden lukujen takana on
mm. jotain muutokseen liittyvää, kannustetaan siirtymään uusiin
haasteisiin elämässä ja myös tietynlaista muutokseen liittyvää, ne
kävivät kyllä järkeen tässä elämäntilanteessa! Huhheijaa! Löysin myös
muita ihmisiä, keillä nuo samat numerot tulevat säännöllisesti vastaan
kaikkialla.

Ja siis tietysti tiedän itsekin, että mitä ilmeisemmin tässäkin on kysymys aivan puhtaasta sattumasta tai sitten ihmiskeho vaan toimii niin kummallisella tavalla, että on pinttynyt kellontarkasti jonkin tietyn asian tekemiseen tiettyyn aikaan, kuten että katson kelloa aina vaistomaisesti tiettyyn aikaan. Toisaalta, kelloja juuri siirrettiin, joten en tiedä selittääkö sekään! Mutta oli syy mikä tahansa, täytyy alkaa katsoa sitä kelloa vähän vähemmän ja kiinnittää enemmän huomiota, että jatkuuko noiden numeroiden vilkkuminen!

Toinen
ystävä taas vinkkasi laittamaan lottoa vetämään noilla numeroilla ja
niinpäs teinkin. Siirsin nimittäin maanantaina 10e sinne mun
pahamaineiselle veikkaustilille ja laitoin ihan jo useamman rivin
vetämään! Siksi en halua noita numeroita kertoa, saa nähdä olenko
miljonääri viikonloppuna. Hahah! Mietin jo aamulla, että mitä kaikkea
tekisinkään jos voittaisin lotossa. Ihan siis huvikseni, tuskin mitään
voittoa oikeasti on tulossa, mutta hauska odottaa. Eilen ei tuo
kellonaika tullutkaan sitten vastaan, toivottavasti se on enne siitä,
että nyt kun lottorivi on laitettu vetämään, ei enää tarvitse
muistutella numeroista 😀

Ja asiasta aivan kukkaruukkuun! Testailin joku aika taaksepäin noita Yves Rocherin syksyn uutuuslakkoja, ihan superkivat sävyt. Tuo pigmentti tuli yhdellä levityskerralla ja myös pysyvyys on näissä aivan omaa luokkaansa. Olen kehunut YR:n lakkoja sata kertaa, mutta ne nyt vaan on hyviä! Tuo vihreä on sävy La Gacilly (löytyy täältä) ja ruskan punertava takana Rouge érable (löytyy täältä). Ihanat syyssävyt 🙂

Mulla iski pari viikkoa sitten yhtäkkiä aivan yhtäkkiä kamala himo bataattiranuihin! Olihan niitä sitten saatava heti paikalla. Bataattirandet on kyllä niiin hyviääääää… 

Maailman yksinkertainen ohjehan kuuluu näin: 
Bataatti pilkotaan pitkiksi, n. 1cm paksuisiksi tikuiksi. Tämän jälkeen pyöritellään öljyssä, suolassa ja pippurissa tai vaihtoehtoisesti muussa mieleisessä mausteessa. Tikut pellille ja paistetaan uunissa 200-225c noin 30-40min, uunista riippuen. Usein sen kyllä näkee kun alkavat olla paistuneen näköisiä ja aavistuksen rapsakoita.
Sitten vaan nauttimaan! Esimerkiksi joku kermaviilidippihän sopii näiden kanssa erinomaisesti tai sitten tavallisten ranskalaisten sijaan lisukkeena burgerille tms 🙂

Melkoisen sekava postaus kun tuli juttua yliluonnollisesta, kynsistä ja vielä ruokaohjettakin. Semmoista! Nyt tuijottamaan tuota lumisadetta ikkunasta 😀 
Sisältää kaupallisia linkkejä.

8 vastausta artikkeliin “Yliluonnollisia juttuja, kynsiä ja bataattirandejen ohje”

  1. Ihana 😀 Mulla oli sama juttu, heräsin monena yönä minuutilleen samaan aikaan ja mietin myös mistä johtuu, mutten keksinyt mitään järkevää selitystä (esim. hesarinjakaja ei voinut olla koska ei edes tule hesaria ja postia ei jaeta luukkuun vaan laatikkoon kauas ovesta..) Tätä kesti tovin ja sitten se taas jäi.. Silloin mietin ihan samoja asioita ja karmastutti vielä enemmän se, että kyseessä oli yö! 😀 PS. Bataattiranet, ah! <3

    1. Hui! Olisin varmaan saanut sydärin jos tuo olisi öisin toistunut! 😀 Kerro mulle jos tuo kellonaika palaa. Mä mietin jo, että joku entinen asukas on kuollut tänne asuntoon juuri tuohon tiettyyn aikaan. Saa nähdä jääkö mullakin jossain vaiheessa lopullisesti pois tuo numeroiden piina ;D

  2. Mä katon FRII-kanavalta monesti klo 21.30 Haunted, aika pelottavaa!
    Viimes eilen oli nii karmee että piti jättää yövalo päälle.. 😀

    1. Oon muuten joskus meinannut katsoa sitä 😀 oon nykyään niin säikky jotenkin, että yöunet menee ihan pienestäkin. Ennen katsoi ihan huoletta ihan mitä vaan! Mäkin varmaan joutuisin jättämään kuule valon päälle, varsinkin jos yksin nukkuisi 😀

  3. Haha, mulla on kans toi numero juttu. Mulla se tapahtuu iltasin ja näyttää mun syntymäpäivän ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.