Tyttöjen tennarit

Meidän remppajutut ja varsinkin keittiöasia on vihdoinkin edennyt! Suunnitelma tosin elänyt tässä matkan varrella reippaasti, mutta sinnepäin kuitenkin kun alunperin suunniteltiin. Varmaan vielä tällä viikolla saadaan kaikki lyötyä lukkoon keittiön suhteen ja lopullinen suunnitelmakin käteen, tulen sitten tänne raportoimaan asiasta. Valkoinen ihana keittiö meille jokatapauksessa tulee 🙂

Heti vähän helpottuneempi olo koko projektin suhteen kun on saanut asioihin edes jotain tolkkua! Se tunne on kyllä karsea kun pääsee suunnittelun makuun ja tekisi mieli samaan syssyyn uusia kylppäri ja suurinpiirtein kaikki muukin. Onneksi tässä nyt ei tosissaan mitään miljoonabudjettia ole, joten näihin tiettyihin raameihin on tyydyttävä. Remppajuttuja kuitenkin myöhemmin lisää.

Uudet Vansit vilahtivatkin jo aikaisemmassa asupostauksessa, mutta täältä pesee niistä parempaakin kuvaa. Olen jotenkin lopen kyllästynyt nykyään Converseihin enkä ole niitä ihan kamalan aktiivisesti käyttänyt varmaan vuosien 2012-2013 jälkeen, välillä kuitenkin. Eikös se Conssibuumi ole muutenkin laantunut jo ajat sitten? 😀 Hakusessa oli kuitenkin kaikkien mun supersporttisten mammalenkkareiden ohelle myös jotkut nahkaiset ”ei-lenkkarit” ja tilasin pienen pohdinnan jälkeen nuo Vansit! 

Mun mielestä tuo puuterinen sävy on ihana. Siistit, tyttömäiset, mutta kuitenkin sopivan rennot. Muutenkin vähän erilaiset kun kaikki ne ihan perus Niket (joita omasta kenkähyllystäkin löytyy tällä hetkellä aikas monet..). Vansejä en itseasiassa ole koskaan omistanutkaan 🙂 Malli on Sk8-Hi Slim cutout.

Tiedättekö muuten kun sitä aina vuosi toisensa jälkeen naureskelee sitä kuinka ensilumi ja talvi ylinpäänsä yllättää aina suomalaiset. Täällä kun onkin niin yllätys, että sitä lunta tosiaan saattaa jo marraskuussa tulla. NOT. Tänä vuonna en kyllä ollut oikeastaan ehtinyt uhrata koko ensilumelle ajatusta, saati sitten perehtyä sääennustuksiin, joten kyllä se vähän kyllä yllätti että eilen olikin jo valkea maa. Varsinkin kun oltiin viime vuonna koko marraskuu (eli koko vuoden synkin ja ankein kuukausi) Indonesiassa paossa pimeyttä, joten ei ole mitään hajua milloin ensilumi silloin satoi. Kyllä sitä eilen kieltämättä toivoi olevansa jossain muualla kun lykkäsi UGGsit loskassa tuolla lastenvaunuja matkalla keskustaan asioille 😀
Juuri se pimeys, sade ja loska on ehdottomasti ne pahimmat ankeuttajat! Sitten kun on se muutama aste pakkasta, optimaaliset UGG-kelit ja huomattavasti valoisampaa lumen ansiosta, niin kyllä kelpaa. Itseasiassa nytkin on jo superpaljon valoisampaa aamuisin kun on lumi maassa. Niitä aurinkoisia pakkaspäiviä odotellen. Tänään on kai luvattu vähän aurinkoa! Jos saan päättää vesisateen ja pimeyden tai sitten lumen ja pakkasen välillä, niin lumi ja pakkanen ehdottomasti.

Nämä ovat kyllä ehdottomasti tyttöjen tennarit, roosaa ja kultaa! Tilasin omani siis Junkyardilta, jossa nuo ovat juuri nyt tarjouksessa ja löytyvät täältä. Junkyardilla on tosi usein erilaisia alekamppiksia esimerkiksi juuri tennareista ja usein menen aina ensin katsomaan sieltä jos jotain tarvitsen. 
Myöhemmin tällä viikolla tulossa vielä meikkijutskia! Vieläkään en ole ehtinyt niitä essencen kynsilakkoja testailemaan, mutta tänään (taas vaihteeksi :D) olisi tarkoitus. Tuumailen juuri, että pitäiskö pitää välipäivä treeneistä. Eilen tuli juostua vaan matolla reilu 6km ja sitten vähän jalkoja jumppapallon kanssa, mutta tänään sitä ei kertakaikkiaan huvittaisi muuta kun pötkötellä. Eikä se kyllä väärin ole! Välillä on ihana pitää semmoisia löllöilypäiviä. Tiedättekö kuinka outoa on pitää blogia kun oikeastaan koskaan ei ole virallista vapaapäivää. Harvemmin nimittäin tulee vietettyä päiviä jolloin ei edes jotain tämän eteen tekisi, siirtäisi kuvia tai vastailisi kommentteihin, ellei varsinaisesti julkaise postauksia.  Kyllä sitä päivittäin uppoaa useita tunteja blogijuttuihin kun alkaa miettimään. Eipä ihme, että mulla on aina niin kova kiire. Omapa on valintani!
 Voisin tänään vaikka salin sijaan olla täysin mamma ja virkata kaikessa rauhassa semmoisen korin ontelokuteesta ;D

Sisältää kaupallisia linkkejä.

3 vastausta artikkeliin “Tyttöjen tennarit”

  1. Itseäni naurattaa, kun lumen satamisestakin tehdään nykyään joku show 😀 Suomessa on aina ollut talvi, niin jokseenkin noloa kun lööpit kirjoittaa kuin olisi joku suuremman luokan ihme, kun tulee lunta. Itse en ennen niin tykännyt talvesta, mutta on kyllä nykyään kivaa kun on lunta kun on nähnyt mustia talvia pari putkeen.

    1. Totta se on! Aina se tulee yllätyksenä 🙂 Tosin säästä nyt on niin helppo turista, niin tulee itsekin aina siitä täälläkin päiviteltyä! Ehdottomasti ennemmin lumi kun musta talvi.

  2. Itse olen sitä mieltä, että Converset ei mene koskaan pois muodista. 😉

    Täälläpäin Satakuntaa on vielä musta maa, mutta saa puolestani vielä ollakin; mulla kun on autossa vielä kesärenkaat. 😀 Viikonlopun jälkeen saa sitten tulla lunta vaikka oikein olan takaa, koska toivon mukaan silloin on talvirenkaat alla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.