Voiko paras kynsilakka maksaa alle 2 euroa?

Lupasin tällä viikolla testailla niitä essencen kynsilakkoja ja nyt ollaankin neljättä päivää noilla alle kahden euron lakoilla. Oikeasti, miettikää että alle kahdella eurolla saa kynsilakan. Whaat!!? Aiempi postaukseni essencen meikeistä löytyy täältä ja ainakin kävijämäärien perusteella se kiinnosti kovasti. Toivottavasti joku rohkaistuu tämänkin postauksen siivittämänä essencen kynsilakkahyllylle. Näitä on muuten sanottu Essien lakkojen budjettiversioksi. Mutta onko parin euron lakka oikeasti hyvä ja kestävä?

Hinnan lisäksi saavat essencen lakat ehdottomasti pisteitä todella laajasta sävyvalikoimasta, sitä nimittäin riittää aivan laidasta laitaan ja ihan varmasti jokaiselle mieluisa sävy.

Lähiaikoina olen viimeinkin todennut, että avain kestävään lakkaukseen on se yksi ainoa kerros. Silloin ei lakkaus lähde yhtä helposti lohkeilemaan. Siihen tietty vaaditaan lakka, jolla saa hyvin pigmenttiä jo yhdellä ainoalla lakkauksella ja tämä lakka ainakin on semmoinen!

Itselläni lähti tällä viikolla kynsiin tuo tummahko ”maksamakkarasävy” (:D) free hugs. Nykyään varmaan jokainen myytävä kynsilakka on varustettu ”gel finish”-maininnalla ja mainostetaan geelilakan tyyppisenä,  sitä en kyllä osaa sanoa onko kaikissa geelilakoissa oikeasti mitään eroa aiempiin versioihin vai onko tuo geelihömpötys vaan markkinointikikkaa, mutta oli miten oli. Tämä nimittäin oikeasti kestää kynsissä! 
Tähän mennessä ehkä parhain kestävyys, mihin olen lakoissa törmännyt on ollut Yves Rocherilla ja tällä. Aivan heittämällä! Myös Avon pääsee palkintosijoille. Tämä essence saattaa jopa päästä parhaimmalle sijalle kestävyyden suhteen. Itselläni nimittäin kestää lakka kun lakka yleensä enintään kaksi päivää siistinä, kolmantena päivänä voi jo havaita selkeitä lohkeamia. Tuo on kuitenkin säilynyt kynsissä nyt jo neljä päivää lähes moitteettomassa kunnossa. En voi uskoa 😀

Muita talveen sopivia kivoja sävyjä on esimerkiksi tuo nude candy love ja marjapuuroon taittuva love me like you do. Ensi viikolla ajattelin kyllä uhmata tätä talvea ja lakata varpaankynnet barbiepinkillä 😀

Ja essenceltähän löytyy myös hoitolakkoja vaikka millä mitalla. Jos nuo geelilakat maksavat 1,99e, ovat nämä hoitolakat- ja tipat suunnilleen 2,50 euron luokkaa eli ei myöskään hinnalla pilattuja!

Esimerkiksi nuo kynsien kasvua kiihdyttävät ja kynsiä vahvistavat tipat maksavat sen 2,50e ja tuotetta löytyy esimerkiksi Pretty.fi:n valikoimista täältä 🙂 Hoitolakkavalikoimasta löytyy kynsiöljyjä, vahvistavia lakkoja, kynnen kovettajia ja vaikka mitä muuta!

Näitä lakkoja voin kyllä ehdottomasti suositella! Ovatpa vielä jokaisen kukkarolle sopiva hankinta 🙂 

Tuotteet saatu blogin kautta. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.