Zalandon talvilämmikkeitä

Päädyin taas viikonloppuna selailemaan Zalandon valikoimaa. Mulla on nimittäin Zalandon Cityshopper-alennus vielä käyttämättä ja olen vaaninut erästä pidempää takkia sillä silmällä jo jonkin aikaa. Vielä ei kyllä mieleistä väriä ole siitä saapunut valikoimiin, joten edelleen odotellaan.. Sillä välin voisikin taas vähän haahuilla tuolla nettikaupan puolella, esimerkiksi nyt vaikka takkivalikoiman keskellä 🙂
1. Tummanvihreä parkatakki Dorothy Perkins täältä 2. Harmaa toppatakki Replay täältä 3. Musta untuvatakki Canadian Classics täältä 4. Vaalea untuvatakki Canadian Classics täältä 5. Musta toppatakki Vero Moda täältä
Pitkä untsikka on talveksi siksi ehdoton valinta, että suojaa myös alaselkää paleltumiselta. Lyhyissä takeissa kun saattaa juuri selkää pilkottaa jos kurottautuu johonkin. Pitkä takki on myös aina vähemmän sporttinen eli paremmin arkeen sopiva kun lyhyemmät mallit 🙂
 1. Harmaa villakangastakki ONLY täältä 2. Beige villakangastakki Dorothy Perkins täältä 3. Villakangastakki Tommy Hilfiger täältä 4. Pitkä untuvatakki Vero Moda täältä 5. Villakangastakki Samsoe&Samsoe täältä
Tuo Samsoen villakangastakki nr.5 on IHANA !!! Meinasin jo klikata ostoskoriin, koska juurikin tuommoisen tarvitsisin, mutten vielä raaskinut! Olisi kerrankin tyylikkäänä talvella, melkein kaikki takit sitä H&M:n pörrötakkia lukuunottamatta ovat untuvatakkeja 😀
1. Neulepaita  mustana 100% kasmirvillaa Zalando essentials täältä 2. Neulepaita 100% kasmirvillaa Zalando essentials täältä 3. Korkeakauluksinen neulepaita Samsoe&Samsoe täältä 4. Collegepaita Nike täältä 5. Pooloneule Dorothy Perkins täältä 6. Pitsiselkäinen musta pörröneuletakki Molly Bracken täältä 7. Harmaa neuletakki Zalando essentials täältä

Nuo Zalando essentialsin neulepaidat olivat kyllä hyvä löytö! Materiaalina on 100% kasmirvilla ja hintaa tuolla huippumateriaalista tehdyllä neuleella on 75e! Ei mielestäni ollenkaan paha, ottaen huomioon materiaalin 🙂

Zalandolla oli myös jotain alejuttuja, esimerkiksi kaikki allaolevat nilkkurit ovat tarjouksessa, jopa -50% :

1. Mustat nilkkurit Esprit täältä 2. Konjakin väriset nilkkurit Dorothy Perkins täältä 3. Konjakin väriset nilkkurit Pier One täältä 4. Mustat nilkkurit Buffalo täältä 5. Mustat nilkkurit even&odd täältä

Lähiaikoina olen ihastunut Clusen kelloihin! Vähän vaihtelua niille perinteisille Korseille ja Marc Jacobseille. Tosi tyylikkäitä! Eivätkä muuten ihan Korsin hinnoissakaan, tuommoisen hinnat liikkuvat vähän alle 100e tietämillä. Zalandolta löytyy tosi kiva valikoima Clusea 🙂

1. Rosekultainen kello Cluse täältä 2. Nahkahihnainen kello Cluse täältä 3. Hopeinen kello Cluse täältä 4. Musta metallikello Cluse täältä 5. Hilehihnainen kello Topshop täältä 6. Nahkahihnainen kello Aldo täältä

Oliko joku näistä myös teidän lemppari? Omalla joululahjalistalla itselleni ehdottomasti ainakin se villakangastakki ja Cluse 😀

Zalandolle tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

5 vastausta artikkeliin “Zalandon talvilämmikkeitä”

  1. Hei, tilasin tuon kyseisen samsoen takin muutama viikko sitten itselleni. Noin viikon satunnaisen käytön jälkeen oli takki jo todella nukkaantunut ja ikävässä kunnossa..

    1. Ja siis jos joku nyt vaan meni toiseen väriin samasta tuotteesta, niin sitten vaan vaihtaa sen värin, helppoa 🙂 Tuo ei siis välttämättä aina anna tehdä sitä suoraa linkkiä just tiettyyn väriin niin siitä syystä voi heittää vaikka mustaan jos pitäisi harmaaseen. Valkkaa siitä oikeasta laidasta tuotetiedoista sitten toisen värin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.