Tiistain turinat ja snäppipläjäys

Huomenta! Nyt onkin sitten tullut kirjaimellisesti sitä lunta tupaan. Olin eilen koko päivän lähdössä asioille, mutta jotenkin tuo lumimyräkkä ei vaan jotenkin kovin paljoa houkutellut ja kököteltiin sitten kotona kaikkea muuta puuhaten. Mitenkään varsinaisesti tylsää meillä ei kyllä koskaan ole, nimittäin kaikenlaista puuhaa kotona on kyllä riittämiin. Eri asia sitten jaksaako tai ylinpäänsä saako kaikkea tehtyä. Sen jälkeen kun poika täytti 5kk, niin kaikenmaailman huutokohtaukset ovat lisääntyneet. En tiedä onko tuo nyt taas joku vaihe, täytyypi kysyä tällä viikolla neuvolasta. Hulinat ovat muuten kai nyt vähenemään päin, nyt muutama yö on taas nukuttu ihan hyvin ainakin sinne kolmeen tai neljään saakka 🙂
Vitsi mua jännittää nuo USA:n vaalit! Suoraan sanottuna en voi edes ymmärtää mihin tämä maailma on menossa, että ylinpäänsä on ehdolla Trumpin kaltainen ehdokas? Tai siis toisaalta jos miettii kuinka hullu tämä maailma nykyään on, niin en kyllän ihmettele. Jösses sentään, ei presidenttiys ole mitään viihdeshowta! Itse en henkilökohtaisesti kyllä ymmärrä, miksi joku äänestäisi Trumpia? En itse näe maailman vaikutusvaltaisimman maan presidenttinä tyyppiä, joka käyttäytyy kun 5v kakara ja haukkuu ihmisiä läskeiksi 😀 Aivan koomista! Kyllähän noista jutuista naurut saa, mutta toivottavasti se ei ole kenenkään peruste äänestää.

Tai siis onhan tämä tapaus ihan hyvä puhumaan, joten ehkä nuo Trump-propaganda sitten tehoaa semmoiseen joka uskoo kaiken kuulemansa eikä välttämättä ole kaikkien asioiden taustoista perillä. Ehkä Jenkeissä yritetään jotain meidän ”ison jytkyn” tyylistä täysin uutta linjaa politiikan suhteen, siitä ei kyllä ole varmuutta että tuo Trumpin tarjoama uusi suuntaus olisi se mitä nykypäivän USA oikeasti tarvitsee. Vielä keväällä olin sitä mieltä, ettei Trumpilla ole mitään saumaa, mutta kyllä niitä hulluja äänestäjiä aina löytyy ihan joka puolueesta, enkä enää kyllä ole varma mistään. Politiikka nyt kuitenkin on ikuinen väittelyn aihe, joten en viitsi tästä enempää paasata, oma mielipiteeni tietysti vain. Vähän pelottaa mihin tämä maailma menee, voitti sitten kumpi tahansa ehdokas. Pian sen kuitenkin näkee! Iik!

Salilla tuli eilen aamupäivästä kuitenkin käytyä. Vitsit meillä on mennyt salikeikat nyt vielä jopa paremmin kun poika on kasvanut, jaksaa nimittäin kiltisti vetää päikkäreitä tai muuten vaan ihmetellä kaikkea vaunuissa sillä aikaa kun treenaillaan. Kai se on jo tottunut siihen paikkaan näiden kuukausien jälkeen ja tietää missä ollaan 😀 Mun pitäisi taas jossain välissä tehdä päivitetty treenipostaus, treenit nimittäin etenee ja nyt pikkuhiljaa on menty ylös painoissakin jopa yli entisten painojen. Halusin ensin pari kuukautta totutella pienemmillä painoilla (verrattuna siis niihin millä treenasin ennen) lihaksia takaisin salitreeniin semmoisilla pidemmillä 15-20 toiston (3kertaa) sarjoilla tai niin pitkään että lihakseen tulee semmoinen kunnon polte, mutta nyt on sitten reippaasti aina pikkuhiljaa nostettu painoja ja aloitettu taas vähän tavoitteellisempi treeni. Jalkaprässinkin otin viime viikolla käyttöön 😀

Eilen kuitenkin repäisin illalla kotipäivän päätteeksi ja lähdin Bixun kanssa reippaalle kävelylenkille. B oli niiiiiin innoissaan lumesta! Muakaan ei kyllä haitannut myräkkä tippaakaan, ihana vaan hölkätä ja kävellä menemään minne huvittaa, musat korvilla ja säästä välittämättä. Kylmässä ja pimeässä on kyllä jotenkin ihana lenkkeillä iltaisin ja varsinkin se kun pääsee palaamaan kotiin lämpimään. 

Mikäköhän tämä kielijuttu on? Poika on nimittäin nyt 5kk korvilla alkanut jatkuvasti näyttämään kieltään! Tai siis tietysti varmaan joku kehitysjuttu tai muuten vaan on nyt keksinyt sen kielensä (taas), mutta onko muilla ollut tämmöistä? Yleensä näyttää kyllä sitä kieltä ihan reippaasti eikä vaan tollain vähän hassusti kun kuvassa 😀 Tekisi mieli aina napata kielestä kiinni kun on niin söpö!!!

Eilen sitten lakkasin ne pinkit varpaankynnet. Hitto kun isovarvasta lukuunottamatta kun varpaankynnet on niin pienet, etten osaa lakata ikinä niitä siististi 😀 Tai siis en kai vaan jaksa. Varpaita kun ei (varsinkaan nyt talvella) kukaan oikein näe, niin luotan siihen ettei se ole niin justiinsa ja mahdolliset iholle osuneet lakat lähtee viimeistään suihkussa, haha! Nuo maksamakkaralakatkin alkavat olla jo melko kuluneet, mutta hyvin kestivätkin kyllä. 
Tulipas taas sepustukset. Nyt lisää kanelilattea koneeseen!

8 vastausta artikkeliin “Tiistain turinat ja snäppipläjäys”

  1. Kyllä on sanottava, että kahdesta pahasta pienempi paha on Donald Trump. Kannattaa perehtyä Hillary Clintonin taustoihin myös, eikä vain uskoa kaikkea kuulemaansa. Hillary on patologinen valehtelija ja rikollinen. En toivo sellaista henkilöä maailman vaikutusvaltaisimman maan johtoon.

    1. No varmasti jokatoista politikkoa voi kutsua valehtelijaksi, mutta että rikollinen ja patologinen valehtelija? 😀 en oikein jaksa uskoa, että olisi ehdokkaana jos joku luotettava taho (muu kun repujen propagandakoneisto) olisi nuo väitteet oikeiksi todistanut? 😉

  2. Tuntuu että Trumpilta puuttuu käytöstavat kokonaan. Yhtään nyt kantaaottamatta muihin sen juttuihin. Ja en todellakaan haluaisi että tuollainen ihminen olisi maan johdossa; on se presidentin virka kuitenkin sen verran näkyvyysrooli että täytyy osata käyttäytyä ja hallita sanojakin. Ei varmaan Hillarykaan ole täydellinen mutta pienempi paha kuitenkin. Mutta en yhtään ihmettele jos huomenna herää ja lukee että Trumpista tulee uusi presidentti. Sen verran hullua tama maailma 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.