Booztin superkuuma takkiale, vain tänään!

Kun viikonloppuna kerta päästiin aluilleen noiden takkibongailuiden kanssa, niin pakko vinkkailla teille Booztin suuresta takkialesta! Valikoimista löytyy nimittäin nyt vaikka millä mitalla kivoja takkeja useilta merkeiltä. Kokosin alle kollaasin takeista jotka ovat tällä hetkellä joko -30% tai -50%! Hyvä sauma siis talvitakin ostoon, jos semmoinen jostain syystä vielä uupuu 🙂 Alessa on esimerkiksi tuota astetta naisellisempaa Peakia (ylin rivi), jota se oma kevytuntsikkakin on.
 1. Bomerhenkinen kevytintsikka (kuinka siisti!!) Peak Performance täältä 2. Untuvatakki Peak Performance täältä 3. Hupullinen kevytuntsikka Peak Performance täältä 4. Lampaanturkis Twist&Tango täältä 5. Beige toppatakki ICHI täältä 6. Villakangastakki Custommade täältä 7. Villakangastakki Selected Femme täältä
Tuosta Twist&Tangon lampaanturkikseta olen haaveillut nyt jo jonkin aikaa ja käynyt säännöllisin väliajoin (eli jokatoinen päivä :D) kurkkailemassa josko se tulisi johonkin aleen! Nyt lähtisi sisi -30%.
Takkikamppis on siis voimassa vain tänään. Koko valikoima löytyy täältä.
Kannattaa olla nopea, vielä ainakin oli kivasti kokoja jäljellä 🙂
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.