Suihkittava apu lihasjumeihin

Eräs asia, joka on tullut vauvan jälkeen varsinaisen tutuksi on lihasjumitus. Varsinkin yhdistettynä kuntosalitreeniin, ovat lihakset kovan treenin, imetyksen ja vauvan kantelun jäljiltä kyllä usein varsin juntturassa ja kipeinä. Juuri itseasiassa torstaina tein selkätreenin ja sen jälkeen on taas ollut koko selkä aivan juntturassa venyttelyistä huolimatta. Onneksi tuo treenijomotus nyt kuitenkin on semmoinen positiivinen vaiva! Kiropraktikolle piti mennä rusautettavaksi jo kuukausia sitten, mutta sekin yllättäen taas jäänyt tässä kaikessa tohinassa.

Niska-alueen jumit ovat muutenkin olleet ongelmana vuosikaudet, mutta vauvan kantaminen kyllä pistää hartiaseudun koville. Liikunnalla olen ehdottomasti ehkäissyt pahimmat ongelmat ja säännöllinen kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti parhain ennaltaehkäisevä apu niskaongelmiin ainakin itselläni! Jossei esimerkiksi muutamiin päiviin jostain syystä ehdi liikkumaan, huomaa sen kyllä heti. Itselläni lihakset alkavat heti ”oireilemaan” jossei niitä käytä.

Se mikä itselläni on tuonut helpotusta näihin ongelmiin, on magnesium. Varsinkin loppuraskaudesta kärsin usein öisin tosi kovista suonenvedoista ja pahimmillaan se kipu on jotain niin karmaisevaa. Nyt jälkikäteen harmittaa, etten jo silloin hoksannut kokeilla magnesiumia suihkeena, nimenomaan paikallisen tuotteen kun sanotaan imeytyvän huomattavasti tehokkaammin elimistön käyttöön. Kärsin usein myös juuri levottomuudesta iltaisin, kylkeä tulee käännettyä jatkuvasti ja jotenkin rauhattomana etsittyä sitä täydellistä nukkuma-asentoa.

Itselläni on ollut käytössä Nordic Healthin Magnesium Oil Goodnight spray, (saatu) joka on tarkoitettu nimenomaan illalla käytettäväksi. Suihkin tuota kamomillalla, bergamotilla, myskisalvialla ja eteerisillä öljyillä höystettyä magnesiumsuihketta iltaisin hartioille, kallonpohjalihaksiin sekä pohkeisiin noin kymmenisen suihkausta.

Suihketta suositellaan apuna esimerkiksi stressiin, yöhikoiluun, levottomiin jalkoihin ja vaikeuksiin rentoutua iltaisin. Suihkeessa on käytetty luonnon magnesiumia, jonka on kliinisissä kokeissa todettu nostavan magnesiumtasoja sisäisiä valmisteita tehokkaammin. Imeytyminen on ihon kautta tehokasta, levittipä suihketta mihin tahansa kehon osaan. Tuote on lisäaineeton ja 100% luonnollinen.

Varsinkin niiden pahimpien jumipäivien jälkeen tuo on ehdottomasti tuonut itselleni apua ja jopa levollisemman unen! Jos ruudun toiselta puolelta löytyy joku yöllisistä suonenvedoista, niskajumeista tai treenien jälkeisistä lihaskivuista kärsivä, suosittelen ehdottomasti testaamaan tuota öljyspraytä! Voin kyllä suositella 🙂 
Suihke löytyy esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalon valikoimista täältä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

7 vastausta artikkeliin “Suihkittava apu lihasjumeihin”

  1. Mullakin on suihkutettavaa magnesiumia ja siitä oli tosi paljon apua kipsin poiston jälkeen! Pohje oli neljä viikkoa ihan käyttämättä, niin meni jo muutamasta askeleesta kipsin poiston jälkeen jumiin, mutta tämä auttoi 🙂 Varmasti jää käyttöön jatkossakin!

  2. Tää vois olla tuote, joka auttaisi mullekin isojen lasten kanteluista ja imetyksestä johtuviin jumeihin! Mutta tuoksuuko tää?? -S

  3. Tää vois olla tuote, joka auttaisi mullekin isojen lasten kanteluista ja imetyksestä johtuviin jumeihin! Mutta tuoksuuko tää?? -S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.