Luonnollinen hampaiden valkaisu Warpaintillä

Lupasin jo ajat sitten esitellä mainitsemani valkaisutuotteen hampaille, mutta totta puhuen en ole ennen tätä kunnolla ehtinyt valkaisukuuria aloittamaan. Nyt kuitenkin niihin valkoisempiin hampaisiin! Olen miettinyt jo pitkään, että joku valkaisu olisi hampaille pitkästä aikaa tehtävä, mutta mitään virallista valkaisua en vielä hetkeen uskalla ottaa. Viimeisen vuoden olen välillä purskutellut Listerinen valkaisevalla suuvedellä ja nyt tosiaan sitten ottanut myös toisen hellävaraisen tuotteen käyttöön.

En polta, mutta kahvia tulee aamuisin kyllä juotua ja vaikka hampaani ennestään jo melko valkoiset ovatkin, kertyy kelle tahansa parissa vuodessa pinttymiä. Jo pelkästään niistä eroon pääseminen nimittäin vaikuttaa hampaiden sävyyn ihan hurjasti! Vuosia sitten tuli käytettyä niitä Crestin liuskoja, mutta nykyään hampaani ovat niin vihlovat ja ikenet muutenkin herkät, etten ole enää halunnut mitään hc-kotivalkaisuja tehdä. Hammasluu voi joillain olla jo itsessään tumma, jolloin tilanne onkin sitten kinkkisempi, mutta jos ongelmana on tämä perinteinen pinttymäjuttu, niin siihen onkin sitten helppo vaikuttaa ihan kotikonsteinkin.

Tämä otettu muistaakseni ehkä 1-2 käsittelykerran jälkeen kuukausi takaperin 🙂
Mikäs tämä käyttämäni mysteerituote sitten on? No aktiivihiilijauhe! Sain syksystä Jolielta testiin supersuositun hampaita valkaisevan Warpaint-aktiivihiilijauheen, joka on valmistettu kookoksen kuoresta. Sen lisäksi jauhe sisältää myös muita tehoaineita, jotka valkaisun lisäksi myös hoitavat hampaita ja ikeniä. Kyseessä ei siis missään nimessä ole millään tapaa haitallinen valkaisutuote, vaan päinvastoin! Aivan vitivalkoisia hampaita ei tällä tuotteella ole mahdollista saada, koska tuote ei valkaise hammasluuta. Siksi valkaisutulos riippuukin juuri oman hammasluun sävystä.

Jolie kertoo sivuillaan tuotteesta näin:

Warpaint on 100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Warpaint sisältää ainoastaan viittä eri ainesosaa, joista jokainen on tärkeässä osassa tuotteen kokonaisvaltaista toimivuutta. Bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaita hyvin hellästi, kiillettä vahingoittamatta. Luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun. Sopii kaiken ikäisille ja myös herkille hampaille/ikenille.
idkuva
Hampaita harjataan kostealla, jauheeseen dipatulla hammasharjalla noin 2 minuutin ajan. Mielellään päivittäin tai niin usein kun haluaa. Itse huomasin kyllä eron jo ihan parin harjauskerran jälkeen, nimittäin tummentumia on ehdottomasti lähtenyt hampaan pinnoilta ja hampaiden yleisilme on ehdottomasti freessimpi. Purkista riitää jauhetta noin 150 harjauskertaan, eli varsin riittoisakin tämä on 🙂 Olihan tämä ekoilla kerroilla melko hurja kokemus kun suu oli aivan musta tuosta jauheesta, mutta nyt siihen on jo tottunut. 
Itse harjailen tuommoisella perinteisellä hammasharjalla, joka itseasiassa on matkahammasharjani, joten se mihin tässä tulee kyllä kiinnittää huomiota on se ettei harjaa liian lujaa. Se jos mikä nimittäin on niille ikenille hallaksi ja itselläni ehdottomasti ”ongelma” jos harjaan perinteisellä harjalla. Hiiliharjauksen jälkeen purskuttelen hampaat myös useaan kertaan reippaasti, jotta loputkin hiilet lähtevät. Suu on oikeasti todella puhtaan tuntuinen tuon harjauksen jälkeen!! ”Oikeita” harjauskertoja en tosin ole tuolla siis korvannut, vaan tehnyt nuo hiiliharjaukset päivällä normaaleiden harjauskertojen välissä.

Jolien verkkokaupasta tuote löytyy täältä! Hinta on 37 euroa, joka ei mielestäni ole todellakaan paha hinta noihin käyttökertoihin (noin 150) nähden. Suosittelen lämpimästi testaamaan, jos nimenomaan luonnollinen ja hellävarainen valkaisu kiinnostaa. Kuulemma tuota voi käyttää myös esimerkiksi oil pullingin ohessa tai jättää suuhun vaikuttamaan pariksi ekstraminuutiksi vaikutusta tehostamaan. Täytyypi testailla!
Onko joku muukin jo testaillut tätä?
Tuote saatu blogin kautta ja sisältää kaupallisia linkkejä.

3 vastausta artikkeliin “Luonnollinen hampaiden valkaisu Warpaintillä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.