Peak Performance ale -25% ja talven paras sporttitakki

Omalla kohdalla paras hankinta syksyyn ja talveen on ollut ehdottomasti se Peakin toppis, joka on ollut käytössä nyt aikalailla jokainen päivä sen jälkeen kun sen noin kuukausi takaperin hommasin! Eilen tosin rikoin tätä poikkeusta laittamalla toisen takin kun oltiin lähdössä illallistamaan, mutta noin muuten on ollut kyllä varsin oivallinen hankinta Käpylämamman tarpeeseen 😀 
Sitä takkia tilatessa toinen vaihtoehto oli pidempi malli, myöskin Peakilta jossa ei kylläkään juuri tuolloin ollut kokoja. Mutta juuri tuommoista lyhyempää takkia olen tarvinnutkin, joten ei kyllä harmita valinta. Jokaisen euron arvoinen ja voin kyllä suositella. Omaan käyttööni untuvatäytteinen takki on siinä mielessä ykkösvalinta, että untuva on pakkasilla takuulämmin, mutta myös sopiva lämpimämmällä kelillä (esimerkiksi nyt) kun takki säätelee lämpöä kehon lämmön mukaan. Ovathan ne untuvatakit huomattavasti polyestertäytteisiä kalliimpia, mutta ero on kyllä kun yöllä ja päivällä.
Sportamorella alkaa tänään aleviikko ja ekan alepäivän kunniaksi koko Peak Performancen valikoima on -25% tänään. Toinen juttu mistä ajattelin vinkkailla (ja jota en tietysti itse hoksannut!) on Peakin lasten puoli. Hyvällä lykyllä samoista malleista nimittäin löytyy nimittäin lasten puolelta isojakin kokoja huomattavasti edullisemmalla. Itse nimittäin käytän esimerkiksi Stadiumin SOC-juoksuvaatteista juuri lasten kokoja ja ihan parasta tässä tapauksessa olla minikokoinen kun pääsee hyötymään edes tässä asiassa 😀 Tuolla lasten puolella on siis tietty muutakin kun näitä takkeja, joista kokoajan jaksan paasata, mutta esimerkiksi näistä kahdesta takista löytyy vielä kokoja 150, 160 ja 170:
 1. Lasten Frost Downhood täältä 2. Lasten sininen Helium Jacket täältä
Muut lasten jutut täältä.
Ja sitten niitä aikuisten malleja:
1. Sininen Frost down parka täältä 2. Frost down parka punaisena täältä 3. Frost down hood jacket vihreänä täältä 4. Frost down jacket mustana täältä 5. Frost down jacket punaisena täältä 6. Sininen Helium hood jacket täältä
Itselläni siis tuo nr4, joka on aivan best! Näistä kollaasin takeista haluaisin kovasti myös tuon Frost down parkan (ne 1 ja 2) juuri pidempimalliseksi ulkoilutakiksi. Hankintalistalla siis seuraavaksi kun takin osto tulee kyseeseen!
Koko Peakin valikoima löytyy täältä.
Tuo -25% tarjous  on voimassa siis tämän sunnuntain 🙂
postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Peak Performance ale -25% ja talven paras sporttitakki”

  1. Olen tulossa Helsinkiin ja haluaisin tietää missä teidän liike tai liikkeitä on ? Laittaisitteko osoitteen ?
    Kiitos.

    1. Kommentoit nyt minun henkilökohtaiseen blogiini. Minulla ei ole mitään tekemistä Peakin kanssa, enkä työskentele heille. Osoitteet ja muut tiedot löytyvät varmasti suoraan heidän sivuiltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.