Joululahjavinkkejä koko perheelle

Itse olen maailman huonoin ostamaan lahjoja! Tai en voisi sanoa, että olen huono niitä varsinaisesti keksimään, mutta lahjojen hankkiminen on aina jotenkin vähän stressaavaa. Siksi kaikenlaiset lahjalistat ja vinkit ovat ainakin itselleni varsin tervetulleita ja mielelläni ainakin lahjapostauksia luen.
Mikäs sitten on aina varma joululahja? Ainakin omasta mielestäni esimerkiksi pehmeä pyjama, mukavat tohvelit, kiva kodinkone tai joku kiva hemmottelujuttu. Kokosinkin tähän postaukseen Elloksen valikoimista kivoja lahjavinkkejä äidille, isälle ja pikkuiselle myös 🙂

1. Tohvelit lampaan nahkaa Shepherd täältä 2. Tehosekoitin smoothieiden väsäämiseen täältä 3. Pyjaman yläosa (mukana ihana uninaamio) täältä 4. Pyjaman alaosa täältä 5. Neulotut karvatohvelit täältä 6. Pörrötöppöset kotiin täältä 7. Roosat tohvelit lampaan nahkaa (IHANATTT!!) UGG Australia täältä 8. Pipo 100% kashmiria täältä 9. Kaulaliina 100% kashmiria täältä

Meinasin seota noista UGGin tohveleista! Aivan superihanat! Kaikki näistä jutuista kelpaisi luonnollisesti myös itselleni, esimerkiksi tohvelit lampaan nahkaa ovat laadukas ja kestävä lahja, tietty Suomen talvessa myös lämmin valinta. Oma vinkkini onkin siis lahjoissa panostaa materiaaleihin, esimerkiksi pipo+kaulaliinasetti 100% kashmiria on ylellinen ja tyylikäs lahjavinkki! Nuo eivät edes ihan mahdottomia maksa. Rakastuin itse tuohon pyjamaan, kylläpäs kelpaisi tuossa ja tohveleissa köllötellä takkatulen äärellä ;D
Lahjavinkkejä pienelle:

 1. Vauvan lusikat täältä 2. Vaalea college ekopuuvillaa täältä 3. Vauvan pulkka täältä 4. Karhupuku täältä 5. Collegehousut ekopuuvillaa täältä 6. Pyjama ekopuuvillaa täältä

Me tarvittaisiin itse juuri lisää vauvan lusikoita ja vauvan pulkka! Kohtapuolin kun poika alkaa kunnolla istumaan, niin olisi kiva lähteä pulkalla köpöttelemään ulos. Sillä oletuksella siis, että tänä talvena tulee pysyvät lumet. Pyjamat on semmoinen juttu mitä tarvitsee oikeasti aina. Tiedättekö ennen vauvan syntymää mietin, että käyttääkö joku muka oikeasti vauvalla pyjamaa ja olin jo melkein sitä mieltä, että pyjama on turha ostos, mutta kuinka väärässä olinkaan! Meidän poika ainakin nukkuu pyjamassa tietysti jokaikinen yö ja vaikka tällä hetkellä onkin neljä sopivaa pyjamaa, niin ei 1-2 lisää oikeasti edes välttämättä ole liikaa. Kätevä jos pitää paria kokoa pienempää ja paria isompaa, niin on useampi jotka menee samaan aikaan, eikä missään vaiheessa jää ilman sopivaa pyjamaa. Nyt pitäisikin alkaa ostaa sitä kokoa 68 ja 74 enemmän varastoon 🙂
Mä en ole varsinaisesti hullaantunut mihinkään vauvanvaatejuttuihin, paitsi! Kaikkiin nallepukuihin ja pipoihin missä on karhun korvat! Ne on ihania!!! Just nyt on jäämässä pieneksi yksi karhupuku, joten uusi on hommattava. Poika on niiiiin suloinen puettuna pikkunalleksi ;D

1. Vastasyntyneen starttisetti täältä 2.Vastasyntyneen starttisetti täältä 3.
Vastasyntyneen starttisetti täältä 4. Reiman laventelinsiniset töppöset täältä 5. Reiman laventelinsininen nallemyssy täältä

Hauska idea noissa vastasyntyneen starttiseteissä, en ole tainnutkaan ennen moisiin törmätä. Hauska lahjavinkki esimerkiksi vauvaa odottavalle ystävälle. Kiva kun on kokonaisuus samaa tyyliä yhdessä paketissa. Nuo Reiman töppöset ja myssy ovat ihanat! Ja sopii hienosti sekä tytölle, että pojalle 🙂


Lahjavinkkejä isälle:

1. Tohvelit lampaan nahkaa täältä 2. Pyjama pehmeää puuvillaa täältä 3. Puuvillaiset pyjamahousut täältä 4. Froteekylpytakki täältä 5. Tohvelit lampaan nahkaa täältä

Sama pätee niihin miesten lahjoihin kun naistenkin. Juuri itseasiassa ostin Tommille isänpäivälahjaksi tuommoiset ruudulliset pyjamahousut kun oli jo pitkään kaipaillut olohousuja. Muuten olisi ehdottomasti ollut näppärä joululahja 😀

Onkos joululahjojen hankinta jo teillä alkanut?

Ellokselle pääset tästä!

Muistutuksena vielä ne alekoodit:

EDIT: uusia koodeja!

 
25% alennusta* tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Voimassa 23.11 saakka. Koodi:  345447.

Sekä 40% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla. Koodi: 345733

 *Tarjousehdot -40% koodi:
Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee
normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä,
sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin
tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää
vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1
Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen
loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai
tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä
Ei alennusta -tuotteisiin.


 

Uusi asiakas (tai edellisestä tilauksesta 2v) saa hurjan -40% alennuksen ja maksuttoman toimituksen kun rekisteröityy asiakkaaksi täältä.

Koodi 345403 antaa tilauksesta -30% alennuksen kassalla. Voimassa 30.12 saakka.

Koodi  345446 antaa -20% kodin valikoimasta ja on voimassa 22.11 saakka.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Joululahjavinkkejä koko perheelle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.