100% luonnollinen ripsiseerumi on viimeinkin täällä!

Ripsiseerumit ovat tämän vuosikymmenen ehkä kohistuimpia kauneustuotteita. Erilaiset ripsiä kasvattavat ihmeaineethan tulvivat Suomenkin markkinoille varsin kovalla vauhdilla tuossa 5-6 vuotta takaperin ja itsekin kyllä tuli suorastaan hullaannuttua noista ihmeaineista. Aika nopeastihan nuo vaikuttavat aineet nousivat myös tapetille ja Suomessa myytävistä seerumeista poistettiin niitä lääkeainejohdannaisiksi luokiteltuja vaikuttavia aineita. Sen jälkeen on omaankin silmään osunut useampia ripsiseerumeita, joita mainostetaan luonnollisina, mutta sitten sitä vaikuttavien aineiden listaa ei kuitenkaan välttämättä löydy, josta voisi päätellä että onko tuote nyt sitten oikeasti luonnollinen.Itse olen vuoden sisällä tutkaillut useampia ”luonnollisia ripsiseerumeita” sillä silmällä, että mitä sitä ehkä uskaltaisi tällä hetkellä käyttää, mutta kyllä ainakin omaan silmääni pistää ihmetyttämään luonnollisena markkinoitu tuote, jonka ohjeistuksessa kuitenkin lukee ettei tuotetta suositella esimerkiksi raskaana oleville tai imettäville, eikä selkeää ainesosaluetteloa välttämättä löydy. Onhan sekin täysi totuus, ettei kaikkia luonnon rohdosaineidenkaan vaikutuksia ole voitu testata vaikka nyt sitten imeväisille, mutta ihmetyttää silti.

Itse en siis ole aikoihin ripsiseerumeiden kanssa lotraillut, vaikka kaikenmaailman hormonimyrskyjä onkin näiden ripsien kanssa saanut kestää. Juuri kuukausi takaperin kun ehdin kehumaan kuinka ripset ovat niin hyvin alkaneet palautua entiselleen, niin eikös puolet ripsistä taas sitten ropisseet pois! Eli tässä sitä taas sitten ollaan niitä kasvattelemassa. Hormonit siis vaikuttavat itselleni edelleen puoli vuotta synnytyksestä tuota ripsien kasvukautta lyhentäen, josta ajoittainen ripsien uusiutuminen siis ilmeisesti johtuu.

Nyt kuitenkin niihin jymyuutisiin! Nimittäin luonnonkosmetiikan maailmaan on juuri rantautunut oikeasti luonnollinen ripsiseerumi. Bongasin tämän tuotteen pari viikkoa takaperin nettiä selailemalla ja en kyllä ole hetkeen ollut yhtä innoissani mistään kosmetiikkauutuudesta. Tälle nimittäin oikeasti löytyy kysyntää. Oli jo aikakin saada myös luonnonkosmetiikan saralle moinen uutuus!! Tuote siis vahvistaa ja kosteuttaa ripsiä, sekä pidentää niiden kasvukautta luonnollisin keinoin.

 

Tuote on Plumen Plume Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi. Tuotetta markkinoi Suomessa Naturelle, joka kertoo sivuillaan tuotteesta näin:

Kosmetiikan kemian asiantuntijoiden kehittämä erityinen Plume Lash and Brow Enhancing Serum lisää kulmakarvojen ja ripsien karvatuppien pitkäikäisyyttä ja paksuutta. Seerumi parantaa luonnon voimin jo olemassa olevia ripsiä ja kulmakarvoja tehden katseestasi kirkkaan, kauniin ja rohkean. Tyytyväisyystakuu!

 

Plumen patentoidulla kasvipohjaisella koostumuksella on kolmivaiheinen vaikutus ripsiin ja kulmakarvoihin:

 

Kosteutus: ravitsee karvatuppia vahvistaen jokaisen karvan juurta 
Karvan pitkäkestoinen elinkaari: muuttaa karvatupen lepovaiheen pitkäikäiseksi kasvuvaiheeksi 
Suojaus: antioksidantit suojelevat hentoja karvoja ympäristöhaitoilta, kuten auringolta

Pääainesosia tässä ovat mm. orgaaninen aloe vera, orgaaninen risiiniöljy, E-vitamiini, hunajauute, vesikrassi, intian krassi, leskenlehden kukka, sukroosilauraatti ja natriumstearoyylilaktaatti. Kaikki tuotteen ainesosat ovat nähtävillä tuotetiedoissa. Näillä tiedoilla uskalsin itsekin tämän ottaa käyttöön. Esimerkiksi Naturellen valikoimista tuote löytyy täältä.

Olen käyttänyt seerumia nyt pari päivää ja pakko antaa kehut voidemaisesta valumattomasta koostumuksesta  ja näppärästä jämäkästä aplikaattorista. Levitys on siis tosi helppoa. Seerumiahan voi maksimaalista tulosta hakiessa käyttää aamuin illoin, sekä ylä- että alaripsiin. Itse ole kokenut parhaaksi levittää näitä aina iltaisin ja ainoastaan yläripsille. Mitään megapitkiä alaripsiä kun en itse hae ja väittäisin, että nuo ravinteet aina kuitenkin vähän kulkeutuvat yläripsistä myös alaripsiin.

 

Kuten näistä huomaa, niin pituutta on omiin ripsiin tullut lisää. Ohuet ne kuitenkin nyt ovat :/

 

Tämä siis on lähtenyt kokeiluun nyt. Kerron testikauden päätyttyä eli 6-8 viikon päästä sitten kuurin tuloksia. Jännittävää! Ja kuten tuolta ylempää tuli ilmi, niin voi tuotetta käyttää yhtälailla myös kulmakarvoihin.
Tuote saatu blogin kautta testiin.
Ps. Olkaa huomenna aamulla kuulolla! Keräilen parhaimpia Black friday-tärppejä tänne viikonlopuksi!! 🙂

 

Sisältää affiliatelinkkejä.

4 vastausta artikkeliin “100% luonnollinen ripsiseerumi on viimeinkin täällä!”

  1. Itse ostin raskauden ja pidennyksien jälkeen risiiniöljyä. Ja se todella kans toimii! 🙂

    1. Kauanko käytit? Mä myös aloitin kuurin sitä loppuraskaudesta, mutta ne ripset silti vaan lähti ja lähti.. Olisi kyllä pitänyt jatkaa pidempään kun kuukausi 🙂 Meni aina sitä öljyä silmiin niin alkoi ärsyttää!

    1. Eipä mitään! Mullakin on kyllä korkeat odotukset tuon suhteen, toisaalta nuo lupaavat kyllä tyytyväisyystakuun, joka ainakin viittaa siihen että ihmeitä pitäisi kyllä tapahtua! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.