Parhaimmat Black Friday-tärpit

Tänään pärähtää käyntiin taas jenkkityyliin Black friday, joka usein on koko vuoden hurjin shoppailupäivä. Joka paikka nimittäin kuhisee aivan mielettömiä tarjouksia black friday-viikonlopun ajan. Myös itse olen muutamien juttujen osalta odotellut tarjouksia ja vitkutellut ostamista juuri tämän päivän tähden 😀
Listasinkin nettikauppojen valikoimista muutamia tärppejä tarjousten suhteen! Toivottavasti näistä on myös teille apua kun on netin tarjontaa koottuna yhteen postaukseen! Luulisi, että tässä on monelle mieleisiä juttuja. Hyvä sauma ostaa nyt vaikkapa joululahjoja hyvään hintaan hyvissä ajoin.

Muoti:

Zalando juhlistaa Cyber fridayta 90 000 tuotteen alella. Alennus on jopa -70%! Zalandon ale on tunnetusti ihan huippu, joten kannattaa kaivella ainakin niitä treenikamoja, lenkkareita, talvitakkeja ja muita talviasusteita 🙂 Itse kokosin ale-lemppareita Niken valikoimista.

1. Huppari täältä 2. T-paita täältä 3. Liukuvärikuvioiset trikoot täältä 4. Tennarit täältä 5. Collegehousut täältä 6. Siniset collarihousut täältä 7. Supersöpöt turkoosit tennarit täältä

Ale on voimassa 27.11 saakka!

Koko Zalandon ale täällä!

Stockmann tarjoaa
-20% alennuksen muodista! Itse arvasin, että jotain alea on tulossa ja
maltoin itseni eilen kaupungilla. Nyt lähteekin sitten ostoon itselleni
joululahja Balmuirilta, jota ehkä eilen Snapinkin puolella
hamuilin 😀 Stockaltahan löytyy aivan järkkypaljon muotimerkkejä, itseltäni vahva suositus esimerkiksi sen Balmuirin suhteen 🙂 Lisäksi postikulut 0e!

Tarjous voimassa tänään 25.11. Stockalle hulluttelemaan tästä!

Boozt.comilla on tuhansia tuotteita huippualella. Esimerkiksi muutamia Samsoe&Samsoen neuleita -30%, kannattaa kurkata!

Koko Booztin valikoima löytyy täältä! 

Nelly.com taas tarjoaa kaikesta -20% alennuksen tänään koodilla BLACK20 ja vaihtelevia tarjouksia koko päivän! 

Nellylle tästä!

Sportamore tarjoaa tuhansia tuotteita -30% (kun ostos yli 69e). Siellä on nyt tosiaan reippaasti taas sitä Peak Performancea ja älkää unohtako hyvää saumaa ostaa esimerkiksi uusia juoksulenkkareita tai muuta suurempaa hankintaa, -30% on kuitenkin melkoinen siivu pois hinnasta! Tuolla alella ostin sen omankin takin 🙂 Kamppis voimassa vain tänään ja koodilla BLACK30.
Sportamore täältä!

 Luonnonkosmetiikkaa:
Jolie tarjoaa -20% alennuksen seuraavilta merkeiltä: Absolution, Iroisie, Patyka, Kjaer Weis, Alima Pure, Pai Skincare, Little Butterfly London ja Warpaint. Alennus toimii koodilla blackfriday20 ja on voimassa vain tänään perjantaina.
Itse suosittelen lämpimästi Jolien valikoimista esimerkiksi tuota Iroisien kosteuttavaa kasvoseerumia, sekä viime viikolla hehkutettua Warpaint-hampaidenvalkaisua 🙂 Jolielle tästä!
Hyvinvointi:

Diilisivusto Offerilla tarjoaa liput Flamingo Spa:han kahdelle henkilölle -50% eli hintaan 39 euroa (normaalisti 78e). Flamingon kylpylä on ihana! Ehdoton rentoutumispaikka arjesta. Näppärä esimerkiksi joulua edeltäväksi hemmottelulahjaksi puolisolle, perheelle tai ystävälle. Olen jo kuukausia himoinnut Flamingon kylpylään, viimeksi käytiin viime jouluna lillumassa 😀

Tarjous on voimassa joulukuun puolelle saakka ja löytyypi täältä!
Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa ison määrän kampanjatuotteita jopa -80%. Tässäpä omat tärppini ja vakiovalinnat! Itselläni esimerkiksi chia, kvinoa, kookosöljy, chlorella ja spiruliina ovat vakiovarusteita keittiössä ja hyvä sauma täyttää varastoja alehinnoin.

1. Leaderin klorellatabletit täältä 2. Puhdistamon luomu-chia 800g täältä 3. Foodin kylmäpuristettu kookosöljy 1 litran pakkaus täältä 4. Evonia tehoravinne hiuksille täältä 5. Vahva omega-valmiste täältä 6. Leaderin vahva beerakaroteeni täältä 7. Puhdas+ – kollageeni- ja biotiinivalmiste täältä 8. Urtekram luomu-kvinoa täältä

Koko tarjousvalikoima löytyy täältä!

 

Kauneus:

Yves Rocher tarjoaa valinnaisesta tuotteesta -50%. Alekoodi ja omia suosikkejani alla 🙂

1. Kosteuttava geelivoide päivä- ja yökäyttöön täältä 2. Kosteuttava kasvoseerumi täältä 3. Vadelman ja piparmintun tuoksuinen kuoriva suihkugeeli täältä 4. Vitamiinisuihke kasvoille täältä 5. Parhain (kiinteyttävä) itseruskettava kasvoille täältä 6. Kuoriva saippua mandariini, sitruuna, setri täältä 7. Aikaisemmin testaamani huippuripsari täältä
Olen testannut näistä itse kaikkia paitsi tuota vitamiinisuihketta ja voin suositella. Vitamiinisuihke voisi olla hyvä virkistys iholle vaikka reissuun!
Alennus tulee koodilla: BLACKFRIDAY. Tarjous voimassa 25-27.11.Yves Rocherin koko valikoima täällä!

Kirjat ja käsityöt:

Adlibris tarjoaa koko valikoimasta -20%, joten hyvä sauma hommata itselleen tai pukin konttiin talvilukemista. Valikoimistahan löytyy nykyään myös käsityötarvikkeet esimerkiksi virkkaukseen tai kudontaan. Koodi -20% alennukseen on BF2016FI. Tarjous voimassa tänään ja muita huipputarjouksia läpi koko viikonlopun. Koko Adlibriksen valikoima täällä.

Nyt lähdenkin sitten itse penkomaan niitä omia lemppareitani!! 🙂

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Parhaimmat Black Friday-tärpit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.