Viikon höpinät, snäppipläjäys ja Wolt-alekoodi!

Huomenta! Täältä pesisi taas tämän viikon pientä snäppipläjäystä ja muuta höpinää. Snäpissä (wp_aaltonen) tulee nykyään oltua niin aktiivinen, että esimerkiksi Instagram on jäänyt jotenkin aivan jäähylle viime aikoina. Snapchatia tulee päivitettyä melkolailla joka päivä ja olen jotenkin ihan kriisissä jos tajuan, etten ole päivittänyt päivän aikana mitään 😀 No mutta snäppikuvapläjäystä siitä syystä, että jos poistun jonnekin kotoa niin en yleensä räpsi kuvia muuta kun sinne. Kameraa en jotenkin ikinä jaksa kantaa kotiympyröistä minnekään ja puhelimen normikameraa ei jotenkin enää edes muista aina..
Mitä isompi tukka sen parempi! En malta odottaa, että laitetaan päähän talvella pidempää teippipidennystä, niin saan tehtyä vieläkin ultimaalisemman pöhön niinkuin ennenvanhaan. Seuraavaksi meinasin nimittäin tilata 40cm teippiä kun näistä edellisistä hiuksista pääsee. Pientä hiuspäivitystä tähän väliin.. Se hiustenlähtö on nyt varmaan ohi, koko tyvi nimittäin pukkaa nyt semmoista pätkähiusta. Yllättävän kivuttomasti meni koko homma kun en oikeastaan edes kunnolla huomannut, että tukka oikeastaan olisi kamalasti ohentunut. Kyllähän sen kuitenkin vähän huomasi kun tukka oli märkänä ehkä vähän lirumpi. Nyt alkaakin se ärsyttävin vaihe kun pitää kasvatella noita lyhyitä töyhtöhiuksia! Täytyy ottaa käyttöön kaikki keinot hiutenkasvun nopeuttamiseksi!! 

Pääsin tällä viikolla ekaa kertaa taas aikoihin ”ihmisten ilmoille” kun käytiin Jutan kanssa piipahtamassa  Pr-toimisto Sugarin blogi-illassa. Siis en olisi kuvitellut, että tulee se päivä kun nauttii siitä kun saa yksin kävellä Aleksia pitkin laukku olalla! On se tietynlainen vapauden tunne kun pääsee hetkeksi jonnekin yksin. Oli se nyt sitten kaupungille tai edes lähikauppaan ostamaan maitoa 😀

Tätä nyt ei voi millään asteikolla laskea asukuvaksi, mutta jos on pakko sanoa millainen just mun se kaikkein omin tyyli on niin se on tämmöinen! Suhteellisen rento siis. Collarit, pipot plus kivat laukut ja kengät on superjees. Kohta pääsee viikkaamaan kaappiin kaikki mun collegepaidatkin, ihanaa! Noita housuja nyt ei tässä tosiaan kyllä erota, mutta Gina Tricotin mustat vahapintaiset farkut on ihan lempparit tai ovat olleet aikalailla siitä asti kun ne ostin vuonna 2011! Ginan farkut on muutenkin tosi hyviä, eipä ole tullut pitkään aikaan käytyä 🙂 Tuo pipo on Samsoe&Samsoen ja tällä hetkellä lempparipipo tuommoisista siistimmistä.

Tämä oli se mun suurin Black friday-himotus! Ja tuon tilasinkin Stockalta kun kaikki muoti oli -20% perjantaina. Kyseessä on siis Balmuirin alpakan turkiksesta tehty avaimenperä/laukkukoriste. Mun oli aivan pakko ennen ostoa vähän tutkia tuota tuotetta Balmuirin sivuilta ja tuote on valmistettu Alpakoista, jotka ovat eläneet tahraamattomina 3-5km korkeudessa ja menehtyneet luonnollisesti. Kyseessä ei siis missään nimessä ole tuotantotarkoituksessa kasvatetuista eläimistä tehty tuote vaan eettinen valinta! Stockalta tuo tupsu löytyy täältä 🙂 Tilasin itse vaaleanharmaana. Saa nähdä maltanko odottaa jouluun saakka ennenkö avaan! Aivan pakko vinkata, että Balmuirin omassa verkkokaupassa on kaikki edelleen -20%, siellä ei tosin jostain syystä ollut tuosta sitä haluamaani sävyä, joten tilasin Stockalta kun sai ilman toimituskuluja.

Stockalla oli muuten aivan älytön piparkakkutalo! Tai oikeastaan linnahan tuo on. Kunnon jenkkityyliin!! Tuo taisi olla nähtävillä tähän päivään saakka 🙂

Kävin myös odotellessa kiertelemässä Minkoffit läpi. Tuo Stockan asusteosasto on nykyään mun lemppari 😀 Tästä shopperista oon postaillut varmaan ainakin pariin otteeseen ja ehdottomasti seuraava laukkuhimotus. Mulla ei nimittäin juuri tuon mallista laukkua edes ole! Niin monta mustaa laukkua kyllä löytyy, että tuosta ottaisin beigen 🙂 Stockalla on ihan superlaaja valikoima nykyään Rebecca Minkoffia, esim tuo laukku löytyy netistä täältä.

Ja tämä on superihana!! Kaksi Minkoffia jo omistan, mutta voin kyllä väittää että näitä ei voi olla liikaa. Laatu on ehdottomasti yhtä hyvä kun huomattavasti kalliimmissa laukuissa ja mikä näissä on kivaa, on monipuolisuus. Nimittäin löytyy aivan superpaljon erilaisia malleja, värejä ja kuoseja. Voisin oikeasti alkaa merkin sanansaattajaksi 😀 Miksen hoksannut näitä jo aiemmin kun pari vuotta sitten, siinäpä olisi ollut business alkaa tuomaan näitä Suomeen! Aaah!

Ihmiset jo varmaan ihmettelivät kun räpsin niin maanisesti snäppiä tuolla, mutta ei voi mitään kun liikaa kivoja juttuja. Jos luppoaikaa ja tili tyhjänä, niin ehkä kannattaa siis mennä muualle kun Stockan asusteosastolle 😉

Ja sitten sinne blogi-iltaan maistelemaan Makers kahvilan tekemää vegaanista raakakakkua. Superhyvää! 
Tulipas aika paljon höpöttelyä aivan randomista keskustavisiitistä 😀
Mutta sitten mun lauantai-illan hemmotteluihin. Oltiin eilen illalla pojan kanssa iltaan asti keskenämme kotona ja tilasin ekaa kertaa yksin Woltilla kotiin ruokaa! Kerran aiemmin ollaan tilattu Tommin kanssa myös nepalilaista kotiinkuljetettuna ja vitsi mitä luksusta. Varsinkin siis nyt joku kuukausi takaperin kun Wolt viimeinkin alkoi kuljettaa laajemmin, eli kaikkialle kehä 1 sisälle. Jeee! Oon jo pari viikkoa himoinnut Fafasin kana-fetapitaa ja eilen tilasin semmoisen bataattiranskalaisilla. Sain mun kaverilta 5e alekoodin, jolla lähti siis hintaa pois tilauksesta ja ajattelin jakaa teille myös alekoodin jos haluatte testata Woltia!
Koodi IINES antaa siis -5e ekasta tilauksesta Woltin kautta. Palvelu on käytössä Helsingin lisäksi myös Turussa ja Tampereella. Mähän olin siis menneinä vuosina aivan koukussa Gastronauttiin ja vaikka etäisyydet eivät Jyväskylässäkään nyt ihan kovin pitkiä olleet, niin tuli Gastroa käytettyä varmaan ainakin parin viikon välein. Sehän tosin meni konkkaan jo ajat sitten, mutta en jaksa siis ymmärtää miksi meni näinkin kauan, että tuli tilalle vastaavanlainen palvelu! Mulle on nimittäin ainakin ihan supertärkeää olla palvelu, joka toimittaa ruokaa (muutakin kun sitä pizzaa….)  kotiin saakka! Siksi en ymmärräkään miksi Gastronautti lopetti, eikö ihmiset oikeasti käyttäneet sitä? 😀
No mutta eilen siis sain mun pitaleivän kotiin 30minsassa tilauksesta ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Vähän eri juttu tilailla kotisohvalta puhelimen appsillä herkkuillallinen kun lähteä vauvan kanssa sompailemaan ulos, että saa haettua jotain take-awayruokaa 5km päästä 😀 Ainakin Helsingissä tuolta löytyy valikoimista ihan superpaljon hyviä ravintoloita!
Voin ehdottomasti suositella ja kannattaa hyödyntää tuo 5e koodi IINES. Se syötetään appsin asetuksissa ”syötä promokoodi”-kohtaan ja 5e vähenee autoaattisesti tilauksesta kun tilaat kotiinkuljetuksella ekan kerran 🙂
Kivaa sunnuntaita! Aikamoiset pölinät tässä tulikin.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Viikon höpinät, snäppipläjäys ja Wolt-alekoodi!”

 1. Mä oon kans Rebecca minkoff sani ?. Omistan tällä hetkellä kaks pientä ja yhden bucket bag laukun minkoffilta, ai niin ja repun ?. Ja laitoin eilen tilaukseen zalandolta regan laukun, haluaisin saman myös mini kokona, nyt tilasin keskikoon. Kävin sitä hypistelemässä stockalla ja zalandolta sai sen edullisimmin. Mietin pitkään et voinko taas ostaa Rebecca minkoffin laukun, et ehkä voisin omistaa muitakin, mut en vaan ole löytäny muilta niin kivoja.

  1. IHanaa että muitakin löytyy <3 ne on niin ihania! Vitsi bucket bag olisi kyllä upea myös!! Sitä regania oon kans joskus katsonut ja on ihan superihana. Ja mäkin oon monesti miettinyt, että montako niitä oikein voi omistaa, mutta toisaalta ne on niin monipuolisia että ihan oikeutettua omistaa useampikin ;D

 2. Toi pipo! ❤ linkki? Ja pöhöhiukset! Kyllästyin totaalisesti blondailuun ja kasvatin oman värin. Nyt vaan haikailen sitä blondii, tää tuntuu ihan mummoväriltä ?

  1. Toi tunne hiusvärin kanssa on niin tuttu! Heti kun on nähnyt vaivaa niin pirun kauan siihen oman värin kasvatukseen, niin pum, värjää taas blondiksi kun himotus iskee ja kaikki homma alkaa taas alusta 😀 Nyt oon päättänyt, että pysytään sitten blondina niin helpompi! Hitsi mä en löytänyt tota pipoa enää harmaana mistään kun on loppuunmyyty, mutta mustana on Stockalla ja Booztilla, voin kyllä oikeasti suositella tosi lämpimästi!! 🙂

   https://www.stockmann.com/product/banky-pipo/1170376052

   http://www.boozt.com/fi/fi/samsoe-samsoe/banky-hat-3112_11190291/13755300?navId=61546&sNavId=4281&group=brandwall&position=1000000

 3. Hahah toi ruuan kotiinkuljetus on ehkä ainoa syy miksi voisin muuttaa johonkin isoon kaupunkiin!! Tai no ylipäätään ruoka, kun olisi niin paljon kaikkea erilaista tarjolla 😀 varmaan niin siistiä kun voi tilata kotiin ruokaa!

  Noi snäppikuvat on just kivoja 🙂 sun blogi on muutenkin niin paras kun ei oo niin siloteltua kaikki 🙂

  T.kateellinen maalaisjuntti 😀

  1. Hah no kiva kuulla ;D Kotiinkuljetus on kyllä aivan luksusta! Oon tosin aivan murtunut, kun tuokin huvi loppuu kohta kun muutetaan. En kyllä tajua miten ei voi olla olemassa vastaavanlaista palvelua joka kattaisi edes koko Helsingin! Että eipä tämäkään mikään kovin suurkaupunki ole 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.