Zalandon Cyber monday lisäalekoodi -20% ja Rebecca Minkoff-poiminnat ♥

Eilen tuli höpistyä noista Rebecca Minkoffin laukuista ja ajattelin ennen päivän varsinaista postausta vinkkailla teille siihen liittyen Zalandon cyber mondaystä ja aika hurjista Minkoff-eduista. Tuo Zalandon cyber friday-ale on nimittäin tänään huipentunut ja alevalikoiman tuotteista lähtee tänään vielä -20% lisäale tämän postauksen alekoodilla.

Ajauduin eilen bongailemaan yleisesti sitä shopperia ja huomasin myös aleminkoffeja. Kaikki näistä allaolevan kollaasin Minkoffeista olivat eilen alessa, mutta tänään eivät sitten näköjään, eli lisäale ei nyt kaikkia koskekaan. Mutta osa edelleen alennettuun hintaan (esim lompakot) ja niistähän tuo lisäale -20% lähtee pois!

 1. Shopper ruskeana täältä 2. Shopper mustana täältä 3. Mini mac-avaimenperä täältä 4. Musta lompakko täältä 5. Roosa pienempi lompakko täältä 6. Iso musta shopper täältä 7. Vaalea Regan-laukku täältä 8. Musta Isobel-laulku täältä 9. Kirkkaanpunainen mini mac täältä 10. Mini mac mustana täältä
Olen joskus vilkuillut Saint Laurentin tuommoista samanlaista shopperia, ainakin My theresalta se on usein myyty loppuun ja onko sillä nyt loppupeleissä väliä onko se Saint Laurent vai Minkoff, koska näissä on oikeasti niin priima laatu ettei ainakaan sen puolesta varmasti edes suurempaa eroa. Minkoffilla oli alennuksessa muitakin juttuja, kuten vaatteita ja kenkiä. Koko valikoima täältä.

Sitten muita kivoja tarjouslöytöjä mm. merkeiltä Samsoe&Samsoe, Sam Edelman ja mm. laadukkaita villasekoitetuotteita alla! Allaolevat kaikki tarjouksessa. Itseäni himottaisi mm. tuo Samsoen roosa hame parilla kympillä 🙂
1. Villaneule Selected Femme täältä 2. Kaulaliina villaa Selected Femme täältä 3. Kaulaliina villaa Selected Femme täältä 4. Perustoppi Samsoe täältä 5. Söpö puuterin sävyinen hame Samsoe&Samsoe täältä 6. Vihreä neuletakki villasekoitetta Whyred täältä 7. Beige neule mohairsekoitetta Soaked in luxury täältä 8. Nilkkurit Sam Edelman täältä
Lisäalennus tulee siis kassalla koodilla: CYBERMONDAYFI

Minimi tilaussumma lisäalekoodilla on 100e. Alennus voimassa vain maanantaina 28.11.

Koko Zalandon Cyber monday alevalikoima täältä!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.