Superhelppo pestokana

Rakastan helppoja ruokia! Nimittäin jos nykyään kokkaan jotain yksin kotona, niin valmistelut täytyy tehdä salamannopeasti. Lemppareita muutenkin on kaikki mitä voi vaan iskeä uunivuokaan ja antaa paistua itsekseen, ah sitä helppoutta. Pestokanaa onkin pitänyt tehdä jo pieni ikuisuus ja mikäs oikeastaan sen helpompaa. Paketti kanafileitä, purkki pestoa ja halutessaan sitten jääkaapin pohjalta jotain höysteitä, kuten miniluumitomaatteja tai fetaa. Plus kylkeen jotain lisuketta, kuten vaikka tuorepastaa 🙂

Tässäpä arjen superhelppo ruokavinkki jakoon ellette jo ole testanneet!

Laitoin nuo fileet ajatuksissani maustumaan pestoon jo aikaisemmin. Paras tulos olisi ehkä ruskistaa nuo fileet ensin kevyesti pannulla ennen uunia, sitten tosin eivät olisi enää niin hyvin täytettävissä, mutta kumpikin tapa varmasti hyvä. Heitin siis jokaisen fileen sisälle muutaman fetakuution ja sitten tikulla kiinni. 

Tuonne väliin voisi tunkea vaikka mitä! Yrttejä, mozzarellaa, mitä nyt sitten keksiikään!

Meillä oli kaapissa vielä parmesanin jämät, joten ripottelin sitä kanojen päälle ja sitten vuokaan vielä puolikkaita miniluumutomaatteja (niitä on ihan pakko ostaa kaupasta joka kerta) ja muutama fetakuutio. Sitten uuniin noin 175-200c suunnilleen 40minuutiksi.
Oli tosi hyvääää! Ja aivan superhelppoa + nopeaa valmistaa. Testatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.