Tämän hetken ihanimmat ihonhoidon tuotteet

Lähikuukausina olen löytänyt muutamia aivan ihania lempparituotteita kasvojen ihonhoitoon, että päätin nyt sitten tehdä päivitetyn postauksen aiheesta 🙂 Ihonhoito menee nykyään päivittäin aina tietyllä rutiinilla ja on mennyt näin jo pitkään! Puhdistus, kasvovesi, seerumit, voiteet, silmänympärysvoide. Töissä ollessa oli mukamas aina aamuisin niin kiireinen, että pikainen vesipesu, seerumi ja voide olivat ne vakkarit. Illalla sitten taas oli mukamas niin väsynyt, ettei ihoa jaksanut kunnolla puhdistaa edes, vaan vesipesu riitti. Silmänympärysvoiteen kanssa olin myös superlaiska, mutta nyt vihdoin olen saanut otettua sen tavaksi! Ei se enempää vaatinut kun juuri sen, että sen käyttöön tottuu. Mielenkiintoista nähdä, saako nämä rutiinit edelleen pidettyä sitten kun töihinpaluu koittaa..

iHerbin lempparituotteeni ovat kiinnostaneet monia ja välillä aina olen vinkkaillut jotain tuotteita kommenttiboksiin. Vitamiinien lisäksi aivan ehdoton lempparini iHerbistä ovat erilaiset öljyt. En kyllä pärjäisi ilman niitä, varsinkin kun käytän kasvoille öljyä aamuin illoin suunnilleen teelusikallisen verran, niin olisin vararikossa jos ostaisin superkalliita öljyjä lotrailtaviksi. Netistä olenkin löytänyt ihan priimaa kamaa ja tosi halvalla! 

Tässäpä siis aikalailla kaikki päivittäin käyttämäni tuotteet! Puhdistustuotteet ovat sitten erikseen.

Kesällä tilasin vakkari-arganöljyn ohelle ihan jostain päähänpistosta
tuommoisen Now:n aprikoosiöljyn, joka onkin sitten siitä lähtien ollut
päivittäisessä käytössä. Suuri plussa tuosta jättipullosta (reilu 100ml), joka
tässä minunkin käytössä on siis kestänyt useamman kuukauden 😀 Jos käyttää öljyjä hillitymmin muutaman tipan luokkaa, kestää tuo pullo varmaan vuosikaudet.
Aprikoosiöljy sopii mainosti juuri kuivahkolle iholle ja sillä pitäisi
olla myös ihoa nuorentava vaikutus. Kuulostaa siis hyvälle! Aikaisemmin olen
siis tilannut Cococaren öljyjä (jojobaa ja argania), jotka kustantavat
suunnilleen 4-5 e/pullo.

Tämä aprikoosiöljy isommassa pullossa maksaa myöskin siis naurettavat 4 puntaa, eli suunnilleen vitosen luokkaa euroissa. Löytyy iHerbistä täältä. Ne Cococaren öljyt löytyvät ihan hakemalla tuolta Cococare niin saa kaikki näkyviin. Ne on myös aivan superhyviä ja löytyy siis vaikka mitä laatua. Nämä ovat olleet aivan täydellinen löytö. Se mikä on näissä myös suuri plussa, on se etteivät öljyt sisällä mitään muuta kun sitä öljyä itsessään. Lisäksi ainakin tuo aprikoosiöljy on täysin elintarvikelaatuinen ja syötävä, eli mikään mitä voit syödä, ei voi olla ihollekaan ihan kamalan huonosta (lisäaineiden yms suhteen) 🙂 Vielä himottaisi kokeilla mm. macadamiaöljyä ja vaikka mitä muita 🙂 Postarit iHerbistä ovat yleensä parin euron luokkaa tai vähän tilaussummasta riippuvia, mutta toimitus tulee Jenkeistä, eli kannattaa ottaa tullirajat huomioon. Itse tilaan aina yleensä 20-30 eurolla kerrallaan niin ei tarvitse pelätätä, että paketit jäisivät jonnekin jumiin.
 

Seerumeista käytän aina iltaisin tuota Iroisien anti-agening-seerumia ja se on ihana! Ravitsee ihoa hyvin ja jättää kasvot kauniin heleäksi. Tuo itseasiassa juuri pääsi loppumaan ja täytyy hommata uutta tilalle 🙁 Löytyy Jolien valikoimista täältä. Aamuisin taas käytän päivää vasten seerumina tuota Yves Rocherin Hydra Vegetalin kosteuttavaa seerumia, joka on ollut kyllä yllättäjä! Kosteuttaa tosi kivasti ihoa ja koostumuskin on tosi mukava, ei kuitenkaan yhtä tuhti kun tuo Iroisie ja sopii paremmin juuri päivävoiteen alle. Jos etsii budjettiversiota kosteuttavasta seerumista talveksi, niin suosittelen testaamaan! Maksaa alle 15e. Löytyy Yvesiltä täältä.

Seerumin jälkeen levitän yöksi tuota Duin nuorentavaa yövoidetta.
Tykkään tuosta aivan hurjasti ja voin suositella. Levittyy hyvin ja
koostumus on ihanan täyteläinen. Jos kärsii talvella superkuivasta
ihosta, voi tuota käyttää myös päivävoiteena. Monia muitakin yövoiteita
on testattu, mutta tämä on ehkä parhain kaikista 🙂 Päivävoiteista suosikiksi on noussut tuo seerumin kanssa saman sarjan Hydra Vegetal geelivoide YR:ltä, jota voi käyttää sekä päivä-, että yövoiteena. Jättää ihon todella ihanaksi ja myös tämä on uusista tuotteista yllättäjä. Hintaa kympin luokkaa ja löytyy Yvesiltä täältä.
Silmänympärysvoiteena on tällä hetkellä joku random kaapista löytynyt Emma S:n kosteuttava hyraulonvoide. Tosi kiva! Tuota ennen käytin Mia Höydön Valo-silmänympärysvoidetta joka myös oli kiva. Näissä en kyllä seuraa mitään tiettyä linjaa vaan käytän vähän mitä milloinkin. Esimerkiksi se Lumenen 360-silmänympärysvoide oli myös huippu! 

Jos iho on erityisen kuiva, laitan yötä vasten yövoiteen tilalle reippaasti tuota Lancomen Hydra zen-yönaamiota. Iho on aamulla ihan superkosteutettu ja tuon pitäisi häivyttää iholta stressin merkkejä yön aikana. Jokatapauksessa iho on aamulla todella kimmoisan näköinen, ihanan tuntuinen, eikä kuivuudesta ole tietoakaan! Tämä on vähän semmoinen kasvojen hemmottelujuttu 😀 Tämä ja sitten semmoinen kevyt aineenvaihduntaa tehoastava kasvohieronta omin sormin, spahoito kotona. Tai melkein! Lisäksi tuo iso pakkaus on ollut tosi riittoisa, ostin tuon aikalailla vuosi sitten ja  edelleen riittää vaikka käytän ihan säännöllisesti. Jos tuo naamio kiinnostaa niin sitä myy netissä ainakin Eleven.fi ja löytyy täältä.
Ja huomasin samaan syssyyn, että Joliella on lähes koko valikoima -15% alessa 6.12 saakka koodilla xmas2016. Jos esimerkiksi se viime viikolla esittelemäni Plumen luonnollinen ripsiseerumi kiinnostaa, niin nyt saisi alennuksella 🙂 Samoin tuo Iroisien seerumi tai Warpaint-valkaisu!
Näistä tuotteista en kyllä luopuisi mistään ja iho kyllä kiittää! 🙂
Yves Rocherin ja Iroisien tuotteet saatu. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.