Voita 2 lippua Flamingo Spa:han!

Mainitsinkin Black fridayn tienoilla Offerillan Flamingo Spa:n tarjouksesta, jonka myötä liput kahdelle ovat Suomen suurimmalla diilisivusto Offerillalla nyt -50% tarjouksessa hintaan 39 euroa (normaalihinta jopa 78e). Olen itse jo pitkään haaveillut pääsystä Flamingoon, parin tunnin spa-hetki tekisi nimittäin tällä hetkellä kieltämättä enemmän kuin terää. Lillutella vaan altaassa ilman huolen häivää hetki hiljaisuudessa, aah! Koska aika on tällä hetkellä muuton ja muiden juttujen vuoksi erityisen kortilla, ajattelin arpoa teille kaksi saamaani lippua tuonne Flamingon spa:han!
Flamingon kylpylä sijaitsee siis Vantaalla kauppakeskus Jumbon kyljessä. Kylpylässä on sekä aikuisten Spa-puoli, että koko perheen vesipuisto. Lippu oikeuttaa pääsyyn näihin kumpaankin. Tuo span puoli on siis lapsilta kielletty ja sieltä löytyy erilaisia mineraalialtaita- ja saunoja. Itse olen käynyt tuolla viime vuonna ennen vauvaa ja on kieltämättä kyllä aivan ihana paikka rentoutua!! Toivottavasti näistä lipuista olisi näin joulun alla jollekin teistä paljon iloa 🙂

Offerillalla on hurjasti muitakin esimerkiksi kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyviä hyviä diilejä tällä hetkellä Helsingissä (ja tietty muissakin kaupungeissa, oman kaupungin saa tuolta valittua). Kannattaa kurkkailla! Hyvinvoinnin diilit löytyvät täältä ja kauneuden täältä. Lisäksi löytyy hurjia tarjouksia esimerkiksi ravintoloihin sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Itse tiirailin juuri lahjakortteja hierontoihin! Jos tuo Flamingon suosittu diili kiinnostaa, niin se on vielä voimassa ja löytyypi täältä.
Sitten arvontaan! 
Osallistua voit linkittämällä tämän postauksen kommenttiboksiin lempparidiilisi Offerillalta, sekä nimimerkin+sp-osoitteen. Yhteystiedottomia kommentteja ei oteta huomioon arvonnassa, keksithän itsellesi siis nimimerkin ja muistat liittää myös sp-osoitteen. Offerillan diilivalikoima siis täällä.
Osallistumisaikaa on tämän viikon lauantaihin eli 3.12 klo 23:59 saakka. Huomaathan jo nyt, että lahjakortit on käytettävä 21.12.2016 mennessä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja palkinto saatu.

45 vastausta artikkeliin “Voita 2 lippua Flamingo Spa:han!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.