Joululahjavinkki: Tuoksuva ihonhoitosetti miehelle + naiselle

Yves Rocherilla on joulun alla alkanut taas uusia tarjouskamppiksia erilaisista tuoteseteistä. Esimerkiksi joululahjoiksi nämä ovat oivallisia! Näiden tuoksuvien tarjousten lisäksi tulossa viimeistään ensi viikolla myös pari muuta ihonhoitoon liittyvää kampanjaa.

Tässäpä siis kaksi kolmen tuotteen kampanjasettiä tarjoushintaan. Toinen naisille ja toinen miehille! Kumpaakaan settiä ei ole myynnissä Yvesin omien sivujen kautta,  vaan ainoastaan tuolta erilliseltä tilaussivustolta.

For her:

Evidence on Yves Rocherin myydyin tuoksu naisille ja kukkaistuoksu on monen makuun sopiva. Oivallinen lahjavinkki vaikkapa äidille, isoäidille, siskolle tai anopille.
Näin tuoksua kuvaillaan:
Ensituoksu versoo orvokin lehtien pehmeästä vehreydestä. Siihen kietoutuu ruusun, jasmiinin ja villikielon hyväilevä, keveän naisellinen sydäntuoksu. Pohjatuoksuna on rauhoittavan varjoisa häivähdys sammalta ja patsulia.
Hetki täynnä pehmeää harmoniaa. 
Tuoksukuvaus:
kukkainen ja metsäinen chypre-tuoksu 
Ensituoksu: raparperi 
Sydäntuoksu: ruusu, villikielo 
Pohjatuoksu: patsuli, sammal, myski

Patsulin, bergamotin ja pomeranssin eteeriset öljyt, ruusun ja jasmiinin uutteet. 

Naisten tuoksusetti sisältää:
50ml Eau de parfum-tuoksu
Ylellinen suihkugeeli samaa sarjaa suihkuhemmotteluihin
Tuoksuva vartalovoide, joka jättää ihon sensuellin jasminin ja ruusun tuoksuiseksi

Kolmen tuotteen setin arvo on 81,70 euroa, mutta sen saa tilattua blogini kautta kampanjahintaan 22,90 euroa. Kamppis on voimassa aina 15.12 saakka. 
Tilaus tapahtuu siis yksinkertaisesti täyttämällä yhteystiedot tuonne tilaussivustolle ja paketti toimitetaan postikuluitta. Tilaus tapahtuu siis tältä kampanjasivulta!

For him:

Miesten kolmen tuotteen setti on loistava lahjavinkki isälle, veljelle, kummipojalle.. Itse tätä nuuhkin ja sanoisin, että sopii kyllä varsin moneen makuun eli melko yleispätevä miesten tuoksu!
Ambre noir-tuoksua kuvaillaan näin:

Ilmaise miehekkyyttäsi AMBRE NOIR -tuoksulla, jossa intensiivisen syvät metsän sävyt, patsuli ja vetiveri yhdistyvät tonkapavun tummaan aistillisuuteen. Sydäntuoksuun kätkeytyvät hienostunut setri ja laventeli korostavat tuoksun tyylikästä luonnetta. 
Miesten setti sisältää seuraavat kolme tuotetta:
Eau de toilette tästä tyylikkäästä ja tumman aistillisesta tuoksusta
Deodorantti, joka pitää raikkaana koko päivän
Suihkushampoo, joka on raikas ja kevyesti tuoksuva

Miesten setin arvo on 47,70 euroa, mutta on nyt tilattavissa blogini kautta kamppishintaan 22,90 euroa. Tarjous on voimassa 15.12 saakka. Tätäkään settiä ei siis ole mahdollista ostaa Yvesin omien sivujen kautta, vaan ainoastaan tuolta erilliseltä kampanjasivulta.
Sama juttu tämän setin kanssa. Tilaus ei ole sen kummempaa kun yhteystietojen täyttö tuonne erilliselle sivustolle ja paketti toimitetaan postilkuluitta. Tilaus tapahtuu kampanjasivulta täältä!
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.