Viikon snäppipläjäys ja kuulumisia

Huomenta! Parin päivän blogitaukoilun jälkeen on jotenkin taas niin kertakaikkisen jähmeä aloittaa. Tämä viikko on osittain ymmärrettävästi pakko pyhittää pakkaamiselle, joten voi olla etten ehdi ihan normaaliin tahtiin tänne päivittämään, mutta yritetään kuitenkin. Jopas olen ylpeä itsestäni kun eilen vihdoinkin aloitin pakkaamisen ja täytin ihan ekan muuttolaatikon. Tästä se sitten lähtee! Kaikki ovat kyselleet jo viikkotolkulla, että onko pakkaaminen jo alkanut. Ehei.. 😀 Tällä viikolla pitäisi myös lajitella mm. vauvan kamoja myytäviin ja säästettäviin, samoin oman vaatekaapin osalta ja se onkin ehkä se ärsyttävin juttu. Tavarasta haluaisi nopeasti eroon, mutta aina sitä jotenkin jää lojumaan nurkkiin. 
Yllättävää kyllä, voisin melkein sanoa, että kaikki oma tavarani (puhutaan nyt siis kaikesta yleisestä romusta, papereista, muistojutuista yms) mahtuu aikalailla kahteen muuttolaatikkoon! Loppu onkin sitten tietty vaatetta, kirjoja, laukkuja, kosmetiikkaa yms, jotka eivät tosiaankaan tuohon kahteen laatikkoon mahdu, mutta mielestäni varsin vähän kuitenkin. Heti kun muutto on tehty, niin täytyy kartoittaa Ikea-ostoslista, teen vaikka sitten tänne sen ;D

Sitten taas viikon snäppipläjäykseen!

Kävin perjantaina moikkailemassa mun ystävää keskustassa ja käytiin pizzalla Uudenmaankadun Piece ’n love pizzassa. Mun on pitänyt käydä siellä ikuisuus, mutta yksi uuden vuoden lupaukseni voisikin olla, että alkaisin viimeinkin testaamaan kaikkia niitä kivoja pizzapaikkoja ja ravintoloita, joita on kauan pitänyt kokeilla. Piece n’ lovessa on pelkkää valkoista pizzaa ja tykkäsin kyllä tuosta savulohi-pizzasta. Vähän erilainen kun perinteiset, eli hauskaa vaihtelua. Nyt voi siis vetää taas yhden paikan yli listasta. Seuraava testaamisen arvoinen voisi olla esimerkiksi Linko Pizza tai Pjazza!

Viime viikolla tuli vedettyä taas sushiakin pitkästä aikaa. Voipi olla että olivat viimeiset Käpylän majakan sushit hetkeen! Tilattiin muuten taas Woltilla ruokaa ja ne samat Fafasin pitat. Se kana, feta &korianteri-pita on niiiin hyvää! Nyt kokeilin myös falafeleja ja ne oli aivan superhyviä. Suosittelen superlämpimästi testaamaan 🙂 Ainiin ja se koodi IINES antaa edelleen -5e ekasta Wolt-tilauksesta kotiin. Syötetään asetukset-syötä promokoodi.

Kävin myös viime viikolla kampaajalla kirkastamassa tuon takkupesän. Nyt onkin sitten taas säihkyvän vaalea tukka 🙂

Tiedättekö, mun oli ennen kampaajaa vaan PAKKO taas mennä töllistelemään sinne Stockan asusteosastolle! Se on mun lempipaikka nykyään. Mulla oli nimittäin silloin Black Friday-tarjousten pyörteissä aikomus ostaa sillä -20% alella myös Balmuirin huivi (hemmetti muuten se mun karvapampula ei ole vieläkään tullut postilla!), mutten osannut päättää Milanin ja Avignonin välillä kun en ollut jälkimmäistä nähnyt vielä livenä. Eipä tarvinnut kahta kertaa vilkaista Milan-huiveihin päin kun tajusin, että tuo kashmir-silkkisekotteinen Milan maastonvihreänä on kyllä seuraava huivihankinta. Aivan siis superihana.
Omassa mittakaavassani siis melkoinen actionviikko tuo viime viikko. Käytiin myös rautakaupassa ja päästiin muuten yhteisymmärrykseen tulevista olohuoneen lampuista. Ja vielä heti alkuunsa! Ah mikä helpotus, lamppujen päättäminen nimittäin tuotti jotenkin äärimmäistä päänvaivaa, vaikka luulisi jotenkin olevan yksinkertainen juttu 😀
Kivaa maanantaita!! 
Ps. Flamingon lahjakortin voittaja on nyt arvottu ja ilmoitettu arvontapostauksen kommenttiboksissa, sekä voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse 🙂
Postaus sisältää kaupallisen linkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.