3 loistavaa anti-agening tuotetta 29.90e!

Hehkutin aikaisemmin sitä Yves Rocherin ihanasti kosteuttavaa Hydra-sarjaa. Nyt olisi uusi Serum Vegatal-sarja testissä ja ajattelin kertoa tästäkin hieman kokemuksiani. Myös tämä kolmen tuotteen setti nimittäin on nyt YR:llä kampanjatarjouksena, jos ihonhoidon tuotteet tulevalle vuodelle vielä uupuvat 🙂
Tämä Serum Vegetal Wrinkles & Radiance-sarja on silottava iän merkkejä vastaan taisteleva tuotesarja. Sarjan tuotteet ehkäisevät ryppyjä ja juonteita, sekä saavat kasvojen ihon näyttämään heleältä ja tuntumaan pehmeältä. Itse olen jo muutaman vuoden käyttänyt erilaisia kevyitä anti-agening tuotteita ja olen kokenut, että omalle iholleni ne ovat juuri sopivan hoitavia. Itse oikeastaan olen muutenkin voiteiden kanssa sillä kannalla, että mitä tujumpia niin sitä enemmän omaan makuuni. Varsinkin yövoide saa mieluusti olla tuhti, yön aikanahan iho on sen suhteen aina kovin aktiivinen, että imee itseensä kaikki mahdolliset tehoaineet. Siksi ainakin itse pumppaan kasvoille iltaisin aina megahoidot vaikuttamaan.
Omalle talvi-iholleni nämä ovat olleet nyt lyhyen käyttökokemuksen perusteella varsin mieluisia tuotteita ja lähtevät itseasiassa muutaman viikon jälkeen sitten pidempään käyttöön nykyisten voiteiden loppuessa. Iho on tosiaan aamulla herätessä kaunis ja heleä. Viimeisten parin vuoden aikana niitä ensimmäisiä kunnon ryppyjä on jotenkin alkanut kammoksumaan tai siis peläten odottelemaan ja siksi ehkä sainkin vihdoin ja viimein otettua itseäni niskasta kiinni näiden ihonhoitorutiinien kanssa! Myös nämä tuotteet sanoisin olevan heittämällä hintansa väärtejä ja vaikka aina näistä Yves Rocherin jutuista paasaankin, niin pakko kyllä mainita taas kerran, että rahalleen saa kyllä monissa tuotteissa ehdottomasti vastinetta 🙂

Tämä setti sisältää siis seuraavat kolme tuotetta: 

Wrinkles and Radiance-päivävoide. Silottava päivävoide elvyttää ihon kuulautta sekä vaikuttaa ryppyjä ja juonteita vastaan. Samalla se antaa iholle kosteutta koko päivän ajaksi. Ihosta tulee sileämpi ja nuorekkaampi, ja se tuntuu ihanan pehmeältä.
Wrinkles and Radiance-yövoide. Ihoa heleyttävä yövoide vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan ja silottaa ryppyjä ja juonteita nukkuessasi. Kosteutta saanut iho näyttää aamulla kuulaalta ja raikkaalta. 
 
Wrinkles and Radiance – Luminizing Eye Roll-On.
Miellyttävä, helppokäyttöinen silmänympärysvoide vaikuttaa juonteita ja ryppyjä vastaan ja tekee ihosta raikkaan heleän. Bonuksena kätevä, ihoa kevyesti viilentävä roll-on-applikaattori, joka liukuu silmänympärysiholla pehmeästi. 

Tämä setti on siis mahdollista tilata blogini kautta hintaan 29,90e, normaalihinta tälle setille on 68,80e. Tarjous on voimassa aina 15.12 saakka ja tilaus tapahtuu erilliseltä kampanjasivulta, joka löytyy täältä. Settiä ei myydä YR:n omilla sivuilla, vaan ainoastaan tuolla kampanjasivustolla. 
Tilaus ei vaadi kirjautumista tai rekisteröintiä, eikä postikulujakaan tule päälle. Yhteystiedot täytetään tuonne sivustolle ja paketti lähetetään kotiin postikuluitta laskun kera. Helppoa ja vaivatonta siis!
Jos tämä mainio setti kiinnostaa, niin tapahtuu tilaus täältä! 🙂
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

2 vastausta artikkeliin “3 loistavaa anti-agening tuotetta 29.90e!”

  1. Hei! Mitä kevyitä anti-agening tuotteita suosittelisit aloittelijalle käyttöön (ikää 25 v.) esim. minkä merkin tuotteilla itse olet aloittanut ja minkä ikäisenä? 🙂

    1. No hei 🙂 Muistelin eka, että Lumenen Vitamin C-tuotteet olisivat kevyitä anti-age-tuotteita, mutteivat olleetkaan.. Varmaan siis ekat viralliset ovat olleet YR:n anti-age Global-tuotteet. Ne on vähän kalliimpia kun nämä, mutta tosi hyviä myös 🙂 Muistaakseni just ehkäpä 25v tienoilla käytin niitä ekan kerran!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.