Lahjaideoita kotiin ja perheelle

Musta on ihana haaveilla joululahjoista ja tehdä toivelistoja, vaikken oikeasti edes ole virallisesti mitään toivonutkaan. Esimerkiksi kodin jutut ovat kyllä todella kiva lahjaidea! Tai ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. Itse nyt saisin ainakin varmaan raivarin, jos saisin Tommilta joululahjaksi vaikka imurin tai muuta siivoustavaraa!! 😀 Se olisi ehkä karmein joululahja ikinä. Joku roti siis ainakin omalla kohdalla. Toisaalta joku toinen nainen saattaisikin olla varsin otettu! Kotijutuista keksisin kuitenkin itse kyllä monta juttua, joita voisi lahjaksi toivoa.
Elloksella on avattu Holiday gift shop, jossa on koottuna eri kategorioihin lahjavinkkejä. Kokosin hauskoja joululahjaideoita tuon gift shopin tuotteista koko perheelle ja sitten kotiin. Mulla oikein nimittäin syyhyää sormet päästä tekemään parin viikon päästä sitä omaa tilausta tuolta! Marmorinen leikkuulauta, ne ylelliset lakanat, pöytävalaisin (ainakin yksi) ja ehkä se matto ovat ainakin omalla listallani. Siihen saakka kuitenkin vaan haaveillaan ja selaillaan näitä 🙂
Tässä joululahjaideoita koko perheelle:

1. Naisten tohvelit lampaan nahkaa täältä 2. Tohvelit lampaan nahkaa pikkuiselle täältä 3. Miesten tohvelit täältä 4. Miesten pyjamahousut täältä 5. Odd Molly-rintaliivit täältä 6. Björn Borg-bokserisetti täältä 7. Philips parranajokone täältä 8. Kävelyvaunu ekoille askelille täältä 9. Unisex-aamutakki 100% pellavaa täältä

Me tarvittaisiin tuo kävelyvaunu!! Eihän tuo napero vielä lähellekään kävele, muttei mene kyllä aikaakaan kun tuommoiselle tulee käyttöä 🙂 Mulla ei ole ikinä ollut aamutakkia, mutta nyt on jotenkin pikkuhiljaa alkanut laadukkaasta aamutakista haaveilemaan. Tohvelithan ovat jo ihan must juttu, eli täysi mamma tässä nykyään ollaan 😀
Ja joululahjaideoita kotiin:

1. Laventeli-käsisaippua täältä 2. Kynttilälyhty täältä 3. Tyynynpäällinen pellavaa täältä 4. Pussilakanasetti pestyä pellavaa täältä 5. 4-osainen satiinipussilakanasetti täältä 6. Vesilasit kristallia täältä 7. Leikkuulauta tummaa puuta täältä 8. Marmorinen leikkuulauta täältä 9. Messingin värinen metallikulho täältä 10. Pöytävalaisin täältä

Noita laseja tai vastaavanlaisia on pakko saada. Haluan laittaa kylppärissä meikkikyniä yms tuommoiseen, tietty myös ihan ruokailukäyttöön! Marmorisesta leikkuulaudasta en osaa päättää, että tuo missä on myös puuta vai se kokomarmorinen 🙂

Sitten vielä pari alekoodia Ellokselle!

25% alennusta tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Koodi 345450 voimassa 11.12 saakka.

40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla. Koodi 345733 voimassa 20.12 saakka.

Koko The Holiday gift shop ja Elloksen valikoima löytyvät täältä!
Myöhemmin tänään luvassa vielä vauvajuttuja blogissa!! 🙂
sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.