4 vaniljaista tuotetta 19,90e

Terkkuja muuton keskeltä! Yritän postailla normijuttuja viimeistään huomenna tai heti kun kaaos on ohi. En uskonut tosissaan, että meillä olisi ollut ihan näin paljon tavaraa.. Osa nimittäin jo viety eilen uudelle kämpälle ja romua kyllä riittää ;D Sillä välin kuitenkin muiden juttujen vuoro!

Vinkkailisin taas pienestä joululahjaideasta. Jos nimittäin pitää vaniljan tuoksuisista ihonhoitotuotteista, niin tässäpä sitä vaniljan tuoksua piisaa! Yves Rocherilla on jälleen uusi kampanja näistä tuoksuvista ihonhoitoseteistä ja nyt vuorossa siis vanilja. Jos kesällä lotrattiin kookoksen tuoksulla, niin sopii vanilja loistavasti jouluun ja talveen 🙂 Neljän tuotteen vaniljasetti on nyt siis kampanjahintaan 19.90e!

Setti sisältää seuraavat neljä tuotetta: 

Suihkugeeli, joka sisältää luonnonmukaista aloe veraa.
Vartaloemulsio, joka tekee ihosta pehmeän ja sileän.
Vartalokuorinta, joka ravitsee ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.
Eau de toilette-tuoksu 100ml. Bourbonvaniljan lämmin ja aistillinen tuoksu.

Normaalihinta tälle setille on 41,20e, mutta koko setti on mahdollista tilata blogini kautta tarjoushintaan 19,90e. Tarjous on voimassa aina 15.12 saakka ensi viikkoon. Tilaus ei vaadi kirjautumista tai rekisteröintiä, vaan tapahtuu täyttämällä yhteystiedot erilliselle kampanjasivustolle. Paketti toimitetaan postikuluitta kotiin laskun kera 🙂

Vaniljasetin tilaus tapahtuu täältä! 
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.