Hiustenkasvatusshampoo + muuta höpinää videolla

Muutto tehty, mutta homma nyt ei todellakaan tähän lopu! Tämä päivä pitää juosta asioilla ja sitten taas purkamaan tätä loputonta tavaranpaljoutta. Meillä ei ole vielä tosiaan keittiötäkään, joten melko alkeellsissa oloissa mennään, mutta onneksi tilapäinen ongelma ;D Olin jo eilen vähän kriisissä kun tajusin, ettei Wolt oikeasti toimita tänne uudelle alueelle. Kotipizza vaan (ja oli kyllä melkoista kuraa kun tilasin!) Tähän väliin kuitenkin lätkäisen tähän höpöttelyvideon viime viikolta, jonka kuvasin samaan syssyyn sen meikkivideon kanssa. Videolla esittelen mm. uuden hiustenkasvatusshampoon ja yleisesti lyhyesti siitä synnytyksen jälkeisestä hiustenlähdöstäni.

Kivaa maanantaita!!

2 vastausta artikkeliin “Hiustenkasvatusshampoo + muuta höpinää videolla”

  1. Moikka ihana Iines!

    Mä söin priorinia tossa puolisen vuotta ja kyllähän hiukset kasvoi, mutta tuntui, että niitä lähtikin paljon. Lisäksi olin lukenu joltain keskustelupalstalta miten monella oli kuitenkin loppunut priorinin myötä hiusten lähtö ja joillakin kuulemma päänahka ei rasvoittunut enää ollenkaan..

    Olin ite noiden juttujen osalta pettynyt prioriiniin, mut sit aattelin kokeilla noita sun suosittelemia tuuheat hiukset kapseleita ja että ne toimii!!! Ja on halvemmat!! Nyt hiusten tippuminen on vähentynyt ja pystyn olee 2 päivää pesemättä hiuksia! Kiitos sulle vinkistä.

    1. Moi <3 Hei vitsi, onneksi sulle löytyi apu niistä. Ja oikeasti ne on kyllä ihan superhyvä löytö! Muakin harmittaa että löysin ne vasta nyt kesällä, olisi säästänyt hurjasti jos olisi jo aikaisemmin hoksannut! Munkin mielestä ne tosiaankin tepsii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.