Ikean ostoslistaa ja hankintoja uuteen kotiin vol.876872

Vielä on kaikki kovin keskeneräistä täällä meillä, eikä osaa tavaroista voi vielä oikein purkaa kun ei ole keittiötä ja muutenkin kaikki hujan hajan. Ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus mennä Ikea-reissulle hakemaan kaikenlaista! Mun Ellos-himotukset eivät varmaan ole jääneet kellään epäselväksi, sen tilauksen teen sitten Ikean jälkeen kun kaikki muu kodissa järjestyksessä 😀 Tähän väliin on kuitenkin lätkäistävä pientä Ikea-ostoslistaa ihan omaksi muistilistaksikin.. Kaikkihan nyt tietää, ettei Ikeasta ole mahdollista selviytyä ilman ylimääräisiä heräteostoksia, joten ostokset tuskin jää näihin allaoleviin. En myöskään nyt jaksanut kerätä kollaasiin mitään turhia tilpehöörejä kuten vaikka nyt kynnysmatoa, joten keskityin tuommoisiin oleellisimpiin juttuihin.
Nyt on kyllä pakko myöntää, että en ollut vielä uhrannut ajatustakaan millekään värivalinnoille ennen tätä. Tästä kollaasista tuli aivan vahingossa tämmöinen viher-keltainen ja näyttää oikeastaan kyllä tosi kivalta! Sopisi hyvin yhteen mustavalkoisen keittiön ja takan, sekä sitten valkoisen katon/portaiden ja mustien kaiteiden kanssa. Jea!
Peitot ja tyynyt. Tähän asti meillä on ollut Joutsenen ja Norsk Dunin untuvapeitot- ja tyynyt. Untuvapeitto on kyllä maailman ihanin, ei ole mitään niin luksusta kun nukkua ison kahisevan peiton kanssa! Viime vuosina mulla on tullut enemmän allergiaa, joka lähes poikkeuksetta aina helpottaa matkoilla, joten olen tuumaillut että olen varmaan jotenkin herkistynyt noille untuvajutuille.. Pitäisi kyllä olla allergiatestattuja, mutta veikkaan että niistä voi kyllä silti jotain oireita tulla.. No mutta, onhan petivaatteet jokatapauksessa hyvä uusia aina muutaman vuoden välein ja nyt ajattelin hankkia ihan perinteiset tekokuitupeitot. Ideaali olisi semmoinen tekokuitupeitto, joka on kahiseva ja tavallaan jäljittelee untuvaa. Olen joskus kuullut moisista, mutta tähän hätään en kyllä semmoisia löytänyt. Ikean peitoista olen kuullut hyvää, joten ihan sillä linjalla varmaan mentäisiin.. Keväällä itseasiassa tuumailinkin Iksussa yhtä tyynyä, joka vaikutti superhyvälle ja nyt ajattelin sen kyllä ostaa!

Lampaantalja. Heitin edellisen jo ajat sitten menemään, alunperin hommasin joskus Bixulle oman taljan, sitten Maui omi sen pentuna ja pissasi taljan pilalle, jonka jälkeen heitin koko taljan menemään 😀 Nyt olisi tarkoitus ostaa uusi, sitähän voi pitää pojalla pulkassa lämmikkeenä ja tilasin pojalle Lindexistä semmoisen tonttupuvun, joten taljan päällä olisi hyvä ottaa viime hetken joulukorttikuvat ;D Olisi mielenkiintoista tietää montako tuommoista taljaa Ikea myy vuodessa..
Pinnasänky! Tähän asti poika on nukkunut siinä kehdossa ja mahtuu siihen kyllä vielä, mutta pikkuhiljaa pitäisi kyllä siirtyä isompaan. Vanhassa kämpässä nyt ei vaan ollut tilaa pinnikselle, joten turhaan ei sitä vielä viitsitty nurkkiin ostaa. Joku tuommoinen ihan perusmalli hommataan. Sundvik tai Gulliver esim.
Pari jakkaraa. Eli noita ”ghetto-artekeja” 😀 Välillä aina tiirailen Toria, jospa olisi myynnissä Artekin jakkaroita, mutta aika huonosti niitä kyllä on myynnissä tai sitten vaan olen katsonut huonoon aikaan. No, feikin saa 15 eurolla, joten semmoinen kyllä ajaa saman asian, vaikka tämänkin kohdalla kyllä tulee vähän morkkis suosia ”feikkia” 😀 Jokatapauksessa, jakkarat nyt on kätsyjä kun saa vaikka vieraita istutettua ja ne saa sitten helposti pinottua kasaan pois tieltä halutessaan.
Sohva. Alunperin tiirailin Iksusta ihan toista sohvaa, kunnes näin yhdessä paikassa tuon Söderhamnin in action ja rakastuin! Kaikkein eniten himottaisi kyseinen sohva vaaleanpunaisena (tämä vaaleanpunainen on niin söpö!!!), mutta vähän veikkaan ettei värivalinta menisi meillä läpi ;D Sohva on jokatapauksessa semmoinen hankinta, joka ehdottomasti täytyy käydä huolella testaamassa paikanpäällä. Alunperin olin jo melkein lyönyt lukkoon yhden divaanisohvan, kunnes tajusin ettei meille kyllä semmoista tänne välttämättä mahdu. Toisaalta moniin sohviin voi myöhemmin ostaa erikseen sen divaaniosan jos kokee, että se puuttuu joten eipä hätä ole sen näköinen vaikka ostaisikin ilman. 
Lipasto. Pojan/mun huoneessa on nyt pitkä Malm, mutta jatkoa ajatellen olisi kyllä ehkä tarve vielä yhdelle lipastolle. Joko tuommoinen korkeampi Malm neljällä laatikolla tai sitten tuommoinen korkea kapea-Malm, jossa on tuommoinen korujen säilytys-systeemi peilillä! Moista en olekaan aikaisemmin nähnyt, ihan superihana!
Tuo tyynynpäällinen on vähän random. Ennestään mulla on yksi tuommoinen nyppyläkankainen keltainen päällinen ja se on kyllä ollut tosi kiva. Voisi hommata toisen.
Tänään ohjelmassa mitäs muutakaan kun purkamista! Huomenna sitten Ruotsiin. Vähän aktiivisemmin voi seurailla kuulumisia somekanavilla: Snapchat wp_aaltonen ja Instagram @iines 🙂 Tämä meininki on varmaan vielä jonkun aikaa tämmöistä muuttoräpellystä.

4 vastausta artikkeliin “Ikean ostoslistaa ja hankintoja uuteen kotiin vol.876872”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.