Toive: Kaikki laukkuni (video)

Postausta kaikista laukuistani on toivottu jo pitkään. Nyt kun sain laukut järjestykseen, oli hyvä hetki vihdoinkin kuvailla laukkupostaus videolle! Edellisestä laukkuesittelystä onkin jo tovi aikaa. Tai siis vuosikausia 😀 Videolla siis esitelty kaikki laukkuni muutamaa randompussukkaa lukuunottamatta.


Hiukset olisi voinut tietty harjata vähän paremmin ennen videota 😀 
Tänään juostu lääkärissä ja joululounaalla, huomenna sama juttu! Kuulumisia tulossa heti kun ehdin istahtaa koneelle pidemmäksi aikaa. Toisaalta, teistäkin varmaan moni lähtee jo joulun viettoon. Itse en jotenkin ole edes tässä ehtinyt hoksata, että siihen on enää pari päivää.. Harmittaa muutenkin, etten ole vielä ehtinyt postailemaan oikeastaan mitään kotijuttuja :/

3 vastausta artikkeliin “Toive: Kaikki laukkuni (video)”

  1. Jee! Videopostaus! Tee video joululahjoista myös, niin kuin aina ennen! Kiva kun jaksat tehdä tätä blogia, on tullut seurattua jo vuosikausia!

  2. Oot kyl ihan huippu:) oon seurannut sua jo tosi monta vuotta varmaan 7 😀 oot niin söpö ja ihana ja tykkään sun tyylistä!! 🙂 oli kiva nähä sua videolla teehän näit taas lisää!! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.