Zalandon alen parhaimmat

Paluu arkeen koittaa pikkuhiljaa ja yksi juttu, jota monet ovat odotelleet ovat tietysti hurjat alennusmyynnit joulun jälkeen! Itse kuulun ehdottomasti niihin, jotka ennen joulua jättävät ehdottomasti kaikki heräteostokset tekemättä pitkään ennen joulua (toisaalta niitä nyt ei muutenkaan kamalasti tule nykyään tehtyä :D) ja odotan mielummin alemyynteihin.
Zalandon alehan alkoi ennakkoon jo ennen joulua, mutta nyt siihenkin on tullut lisäyksiä ja ale on kiihtynyt entisestään. Esimerkiksi Minkoffin laukkuja ja vaikka mitä muuta kivaa löytyi nyt ihan huisilla alella 🙂 Kokosin kollaaseihin omia lemppareitani alesta!

1. Minimoto-laukku -50% täältä 2. Avery-laukku punaisena -60% täältä 3. Musta lompakko -60% täältä 4. Ruskea shopper -40% täältä 5. Mini-mac punaisena -60% täältä
Monista perusmalleista oli myös alea -20-25%, koko Rebecca Minkoffin alevalikoima löytyy täältä!
1. Collegepaita Even & odd täältä 2. College Even & odd täältä 3. Neulepaita+kauluspaita Noisy May täältä 4. Collegepaita Billabong täältä 5. Neuletakki Culture täältä 6. Neulepaita Yas Yas täältä 7. Neuletakki Q/S täältä 8. Neuletakki Selected femme täältä

Myös kivoja neuleita on hyvä sauma hamstrata kaappiin lopputalveksi tai esimerkiksi talvitakki tai kevääksi  laadukas nahkatakki 🙂

1. Neuletakki Samsoe&Samsoe täältä 2. Nahkatakki Samsoe&Samsoe täältä

Ja urheiluvaatteiden ostaminen alesta on aina hyvä idea!

1. Treenitoppi Nike täältä 2. Rento treenipaita Nike täältä 3. Juoksulenkkarit Asics täältä 4. Treenitoppi Nike täältä 5. Treeniliivit Nike täältä 6. Treenipaita Nike täältä 7. Juoksulenkkarit Nike täältä 8.Trikoot Nike täältä

Ihailin juuri itseasiassa Stadiumissa noita kimalle-trikoita (8.), samaan settiin kuuluu myös tuo toppi (5.), ihanat! 🙂
Koko Zalandon alen löydät täältä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.